Keystone logo
Dignity Health Global Education in collaboration with Eller Executive Education at the University of Arizona

Dignity Health Global Education in collaboration with Eller Executive Education at the University of Arizona

Dignity Health Global Education in collaboration with Eller Executive Education at the University of Arizona

Bevezetés

A partnerségről: DHGE és Eller vezetői oktatás

A DHGE és az Eller Executive Education együttműködésben olyan oktatási lehetőségeket kínál, amelyek az egészségügyet érintő számos témakörre vonatkoznak, például a vidéki egészségügyi menedzsmentre, a tárgyalásokra és a döntéshozatalra, a nők üzleti vezetésében és az ügyvezetői asszisztensek fejlesztésére.

138619_Eller_Executive_Edu_PRIMARY.png

Az Eller vezetői oktatásáról

Az Eller Executive Education szenvedélyesen foglalkozik a hagyományos vezetői oktatás megszakításával. A vezetés fejlesztésével kapcsolatos legújabb tudomány, a modern üzleti menedzsment elmélet és a kortárs tanulási formatervezés felfedezésével segítenek több mint 93 globális helyszínen működő szervezeteknek felfedezni az új vezetési, irányítási és innovációs módszereket. Az Eller Executive Education a leggyorsabban fejlődő végrehajtó oktatási szolgáltató, és az USA-ban 5. helyet foglal el és a Customized Executive Education világszerte a 15. helyet foglalja el a Financial Times Executive Education Ranking 2019-ben.

Mint az Arizonai Egyetem Eller Menedzsment Főiskola nem fokos vezetői fejlesztő karja, az Eller Executive Education olyan vezető intézményekhez kapcsolódik, amelyek nemzetközileg elismertek az úttörő kutatás területén, innovatív tantervet kínálnak, neves karokkal, társadalmi felelősségvállalással és a menedzsment információs rendszerek és a vállalkozói készség kiválósága.

DHGE logo

A DHGE-ről

A Dignity Health Global Education (DHGE) a vezető egészségügyi munkaerő-fejlesztő cég. A testreszabott oktatási lehetőségek és a hallgatóközpontú tapasztalatok nyújtására szentelt DHGE online programokat és munkaerő-fejlesztési megoldásokat dolgoz ki az iparral együtt az ipar számára. Ezt a célt úgy érik el, hogy a legmagasabb rangú tudományos intézményekkel és gondolkodásmódos szakemberekkel partnerségbe lépnek.

programok

  • Bizonyítvány nők üzleti vezetésében
  • Egészségügyi Mini-MBA

Helyszínek

  • Tucson

    Tucson, Amerikai Egyesült Államok

    Kérdések