Keystone logo
© Duke University
Duke University

Duke University

Duke University

Bevezetés

A Duke Egyetem olyan továbbképzési programokat kínál, amelyek célja, hogy az egyének, szervezetek és közösségek alapozó és átalakító tanulási tapasztalatokat szerezzenek. A Duke célja, hogy egész életen át tartó oktatási gazdagodást biztosítson, a munkaerőhiányt kezelje, és a globális élethosszig tartó tanulók választott partnere legyen.

A Duke Egyetemet szolgáljuk azzal, hogy olyan hallgatói közösséget hozunk létre, amely a növekedést, az együttműködést, a kreativitást, az integritást és a befogadás érzését vallja. Arra törekszünk, hogy olyan diákokat találjunk és vegyünk fel, akik szellemi erősségeket, a tanulás szeretetét, képzelőerőt és nyitottságot, valamint a közösségük iránti elkötelezettséget mutatnak; olyan diákokat keresünk, akik jobbá teszik a dolgokat és jól bánnak másokkal.

Közösségünk létrehozásakor különösen olyan diákokat keresünk, akik a tehetségek, hátterek, megélt tapasztalatok és perspektívák széles skáláját képviselik. Hisszük, hogy egy sokszínű közösség jobban felkészíti a diákokat a gazdagító egyetemi tapasztalatokra, valamint az értelmes és hatásos életre. Minden jelentkezőt egyénként veszünk figyelembe, és különösen figyelembe vesszük egyedi körülményeiket, valamint a diákok, családok, iskolák és közösségek előtt álló lehetőségek és erőforrások egyenlőtlenségét.

Elkötelezettek vagyunk a Duke méltányosság iránti elkötelezettségének fenntartása és előmozdítása mellett. A belső és külső kommunikációnk őszinte és világos lesz, és kollégáinkkal tisztelettel, megértéssel és kedvességgel bánunk.

Belépők

How to Apply

A jelentkezések feldolgozása gördülő alapon történik, ezért arra biztatjuk a szülőket és a diákokat, hogy mielőbb nyújtsák be a regisztrációt a választott programra. Jelentkezési díj nincs.

Alkalmazási útmutató:

Válassza ki a megfelelő alkalmazást az Önt érdeklő programhoz:

 1. Középiskolai lakóház (zárva)
  • Középiskolai Gimnázium Lakóház (zárva)
  • High School Online (zárva)
  • Ezután kattintson az Alkalmaz most gombra.
  • Jelentkezzen be, vagy hozzon létre diákprofilt.

Díjak és akkreditációk

Duke University is accredited by the Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools to award baccalaureate, master's, doctorate, and professional degrees.

Helyszínek

 • Durham

  Durham, NC 27708-0700, 90700, Durham

 • Durham

  Durham, NC 27708-0700, 90700, Durham

Kérdések