Keystone logo
Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Bevezetés

A partnerségről: DHGE és a Webster University

A DHGE és a Webster University partnerként nyújt hitel- és nem hitelviszonyú programokat az egészségügyi oktatásban. Ez a párosítás ötvözi a Webster oktatás globális kiválóságát a DHGE vezető iparági betekintésével, hogy dinamikus, releváns lehetőségeket biztosítson az egészségügyi dolgozók számára.

Webster University logo

A Websteri Egyetemen

A Websteri Egyetem egy olyan akcióorientált globális hálózatot foglal magában, ahol oktatók, alkalmazottak, hallgatók és öregdiákok alakulnak ki, akik erőteljes kötelékeket teremtenek egymással és közösségükkel szerte a világon. Az 1915-ben alapított, Missouri állambeli St. Louis-ban található Webster egy magán nonprofit egyetem, amelynek hallgatói az észak-amerikai, európai, ázsiai és afrikai campus helyszínein tanulnak. Az egyetem elkötelezett amellett, hogy magas színvonalú tanulási tapasztalatokat biztosítson a hallgatók számára a globális állampolgárság és az egyéni kiválóság szempontjából.

Az olyan publikációk, mint az US News és a World Report elismerték a Websteri Egyetemet a Közép-Nyugat egyik legfontosabb egyetemeként. A Webstert olyan kiadványok is idézték, mint például a Diverse Issues in Higher Education, az elkötelezettségük, amely oktatási lehetőségeket kínál a hallgatók sokfélesége számára.

Az egyetem volt az elsők között az országban, amelyek online programokat kínáltak, és ma szilárd katalógust kínál az egyetemi és posztgraduális képzési programokról, amelyeket online kitölteni lehet. A Webster az első egyetemek között is kínál oktatási lehetőségeket az aktív katonai személyzet számára műholdas egyetemi campusok katonai alapokon történő üzemeltetésével.

138614_dhgelogo.jpg

A DHGE-ről

A Dignity Health Global Education (DHGE) a vezető egészségügyi munkaerő-fejlesztő cég. A testreszabott oktatási lehetőségek és a hallgatóközpontú tapasztalatok nyújtására szentelt DHGE online programokat és munkaerő-fejlesztési megoldásokat dolgoz ki az iparral együtt az ipar számára. Ezt a célt úgy érik el, hogy a legmagasabb rangú tudományos intézményekkel és gondolkodásmódos szakemberekkel partnerségbe lépnek.

programok

  • RN to BSN - Regisztrált ápoló az ápolói tudományok Bachelorjára

Helyszínek

  • Webster Groves

    Webster Groves, Amerikai Egyesült Államok

    Kérdések