Keystone logo
Daytona State College Nursing, A.S.
Daytona State College

Nursing, A.S.

Daytona Beach, Amerikai Egyesült Államok

2 Years

Angol

Teljes idő

01 May 2024

26 Aug 2024

USD 14 350 / per year *

Távoktatás, Az egyetemen

* $398.65 per credit hour | application fee: $50 for international students

Bevezetés

Az Associate Degree Nursing (ADN) program egy kétéves képzés, amely felkészíti a diplomásokat az ápolói karrierre a kórházakban, a hosszú távú gondozásban és az ambuláns ellátásban. Az ápolói egyetemi diploma megszerzése után a diplomás jogosult letenni a nemzeti vizsgát (NCLEX) a regisztrált ápolónői engedély megszerzéséhez.

Program Options

  • Nursing Associate Degree
  • Átállás a professzionális ápolásra – Gyorsított program mentőápolók, engedéllyel rendelkező gyakorló ápolók és légzőgyógyászok számára

Mission

A Bob & Carol Allen School of Nursing küldetése, hogy olyan innovatív tanulási környezetet biztosítson, amely elősegíti a szakma kiválóságát. A programok felkészítik a hallgatókat arra, hogy professzionalizmust, etikus magatartást és kompetenciát tanúsítsanak az egyének dinamikus egészségügyi szükségleteinek kielégítésében az élethosszig tartó, különböző kultúrákban és az egészségügyi kontinuumokban.

Description

A társult ápolói program felkészíti a hallgatókat arra, hogy ápolói karriert folytassanak azáltal, hogy kiváló minőségű oktatást nyújtanak osztálytermi, laboratóriumi és klinikai tanulási környezetben. Az egészségügyi foglalkoztatási lehetőségek hosszú távú gondozásban, otthoni egészségügyi ellátásban, kórházi és járóbeteg-ellátásban állnak rendelkezésre. A klinikai tapasztalatokat a helyi kiterjesztett gondozási intézményekben, kórházakban és más közösségi ügynökségekben biztosítják. Munkakör: Regisztrált ápolónő. A végzettek jogosultak az Országos Tanács által bejegyzett ápolók engedélyezési vizsgájára.

Az órákat januárban és augusztusban fogadják. Amikor a társult ápolói diploma elkészült, és a diplomás megszerzi az engedélyt, a diplomás jogosult a Daytona State College Bachelor of Science in Nursing (BSN) képzésére.

A program akkreditációja: A társult ápolói szakot az Ápolási Oktatási Akkreditációs Bizottság akkreditálja.

Főiskolai akkreditáció: Daytona State College -t a Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) akkreditálta munkatársak és főiskolai diplomák odaítélésére. A diplomát kiadó intézmények tanúsítványokat, például bizonyítványokat és okleveleket is felkínálhatnak a jóváhagyott végzettségi szinten. A Daytona State College akkreditációjával kapcsolatos kérdéseket írásban lehet intézni a Déli Főiskolák Szövetségéhez és a Főiskolák Bizottságához.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

A program eredménye

Az Iskoláról

Kérdések