Keystone logo

DEI College

A logo

Bevezetés

Mintegy DEI College

DEI College egy privát főiskola, található Thessaloniki, Görögország, amelynek célja, hogy az oktatási szolgáltatásokat. DEI College 1990-ben alakult, mint egy alapítvány College és gyorsan vált Görögország egyik legjobb oktatási szervezetek, az széles választékát kínálja a kiváló minőségű alapot, graduális és posztgraduális programok a tudományos felügyelete brit egyetemek.

DEI College célja, hogy a felsőoktatási lehetőségeket és minőségi környezetet a diákok a világ minden tájáról. Ez megvalósítja ezt törekvés biztosításával alapítvány tanfolyamok, graduális és posztgraduális programok kiválasztott világszínvonalú egyetemek. DEI College hajlandó fenntartani a regionális pozíció szigorú személyzet kiválasztása, valamint az olyan tanítás kis csoportokban, ösztönözve a kritikai ítélőképesség a diákok, valamint a szellemi érettség és független szellem. Célja, hogy egy alapos oktatás széles skáláját tudományágak, hogy jelentősen hozzájárul a felkészítés az felé a karrier a globális világban, valamint a modern társadalomban.

DEI College egy bejegyzett Központ a University of London nemzetközi programok, a fokozatok az alábbiak. Ez azt jelenti, hogy a megfontolt, a University of London bizonyítja elkötelezettségét a magas színvonalú tekintetében tanítás, támogatás a diákok és a közigazgatási eljárások.

BSc Pénzügyi és Számviteli BSc Banking & Finance BSc Business and Management BSc Development & Economics Közgazdaságtan BSc BSc Economics & Finance BSc Információs Rendszerek és menedzsment Nemzetközi Kapcsolatok BSc BSc Politika és Nemzetközi Kapcsolatok Diploma diplomásoknak LLB

Ezen túlmenően, a DEI kínál tandíjat a BA angol. DEI College dolgozik együttműködve a University of Northampton, mely a következő fok:

BA (Hons) üzleti tanulmányok BSc (Hons) számítástechnika LLB (Hons) Bachelor of Laws BSc (Hons) pszichológia BA (Hons) English BA (Hons) Nemzetközi Turisztikai Menedzsment (top-up) LLM Nemzetközi Kereskedelmi Jog MBA Executive / MBA MA Szociális Innováció

Tanul DEI College

DEI College található Szaloniki központjában, a modern létesítmények kifejezetten annak érdekében, hogy igényeinek kielégítése a modern oktatási szervezet.

Az oktatók áll az oktatók / tutorok, akik eleget tesznek a legszigorúbb tudományos követelményeknek. A franchise-rendszerben működő kínált programok DEI College tartják teljesen Thesszaloniki mellett a tudományos felügyelete kiválasztott világszínvonalú egyetemek.

Központi szerepet tölt be a hallgató szak végzett munka egyéni alapon. Annak érdekében, hogy a diákok, hogy a lehető leghatékonyabb felhasználását idejüket, míg a programok tagja az oktatók lesznek rendelve minden diák jár, mint a / személyes tutor.

Feladatait a magántanárt a következők:

segítve a hallgató terve a / saját munkaprogramját és letette / saját reális célokat; annak tudatában, hogy a diákok saját fejlettségi kapcsolatban az ő / ő egyedi program, valamint a haladás minden hallgató kell tenni; nyomon a hallgató saját / saját előrehaladást a program szempontjából a lista célokat tűzött ki maga elé; megtárgyal minden egyéb személyes, közigazgatási vagy pénzügyi probléma;

DEI College, tiszteletben tartva az ismertsége és szabványok az együttműködő egyetemek célja, hogy tartsa fenn a minőségi szolgáltatásokat, hogy a legjobb tudományos környezetben, valamint az európai gondolkodásmód. Ily módon a DEI College sikerült keresni a bizalom és elismerés mind a brit egyetemek és a diplomások, a hátralévő első a minőség és a hitelesség.

A diákok választhatnak, hogy tanulmányozza a DEI miatt:

A tekintélyes Fok által odaítélt legjobb brit egyetemek; a rugalmas képzési formák (nappali - részmunkaidőben); Az angol nyelv támogatása osztályokba; A magasan képzett oktatók; A hallgatói támogatási szolgáltatások (szállás, hallgatói élet, tanácsadás); A modern létesítmények és a kiváló karrierlehetőséget - ipari kapcsolatait

Helyszínek

  • Ethnikis Aminis 9 & Tsimiski 131, 54621, Thessaloniki

Kérdések