Keystone logo
Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Bevezetés

A DHGE + Amerikai Egyetem partnerségéről

A DHGE és az Amerikai Egyetem Szakmai és Bővített Tanulmányok Iskolája (SPExS) partnerként működött az élvonalbeli oktatási programok megvalósításában az egészségügyi szakemberek számára a projektmenedzsment, az adminisztráció és az információs technológia területén.

138241_American_University_Washington_DC_logo_logotype.png

Az American University-ről

Az American University egy magánintézmény, amelyet 1893-ban alapítottak. A Szakmai és Bővített Tanulmányok Iskolája (SPExS) gyakorlati tudást és valós készségeket biztosít a hallgatóknak oktatási és karrier útjuk minden szakaszában. Átfogó, tapasztalati megközelítésük testreszabott lehetőségeket kínál, amelyek elősegítik a hallgatók életét és közösségét. A Washington DC egyedülálló tulajdonságainak kiaknázásával innovatív oktatás, szigorúan alkalmazott ösztöndíj, kreatív partnerség és gyakorlati tapasztalat révén alakítják a holnap munkaerőjét.

DHGE logo

A DHGE-ről

A Dignity Health Global Education (DHGE) a vezető egészségügyi munkaerő-fejlesztő cég. A testreszabott oktatási lehetőségek és a hallgatóközpontú tapasztalatok nyújtására szentelt DHGE online programokat és munkaerő-fejlesztési megoldásokat dolgoz ki az iparral együtt az ipar számára. Ezt a célt úgy érik el, hogy a legmagasabb rangú tudományos intézményekkel és gondolkodásmódos szakemberekkel partnerségbe lépnek.

programok

Egészségügyi Projektmenedzsment Bizonyítvány

Helyszínek

  • Washington

    4400 Massachusetts Ave NW, 20016, Washington

    Kérdések