Keystone logo
Charles Sturt University Ápolói alapképzés
Charles Sturt University

Ápolói alapképzés

3 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 30 800 / per year *

Összekevert, Távoktatás, Az egyetemen

* 20% tandíj ösztöndíj elérhető

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

CRICOS kód: 040599C / Bachelor of Nursing in Port Macquarie: 101019

A(z) Charles Sturt University ápolói alapképzése több mint 30 éve vezeti az ápolókat. Egyetemista hallgatóink az egyetem büszke ápolói hagyományának részét képezik, és csatlakoznak az Charles Sturt University diplomások sorához, akik rugalmasságukról, sokoldalúságukról és alkalmazkodóképességükről ismertek. Szakmailag készen fog diplomázni, és felkészült a regisztrált ápolói szerepére.

Választhat, hogy ezt az egyetemi ápolói diplomát teljes vagy részmunkaidős egyetemen, online vagy a kettő keverékében tanulja. A Session 2 felvételi most minden jelentkező számára elérhető online tanulmányozásra – nem kell ápolónőnek lenni, vagy nem kell ápolói diplomával rendelkeznie ahhoz, hogy júliusban kezdje meg diplomáját.

A kurzus kiemelései

Miért érdemes ápolói diplomát tanulni a következőnél: Charles Sturt University ? Akkreditált tanfolyamunk felkészíti Önt az egészségügyi munkaerőre, és profitálni fog erős ipari kapcsolatainkból és kapcsolatainkból Új-Dél-Wales regionális és nagyvárosi közösségeivel. A betegellátás holisztikus megközelítést igényel, és ez a tanfolyam biztosítja az elméletet, a készségeket és a megértést, amelyre a munkahelyen szüksége lesz.

Gyakorlati program

A Bachelor of Nursing támogatja a hallgatókat abban, hogy legalább 800 órányi munkahelyi tanulást végezzenek autentikus egészségügyi környezet izgalmas skáláján.

Szakmai kapacitásépítés

Az ápolói alapképzés során számos kontextusban és betegekkel fog dolgozni az egész életen át, kompetens és alkalmazkodóképes regisztrált ápolóként végzett. Képes leszel kreatívan és kritikusan gondolkodni; és legyen gondolkodó és etikus gyakorló, oktató és segítő. Ön is szót emel a betegek egészsége és jóléte mellett.

Szakmai kapcsolatok

Charles Sturt University erős kapcsolatokat ápol Új-Dél-Wales nyugati, távol-nyugati és Murrumbidgee helyi egészségügyi körzeteivel. Ezek a kapcsolatok lehetőséget adnak a valós gyakorlati tapasztalat megszerzésére, és biztosítják, hogy kurzusunk releváns legyen az iparág számára, és a kortárs ápolási igényeket szolgálja.

Belépők

Tanterv

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Bachelor of Nursing IBNU
    • Adelaide, Ausztrália
  • MSc Early Years Practice Health Visiting
    • Stirling, Egyesült Királyság
  • Ápolói alapképzés
    • Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság