Keystone logo
Dagon University

Dagon University

Dagon University

Bevezetés

Dagon University egyetemet, Mianmar egyik legnagyobb egyetemét 1993 óta hozták létre. Nemcsak az adminisztratív személyzet, hanem az oktató személyzet is mindent megteszünk annak érdekében, hogy olyan helyet hozzunk létre, amely jó akadémiai légkört teremthet, amelyre támaszkodnak és megbecsülik. a társadalom által, és ez kialakulhat egy modern és fejlett demokratikus nemzet felépítésében. Sőt, komoly erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy kiemelkedő hallgatókat tudjunk nevelni, ez egyetemünk mottója. Ennek során fő célunk, hogy nemcsak jó akadémikusokat, hanem olyan kiváló diplomákat is létrehozzunk, akik a jövőben a nemzet fejlődésének oszlopai lehetnek.

Egyetemünk felépítését tekintve húsz tanszék működik egyetemünkön: 12 művészeti és 8 tudományos osztály. Az antropológia, a régészet, a közgazdaságtan, az angol, a földrajz, a történelem, a nemzetközi kapcsolatok, a jog, a mianmari, a keleti tanulmányok, a filozófia és a pszichológia művészeti és botanikai, kémiai, számítógépes tanulmányok, geológia, ipari kémia, matematika és fizika, valamint zoológiai tudományok osztályok . Az összes tanszék arra törekszik, hogy a hallgatók számára alapvető tudományos alapokat és szakmai ismereteket nyújtson, amelyeket nemcsak a kutatás során, hanem a valós életben is alkalmazhatnak. A kutatás elvégzése alapvető szerepet játszik az oktatási normák előmozdításában, valamint a helyi közösség igényeinek kielégítésében. Ezért a Dagon University teljesen felszerelt laboratóriumokat, multimédiás tanteremeket, nyelvi laboratóriumokat és négyszintes könyvtárat biztosít a hallgatók számára, amelyekben a hallgatók számos tudományos e-folyóirat és e-könyv gyűjteményt, referencia könyveket, valamint a Internet a nap 24 órájában.

Ezenkívül a Dagon University több mint 30 egyetértési megállapodást és egyetértési megállapodást írt alá a nemzetközi egyetemekkel és intézményekkel annak érdekében, hogy erősebb egyetemi hálózatot hozzunk létre velük, és ne csak új betekintést nyerjünk a különböző tantárgyakba, hanem a hallgatói és kari csereprogramok az aláírt intézmények között. Ráadásul a mai fiataloktól megkövetelik a 21. századi készségeket: kritikai gondolkodási készségeket, problémamegoldó képességeket, kommunikációs készségeket, kreatív gondolkodási készségeket, s és együttműködési készségeket, az akadémiai készségek mellett. Ezért a Dagon University arra ösztönzi a hallgatókat, hogy ne csak tanulmányi tevékenységekben vegyenek részt, hanem más társadalmi tevékenységekben is, például szolgáltató tanulási tevékenységekben, cserkészben, vöröskeresztben stb., Hogy egész emberként fejlesszék őket.

Végül, de nem utolsósorban Alma-Mater-ként szeretnék meghívni minden öregdiákot, hogy tegyenek javaslatokat és aktívan vegyenek részt a Dagon University tevékenységeiben. Határozottan hiszem, hogy ezek a tevékenységek gyümölcsözőek lehetnek a diákok számára, hogy nemcsak fizikailag, hanem szellemi érettségükben is növekedjenek. Remélhetőleg jobb lehetőségeket és helyzeteket teremthetünk a hallgatók számára az akadémiai és egyéb alapvető készségek fejlesztésére azáltal, hogy minden kérdésben összefogjuk a kezünket.

Helyszínek

  • Yangon

    Taw Win Road, , Yangon

    Programok

    Kérdések