Keystone logo
D'Youville College

D'Youville College

D'Youville College

Bevezetés

D'Youville egy gondolkodók és cselekvők családja, akik együtt dolgoznak a nagyobb jó érdekében.

A D'Youville egy magániskola, amely Buffalo élénk nyugati oldalán található, és felkészíti a hallgatókat a 21. századra. A D'Youville kiválóan segít a hallgatóknak karrier céljaik elérésében, és arra ösztönzi a karaktert, hogy változóvá váljon, és jót tesz önmagának és közösségének.

Az 1908-ban alapított Szürke apácák a Szent Marguerite d'Youville védnökről nevezték el a főiskolát, hogy együttérző tanulási hely legyen az alulreprezentált népességből érkezők számára, hogy jobb életet nyújtsanak nekik, ez a hagyomány ma is tart. A hosszú katolikus történelemmel rendelkező D'Youville minden kultúrájú, háttérrel és hittel rendelkező hallgatót szeretettel fogad, és a hagyományok nyílt megosztása és tiszteletben tartása.

A városi, növekvő, több mint 3000 hallgatóból álló egyetemi közösséggel rendelkező D'Youville több mint 50 fő szakot kínál alapképzésben, posztgraduális képzésben és doktori képzésben, beleértve a fejlett bizonyítványokat és a gyorsított tanulási programokat. Az egészségügyi, üzleti és bölcsészdiplomákkal rendelkező D'Youville arra ösztönzi a hallgatókat, hogy egyensúlyban tartsák a tanórák közötti és a tanórán kívüli tevékenységeket, integrálva a közösségi szolgálatot a tanfolyammal.

D'Youville büszke diplomáinak akadémiai szigorúsága szükséges a karrierekhez, amelyek változást hoznak, és a készségek ahhoz, hogy vezető szerepet töltsenek be a holnap világában.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

 • Buffalo

  Porter Avenue,320, 14201, Buffalo

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések