Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Bevezetés

A DHGE + Amerikai Egyetem partnerségéről

A DHGE és az Amerikai Egyetem Szakmai és Bővített Tanulmányok Iskolája (SPExS) partnerként működött az élvonalbeli oktatási programok megvalósításában az egészségügyi szakemberek számára a projektmenedzsment, az adminisztráció és az információs technológia területén.

138241_American_University_Washington_DC_logo_logotype.png

Az American University-ről

Az American University egy magánintézmény, amelyet 1893-ban alapítottak. A Szakmai és Bővített Tanulmányok Iskolája (SPExS) gyakorlati tudást és valós készségeket biztosít a hallgatóknak oktatási és karrier útjuk minden szakaszában. Átfogó, tapasztalati megközelítésük testreszabott lehetőségeket kínál, amelyek elősegítik a hallgatók életét és közösségét. A Washington DC egyedülálló tulajdonságainak kiaknázásával innovatív oktatás, szigorúan alkalmazott ösztöndíj, kreatív partnerség és gyakorlati tapasztalat révén alakítják a holnap munkaerőjét.

DHGE logo
/ DHGE

A DHGE-ről

A Dignity Health Global Education (DHGE) a vezető egészségügyi munkaerő-fejlesztő cég. A testreszabott oktatási lehetőségek és a hallgatóközpontú tapasztalatok nyújtására szentelt DHGE online programokat és munkaerő-fejlesztési megoldásokat dolgoz ki az iparral együtt az ipar számára. Ezt a célt úgy érik el, hogy a legmagasabb rangú tudományos intézményekkel és gondolkodásmódos szakemberekkel partnerségbe lépnek.

programok

Egészségügyi Projektmenedzsment Bizonyítvány

Helyszínek

  • Washington

    4400 Massachusetts Ave NW, 20016, Washington

    Kérdések