Keystone logo
City & Guilds of London Art School

City & Guilds of London Art School

City & Guilds of London Art School

Bevezetés

Üdvözöljük a City & Guilds londoni Művészeti Iskola, egy non-profit, speciális felsőoktatási intézmény elkötelezett a tanítás és inspiráló a következő generációs kreatív szakemberek. Biztosítjuk fontos alternatíváját más modellek, művészeti és kézműves felsőoktatás az Egyesült Királyságban.

Minden képzések múlttal és széles körben elismert. Kínálunk graduális és posztgraduális képzés a kortárs képzőművészetben (BA (Hons) és MA) megőrzése a kulturális javak (BA (Hons) és MA), és a Historic Carving (Diploma és posztgraduális diploma), valamint egy alapítvány diploma Art és design. Kérjük, látogasson el az egyes programokat oldalak többet megtudni a tanfolyam.

Míg a díjak összhangban vannak a hagyományos brit fok, van egy elkötelezett, magas szintű érintkezés idejét a tanárokkal, akik mind az aktív szakemberek. Ajánlunk egy jelentős számú ösztöndíjat és ösztöndíj segítségével a diákok finanszírozzák tanulmányaikat, köszönhetően a széles körű nagylelkű jótevők, akik felismerik a Művészeti Iskola elkötelezettségét kiválóság. A hallgatók a BA (Hons) természetesen jogosult lehet a kormány által finanszírozott diákhitelt.

Tanítják az alkalmazottak diák arány nagylelkű, és a tanítás minden kurzus zajlik az egész héten. A tanítás által végzett művészek és szakemberek a tetején a szakmai területen, akik együttesen biztosítják a változatos és dinamikus szakértelmet és nézőpontokat. A szakember jellege Művészeti Iskola jelenti tudunk összpontosítani kiválóság, és az egy-egy figyelmet alanyunk igényel. Hiszünk a kíváncsiság, az ambíció és a tanulás révén készítés. Minden tanuló ösztönzik és támogatják, hogy meghaladja a saját elvárásainak.

Az oktatási kínálunk széles és mély. Mi össze készség-alapú tanítási kontextus Art Histories előadások és szemináriumok foglalkoztató londoni múzeumok és galériák, ami kulcsfontosságú erőforrás rendszeres célzott tanulmányutak. Rajz alapvető minden kurzusunk egy dedikált Rajz Studio mindenki számára nyitott, míg a termékeny keresztbeporzás alanyok segít a diákoknak, hogy dolgozzon ki egy mély megértése a gyakorlatban.

Elhelyezkedése és szolgáltatásai Mi már évek óta a Kennington helyén 1879 óta, amely ma a grúz terasz és erre a célra épített viktoriánus stúdió szemben található Kennington állomás együtt nagy rugalmas stúdió terek az alapítvány diploma egy szomszédos 1930 ex-raktár épület. Van londoni galéria és múzeum könnyen megközelíthető, a Nemzeti Galéria, csak néhány megállóra van, és mind az East End galéria és a South Kensington múzeum mindössze 20 percre van metróval. Ez a terület a dél-londoni rohamosan kulturális negyed Damian Hirst Newport Street Gallery, Gázművek, Beaconsfield és számos galéria egy rövid séta. Kapcsolatunk hálózat kulturális szervezetek, múzeumok és galériák kiterjedt és helyi (London) és a globális, beleértve a partnerségeket Velencében, Tokióban és Berlinben.

Tisztában vagyunk azzal, központi szerepét a stúdióban, mint egy hely a kreatív törekvés, az elemzés és a kísérletezés, és a diákok osztják dedikált munkaterületek, amelyek támogatják az intenzív, koncentrált és a teljes idejű gyakorlat. Minden terület munkaterület van kialakítva a hallgató gyakorlat szem előtt, hogy ez egy nagy belmagasságú művészek stúdió természetes északi fény, vagy a természetvédelmi kutatási labor. Ezen felül a diákok hozzáférhetnek Expert futtatásához speciális erőforrásokhoz műhelyek számára, beleértve a rajz stúdió, gépteremben, fa műhely, casting műhely, üveg műhely, Sackler Könyvtár és informatikai stúdió, valamint hozzáférést biztosít a kisebb speciális eszközök, mint például a öntödei , kerámia kemencék és fényképészeti sötétkamra.

Támogatást és közösségi Mi működik egy emberi léptékű körülbelül 230 diák és 80 oktatói. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy működjön együtt a diákok, mint különálló és fontos tagja a mi élénk és vonzó kreatív közösség. Mi érdekel az egyéni fejlődés és maradjon aktív kommunikációt öregdiák, akik közül sokan vezetők a saját területén. A diákok is részesülnek közreműködik vezető örökség, kreatív és művészeti vonatkozású intézmények és kezdeményezések, amelyek lehetőséget nyújtanak az önkéntes munkatapasztalat, üzembe helyezése és bemutatják a diákmunka.

További információért kérjük, látogasson el honlapunkon.

Kérdések