Keystone logo
Crown University College

Crown University College

Crown University College

Bevezetés

A Crown University egy olyan oktatásban részt vevő felsőoktatási intézmény, amelynek bizonyítottan nekem oktatási politikája széles spektrumú szakértelemmel rendelkezik, amely életmódváltási lehetőségeket teremt a valóban eredeti és innovatív kutatások számára, 21. századi kilátásokkal. Programjainkat pszichomotorizált, moduláris és időfüggetlen, valamint interaktív oktatási rendszer alapján fejlesztettük ki, az ipari tanúsítvánnyal rendelkező és érvényesített szakmai (ICVP) képzési szabványokkal, amely elméletileg könnyű, de nehéz az eredményekre, ugyanakkor a felsőoktatás exportjára tervezett probléma-alapú megközelítés vezet tengerentúli. A mai versenyképes munkaerőpiacon nem elég, ha csak elismert diplomával rendelkezik - „járnod kell és beszélnem kell az ipar nyelvén”. ICVP felkészíti Önt és átalakítja Önt, hogy értékes eszközé váljon a munkáltató számára.

Míg a világ egyetemeinek többsége felkészíti a hallgatókat, hogy jól lekerekített végzettségűvé váljanak, addig a Crown University egy lépéssel tovább haladt. Minden diplománkat ápolták, hogy ipari tanúsítvánnyal és érvényesítéssel rendelkező szakemberekké váljanak (ICVP). A Crown számos iparágban kifejlesztette az ICVP-t, amely elősegíti a diplomások számára az iparágspecifikus ismereteket és készségeket. Mint egy ICVP diplomás, nemcsak diplomát szerez, hanem széles körű gyakorlati ismereteket szerez egy adott iparágról.

Mint egy új feltörekvő erő egyeteme, amelyet a nemzetközi közönség szem előtt tartásával hoztak létre, arra készen állunk, hogy a világot a hallgatók osztálytermévé tegyük, és kibővítsük globális perspektívájukat. Bővítse látókörét és összekapcsolja őket nemzetközi szinten technológiaátadással, tengerentúli tanulmányutakon, szemeszter külföldön zajló program (SAP), kultúrák közötti élő videobeszélgetések, partner iparági szakértők vendég előadóinak előadásain. Ipar-központú és egységesített tantervünk ötvözi a legújabb tanulási innovációkat és együttműködési folyamatokat, hogy vonzóbbá, hatékonyabbá és motiválóbbá tegye a hallgatókat a táblára, az üzleti ötletek világára (WOBI ™), játékokra, wikikre, podcastokra és más interaktív platformokra.

accra, ghana, west africa
lapping / pixabay

Látomás

Az egyetemet az előrelépés háromoldalú ciklusa láncolja:

  • Kiválósági koronát készíteni és az emberiség egyetemes egyetemének magját képezni az iparral és az üzleti vállalkozásokkal való szoros együttműködés kialakításával annak érdekében, hogy tudományos szempontból elemezni lehessen a szükségleteket és problémákat a helyi összefüggésekben, és globális perspektívába helyezzük azokat, hogy megfeleljenek a munka világ túlnyomó igényeit.
  • Technikailag megvalósítható és életképes módszerek és programok kifejlesztése, az elméletibb tanulási fázistól (tanfolyam-munka) a karrier-specifikusra (a munkahelyi gyakorlati képzésig) változtatva a fenntartható megélhetési fejlesztési projektek kidolgozása, értékelése és végrehajtása révén.
  • Az oktatási határokon és a létrán lévő vezető ajtónyitóvé válás és a létrák vezetése érdekében a diplomások foglalkoztathatóságát értékes módon hozzájárulva az általános globális kormányzáshoz, a békéhez, a biztonsághoz és az igazságossághoz.

Küldetés

  • A Crown küldetése az, hogy visszaszerezze Afrika múltbeli dicsőségét azáltal, hogy az iparágban tanúsított és érvényesített szakembereket állítja elő, akik a beszélgetést és a támogatást igénybe vehetik, mint világszínvonalú kiválósági központot, amelynek terve egy hibrid, pszicho-motorizált, moduláris és időbeli működtetése. független programok mint zászlóshajónk.
  • Mivel a korona a világ, a világ pedig a korona. Arra törekszünk, hogy kiváló karokat, kiemelkedő oktatást, befolyásoló kutatást, a globális valóság megértését és a legjobb jelölteket töltsük be az összes programban.

© Crown University College

139179_PHARM.Ddp.png

Helyszínek

  • Accra

    Crown University College Unit 00A, 335 Place Parcel No 88, Block 6 N1 North, , Accra

Kérdések