Keystone logo
Charles Sturt University Bachelor of Veterinary Biology / Bachelor of Veterinary Science
Charles Sturt University

Bachelor of Veterinary Biology / Bachelor of Veterinary Science

Wagga Wagga, Ausztrália

6 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 63 600 / per year

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

CRISCO kód: 068968D

Szenvedélye az állatok egészsége és jóléte? A Bachelor of Veterinary Biology / Bachelor of Veterinary Science kettős diploma ( Charles Sturt University felkészíti Önt egy regisztrált állatorvosi karrierre Ausztráliában, Új-Zélandon, Hong Kongban, Szingapúrban, az Egyesült Királyságban és Dél-Afrikában.

Ezt az állatorvostudományi diplomát az állatorvosi ágazattal szorosan együttműködve fejlesztették ki, hogy megfeleljen a vidéki és regionális közösségek azon állatorvosok igényeinek, akik rendelkeznek a haszonállatokkal és lovakkal, kísérő állatokkal és vadon élő állatokkal való munkához szükséges ismeretekkel és készségekkel.

A kurzus kiemelései

Iparági vonatkozású

Ennek az állatorvos-biológiai és állatorvos-tudományi diplomának az a célja, hogy magasan kompetens állatorvosi végzettségűek számára biztosítsa az állategészségügy, az állatjólét és a kutatás, valamint az állati ipar fejlesztése és védelme iránti elkötelezettséget.

Építsen kulcsfontosságú hálózatokat tanulás közben

A munkahelyi tanulási gyakorlatokon és a klinikai rotációkon kívül egyetlen vidéki telephelyen fog tanulni a tanfolyam hat évében. Az elhelyezések erős kapcsolatot teremtenek a személyzet és a hallgatók között a program minden szintjén. Charles Sturt University emellett egy lelkes és elkötelezett regionális közösség támogatását is élvezi; gyors hozzáférés az állatorvosi rendelők és gazdaságok széles skálájához; és a nyugodt, élvezetes és megfizethető életstílus, amely egy több mint 60 000 fős, virágzó regionális központban jár együtt.

Holisztikus tanulási élmény

Készséget fog fejleszteni a betegségek diagnosztizálásában és kezelésében minden általános haszonállatfajnál (szarvasmarha, birka, sertés, baromfi és hal) és társállatoknál (lovak, kutyák és macskák). A tanfolyam szilárd alapot nyújt a mezőgazdasági termelési rendszerekben, valamint a takarmányozás, a genetika, a közgazdaságtan és az epidemiológia integrációjában az állományok és állományok optimális kezeléséhez. Az élő állatokkal folytatott gyakorlati foglalkozások az első héten kezdődnek, és a tanfolyam alatt folytatódnak. A tudományos és klinikai készségek képzése mellett számos élet- és üzleti készséget is fejleszthet, amelyek segítenek vidéki és/vagy regionális állatorvosként végzett munkájában.

Gondoskodjon egy nagyra értékelt tanulási élményről

A kurzusra való felvétel rendkívül versenyképes, évente körülbelül 350 jelentkezés érkezett a 66 elérhető helyre. A sikeres pályázóknak kiváló tanulmányi eredményeket, kiváló kommunikációs készségeket és valódi elkötelezettséget kell mutatniuk az állatok, az állattenyésztési ágazatok és a vidéki és regionális közösségekben való munka iránt.

Tanterv

Karrierlehetőségek

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Bachelor of Biomedical Sciences (BBiomedSc) Majoring in Reproduction, Genetics and Development
    • Dunedin, Új-Zéland
  • PGDip (Dentistry) (Oral Microbiology)
    • Pretoria, Dél-afrikai Köztársaság
  • Microbiology
    • Carson, Amerikai Egyesült Államok