Keystone logo
Cox College AKA Cox Health Master of Science in ápolási
Cox College AKA Cox Health

Master of Science in ápolási

Springfield, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Összekevert, Távoktatás

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Az ápolói mesterképzés (MSN) tantervünk segít abban, hogy olyan élvonalbeli vezetővé váljon, aki felügyeli a professzionális ápolók oktatási és klinikai lehetőségeit. A programot stimuláló és kihívást jelentő célokra tervezték. A bizonyítékokon alapuló gyakorlat gyakorlójaként jelenik meg, és inspirálja és irányítja a változásokat a betegek és a közösség javítása érdekében.

Az MSN tanfolyamokat valós ápolói tapasztalattal rendelkező oktatók oktatják. Valamennyi kar fenntartja a szakterületén tanúsítást, és közös klinikai megbeszéléseket tart különböző egészségügyi rendszerekben. Professzorokként és mentorokként támogatást és bátorítást nyújtanak Önnek a haladó gyakorlati ápolói célok eléréséhez.

Klinikai elhelyezés-segítő programunk enyhíti a klinikai helyszín megtalálásának stresszét, így koncentrálhat a diplomájára!

Az első félévekben rengeteg vezetői képzés, fejlett fiziológia, kutatás, valamint etikai és jogi gyakorlat vesz részt.

Miután kiválasztotta szakmai pályáját, az elmúlt félévekben elmélyül a szokásos gyakorlatokban és az alkalmazható klinikai gyakorlatokban, hogy biztosítsa magas szintű képzettségét és tudását a szakterületén.

Minden MSN pálya online teljesíthető - néhány külső klinikai komponenssel - közvetlenül onnan, ahol él.

Egy út nem mindenkinek való. Ezért kínálunk három felvételi sávot, hogy megfeleljen az Ön érdeklődésének:

Családápolók (FNP)

Érdekel egy fajta? Folytasson egy professzionálisan ösztönző utat, amely felkészíti Önt arra, hogy minden korosztályú és tapasztalattal rendelkező ügyfelek számára elsődleges egészségügyi ellátást nyújtson.

Nővér oktató (NE)

Szereted az osztálytermet? Alakítsa meg az ápolói világot a főiskolákon, egyetemeken és más egészségügyi intézményekben, mint elismert tanár.

Pszichiátriai mentálhigiénés szakápoló (PMHNP)

Érdeklődik az elme? Korlátozott ápolói végzettséggel áthidalja a szakadékot a fizikai és mentális egészségügyi ellátás között.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok