Keystone logo
Dublin City University

Dublin City University

Dublin City University

Bevezetés

Dublin City University - Írország Egyetem Vállalkozásfejlesztési

Dublin City University (DCU) egy fiatal, dinamikus és ambiciózus egyetemi ünnepelte amiért a vágóél és előre gondolkodás. Szorosan együttműködünk az ipar, hogy a diákok egy modern, megfelelő, jól kutatott tananyag szállított világszínvonalú létesítményeket. Mi megjegyezte, amiért a vállalkozói, az innovatív és kreatív kultúra. Mi híres kiváló foglalkoztathatóság statisztikák és a siker a mi diplomások.

DCU A nemzetközileg elismert, mint a kutatás-intenzív, globálisan foglalkozik Egyetem Enterprise, amely megkülönböztethető mind a minőségét és hatását a diplomások és a hangsúly a fordítását tudás társadalmi és gazdasági hasznot.

Miért válassza Dublin City University?

  • DCU jelenleg rangsorolva 46. a QS Top 50 Under 50 rangsor (2015), valamint a 79, a Times Higher Education 150 alatt 50, Copyright (2016) - 2016-ban a Business School szerzett AACSB akkreditáció, amivel bekerült a legjobb 5% üzleti iskolák világszerte - DCU a legjobb diplomások foglalkoztathatóságának feljegyzést ír egyetem - 92% -a DCU diák megy munkába, vagy további vizsgálatot követő hat hónapon belül végzős.
  • Van egy kiváló hírnevet munka alapú tanulás és a kapcsolat az ipar.
  • DCU képesítéseket ismert és elismert világszerte. A DCU minősítési ad egy szélesebb választéka karrier, jobb foglalkoztatási kilátások és magasabb fizetést.
  • DCU ad otthont számos világhírű kutatási központok és a híres világ vezető kutatási, amelyek egy otthon egy nagy PhD hallgatók száma.
  • DCU ad otthont több mint 2000 nemzetközi diák több mint 110 különböző országban.
  • Büszkék vagyunk kínál egy barátságos és támogató környezetet, amelyben tanulni és szocializálódnak.
  • A 85 hektáros campus egyik legbiztonságosabb campusok Írország. Világos, modern építészet és fantasztikus lehetőség.
  • A Nemzetközi Iroda csapat sok éves tapasztalattal rendelkezik a hallgatók támogatása révén a pályázati eljárás és itt, hogy segítsen, amikor megérkezik az egyetemen.

Főbb jellemzők

  • Kezdés dátuma - szeptember - Időtartam - 3 vagy 4 év (egyetemi végzettséggel), 1 év (posztgraduális oktatott fok) - Nevezési feltételek - Érettségi végzettség egyenértékű ír végbizonyítvány / kitüntetéses diplomát elismert egyetemen - Angol követelmények - IELTS 6.5 vagy TOEFL 92 - Elhelyezkedés - Dublin City - Nemzetközi díjak - az 12.000 € évente

Miért érdemes az Írország?

Írország legnyugatibb ország az Európai Unió, amelynek lakossága több mint 4,5 millió ember. Kortárs Írország multikulturális és többnyelvű, és az egyik legnyitottabb gazdaság a világon. Írország egy biztonságos, barátságos angol nyelvű országban. Ennek bizonyítéka, hogy a Dublin már szavazott a világ második legbarátságosabb város olvasói Rough Guides, és a világ ötödik legbarátságosabb város olvasói Conde Nast Traveller. Írország is nevezték az egyik top 10 legbarátságosabb ország a világon a Lonely Planet.

TANULMÁNY az egyik legjobb oktatási rendszerek a világon Felsőoktatási teljesítmények HASZON : Írország beruházás az oktatási rendszer VÁLASZT több mint 5000 nemzetközileg elismert képesítést HOZZÁFÉRÉS világszínvonalú kutatási lehetőségeket a világ vezető programok CONNECT karrierlehetőséggekkel vezető globális vállalat található, Írország ACHIEVE ambíciói Európa legnagyobb vállalkozói ország CSATLAKOZIK A 35.000 nemzetközi diákok 161 országban élvezik Írország vibráló kultúra ÉLŐ Az egyetlen angol nyelvű országok az eurózóna TAPASZTALAT él az egyik legbarátságosabb és legbiztonságosabb ország a világon

Graduate Working Visa

Írország az európai hub több mint 1000 vezető multinacionális cégek, és ezek a cégek igényelnek a szakképzett, képzett és nagy tudású munkaerőt vezetni a siker úgy döntött, hogy keresse Írország. Diákok, akik teljes elismert, nappali felsőfokú diplomát Írország jogosultak maradnak az országban, és teljes munkaidőben dolgozik 12 hónap alatt a harmadik szint Graduate Program - így egy remek lehetőség, hogy tapasztalatokat szerezzenek néhány, a felső világcégek található itt.

Helyszínek

  • Dublin City University, Glasnevin, Dublin 9, , Dublin

Kérdések