Keystone logo
CCRP Course Klinikai kutatómunkatárs képzés
CCRP Course

Klinikai kutatómunkatárs képzés

Norwood, Amerikai Egyesült Államok

4 Weeks

Angol

Request pace

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Távoktatás

* Klinikai kutatói képzés fizetési tervek kevesebb, mint $ 500 havonta állnak rendelkezésre.

Bevezetés

Látogassa meg a www.ccrpcourse.com webhelyet további információkért a klinikai kutatási költség és a klinikai kutatási tanúsítási modulok tekintetében.

Clinical Research Training Course

CCRP Course / CCRP Course

A Klinikai Kutatótudományi Tanfolyam egy 110 modul kurzus, amelyet a Senior CRA és a 25 éves orvos vezeti Dr.Kamal. Ez a kurzus biztosítja a képzést, a tapasztalatot, az interjút, a referenciaszöveget és a kapcsolatokat, amelyekre szüksége van a klinikai kutatási erőfeszítések felügyeletéhez. Kínálunk klinikai kutatómunkatárs képzést és elhelyezést az ápolónők, a tudományos főiskolai diplomások és a nemzetközi orvos diplomások.

Évente több mint 1,9 millió hallgató kap egyetemi diplomát. Míg néhányan a doktori, a mester- és az orvosi programokhoz mennek; sokan készen állnak a karrierjük megkezdésére. Mint egy új diák, aki a tudomány munkaerőpiacára pályázik, csak gyakornoki lehet, vagy felismerheti, hogy még a belépő szintű tudományos munkák is 1-2 év tapasztalatot igényelnek. Ráadásul felismerhetjük, hogy ezek közül sok munkahelyet igényelnek a laborban, vagy csak nem felelnek meg a tudomány fokozata elvárásainak. Ezért kell tekintetbe venni a CRA karrierjét.

A klinikai kutatómunkatárs vagy koordinátor irányítja és felügyeli az orvosok, ápolónők és más tudományos fokozatokon végzett klinikai vizsgálatokat. Azoktól a munkahelyektől eltérően, amelyekre a piacon aktuálisan alkalmazható, valójában sokkal nehezebb szerepet játszani a CRA-ként. Míg számos általános tanfolyam létezik a piacon; láttuk, hogy sok diák, aki hozzánk jön, még mindig nem talál munkát utólag. Ez azért van, mert más kurzusok nem egészítik ki a képzést a CRA-munka biztosításához szükséges tapasztalatokkal, hivatkozásokkal, példákkal és kapcsolatokkal. Ez a tudományalapú orvosi helyzet magánkézben állhat olyan gyógyszeripari vállalatokkal, mint a Pfizer vagy akadémiai orvosi egyetemeken.

Mental Health Trials

Monitoring terápiás kísérletek Chicago / Clarity Clinic Chicago

Mindazonáltal azok számára, akik mindig is orvosi karrierre vágytak, vagy az orvosi iskola előtti szakadékot töltöttek be; ez a következő lépés a karrieredben való elinduláshoz. Mivel a pozíció ellentétben áll azzal, hogy valójában a laborban dolgozik, és vezetői szerepet igényel; az orvosoktól és az orvosi személyzettől 1-től 1-es kapcsolatot kap, ami később jobb orvosi és más orvosi karrierhez vezethet.

A legjobb; e pozíciók közül sok elfogadja a távoli munkatársakat (egyesek pedig akár 20-100% -os utazást is vállalhatnak teljes költséggel, beleértve az ételt, a lakhatást és az utazást is). Ez segíthet pénzt megtakarítani, miközben növeli a fizetését. A CRA-k képzési szintjével 7,000 és 12,000 dollár között lehetnek havonta; olyan összeg, amely más tudományági karrierekben nem gyakori.

Clinical Research Training Online

Klinikai kutatási munkák bejegyzésének szintje

Sok hitelminősítő intézet valójában külföldi diplomával rendelkező orvosok, akik úgy döntöttek, hogy nem vesznek fel USMLE-t, vagy megismétlik a rezidens képzést. Valójában néhány hallgatónk azonnal eljött hozzánk, miután az Egyesült Államokba költözött, és megkérdőjelezte, mit kell tennie az MBBS diplomával Amerikában.

Ellentétben azzal, amit 3-4 év alatt tanult az egyetemen vagy egy nemzetközi iskolában; a CRA-hoz szükséges információk a diplomájára épülnek. Ez nem egy ismétlődő olyan kurzus, amelyet az alvállalkozóként vett be, és így 110 modulunk van (több, mint bármely más kurzus), hogy megkapja a kívánt pozíciót, mint CRA. Mert mi is az interjúk képzése (1-az-1-es tutorok) az interjúk többszörösére vonatkoznak, amelyeket ezek a vállalatok teszek; elvárhatja, hogy biztosítsa az interjúkérést, és adja át az összes fordulót.

A kurzus

A kurzus 110 modulra vonatkozik, amelyeket a CRA-nak ismernie kell, mint a hátuk. A célok alapján az óránkénti órajappáztatási ütemtervet állítunk össze az egyes modulok befejezéséhez. Az egyes modulok befejezése után kapsz egy-egy tanórát az elismert Senior CRA vezető Dr.Kamal-tól. A tanfolyam több mint 80 tankönyvben és irodalomban utal a CRA képzésben annak érdekében, hogy biztosítsa az olyan információkat, amelyeket még a jövőbeli kollégáid és a munkáltatók is nem ismerhetnek. Ez minden interjú után tartós benyomást kelt. A hallgatók többsége megkapja az interjúkéréseket, csak egy hónapra a tanfolyamra; egy másik ok, amiért a modulok önállóak.

ICH GCP képzés

15 modul - Az ICH GCP képzési moduljai részletesen megismerkednek az ICH GCP irányelveivel. Megtanítják neked, hogyan alkalmazzuk őket, ne csak megértsük a protokollokat. Ez a CRC képzés alapvető alapja.

Minőségellenőrzés

55 modul - A minőségellenőrző modulok szükségesek a klinikai vizsgálatok felügyeletére. Ezek a modulok lehetővé teszik, hogy megkapja az alkalmazást, példákat és iránymutatásokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a kísérletek könnyedén nyomon követhetők legyenek az új pozícióban.

Szabályozói képzés

10 modul - A szabályozói képzés lehetővé teszi, hogy megértsétek és alkalmazzam az FDA szabályozási irányelveit minden egyes, felügyelet alatt álló kísérletre.

Ellenőrzés és ellenőrzés

5 modul - Az auditálási és ellenőrzési modulok arra késztetik Önt, hogy vállalata, kormányzati szervezete vagy tudományos szervezete számára készítsen klinikai vizsgálatokat auditálásra.

Jelentések készítése

20 modul - Ezek a modulok az egyes klinikai helyszíni látogatások vagy felülvizsgálatok után megértik, alkalmazzák és tanulnak megfigyelő jelentéseket, nyomon követési leveleket és szakmai feljegyzéseket.

A CRA kompetencia tesztelése

15 modul - A CRA modulok kompetencia tesztelése a következő kurzus, amely biztosítja, hogy készen álljon a CRA vizsgára a CRC karrierje után. Ez a jövőben akár 2-5 kt-t is megtakaríthat, és még egy belépő szintű újraindítással is feljogosíthat. A CRC-k mint a jövőbeli vezetők a klinikai vizsgaterületen alapulnak, biztosítva, hogy teljes körű képzésre van szükség ahhoz, hogy a karrierje gyorsabb legyen, mint a tanfolyam nélkül.

CRC Immersion Recruitment

5 tapasztalat - Megalapozzuk a szükséges alapvető búvárkodást és a kapcsolatot a legfontosabb CRC-toborzókkal annak érdekében, hogy a CRC képzés teljes időtartama alatt munkát végezhessünk. Merülő modulaink imitálják a valós klinikai vizsgálatokat annak érdekében, hogy új tapasztalatokat szerezzenek az önéletrajzukhoz a CRC-regisztrálóval való beszélgetés során.

CRC levelek

5 referenciák - A legmagasabb klinikai vizsgálati felügyelőnk az ajánlattételhez szükséges interjúkat és referenciaszövegeket ajánlja fel az Ön sikerének megfelelően. Miután meghallgatjuk Önt és megismerjük tapasztalatainkat a tanfolyamról és az immerszálódásról, legfeljebb 5 referenciaszámot tudunk ajánlani.

CRC interjúkészítés

5 munkamenet - Dr.Tiwana 1-on-1-et dolgozik minden diákkal, hogy felkészítse őket a legfeljebb 4 fordulóra szóló interjúkra, amikor szembe kell nézniük a CRC pozícióra. Ezek a videokonferencia-ülések elengedhetetlenek a megfelelő dialektus kialakításához, amely ahhoz szükséges, hogy közvetítsék a pozícióval kapcsolatos tapasztalatokat és készségeket.

A képzés

Online hátteret és szükségletet biztosítanak akár 6 hónapig is. Folytathatja jelenlegi munkáját, ha több online tapasztalatot szeretne a kísérletek kezelésében. Ezen online élmény során imitálhatja a CRA tényleges szerepét, és teljesen elmerülhet távoli helyzetbe a kísérteties kísérletek során. A tapasztalat a többi jelentkezőtől eltekinthet, hiszen nem csak erősebb információs háttérrel rendelkezünk, hanem tapasztalattal is rendelkezünk ahhoz, hogy az önéletrajzát a teljesen bemerített képzési próbákra helyezzék. Ez a fajta képzési forma összeolvadt a jelenleg rendelkezésre bocsátott információkkal.

Az interjúk

Képzésünk egy tapasztalt munkatársat biztosít Önnek, aki több száz pozíciót tölt be az országban (távoli vagy utazási alapú). Saját képzett munkaerő-toborzónk vannak, akik időt takarítanak meg, hogy megértsék a hátterét, a készségeket és a tanulási görbét, hogy olyan munkáltatóval rendelkezzenek, aki izgatottan veszi magát a csapatában. A regisztrátor 2 évig dolgozik veled, hogy folyamatosan biztosítsa a piacon a legjobb munkát, és készen áll arra, hogy teljes munkaidőt vagy szerződéses szerződéses pozícióba helyezze. Mielőtt eldöntögetné az egyik toborzónkat, minden interjúk körében 1-t-1-et oktatunk Önnek, így megkapja a szükséges tapasztalatokat.

Karrier tudományosan

Míg több karrier létezik egy tudományos fokozattal, a legjobb expozíció egy orvosi karrier a tudomány alapfokú végzettség a klinikai kutatási koordinátor tanúsítás. Ezt már korábban a főiskolai évei alkalmával lehetett vállalni, hogy felkészüljenek közvetlenül az egyetemre.

A CRA pozíciók közvetlenül az alvállalkozói körből szinte lehetetlenek az éves 1.9 millió tudós diplomások (és hozzávetőlegesen 2.000 pályázat állásonként) miatt. Ezért a tanúsítás fontos befektetés a karrieredben.

A felvétel után a CRA pozíciók fedezik az utazás, a lakhatás, az étkezés, valamint a klinikai helyszínek látogatásának költségeit. A legtöbb embernek havonta $ 7-12k-t kell fizetnie, és 2 év után lehetősége van a CRA-pozícióra lépni.

Míg sok álláspont támogatja vagy visszafizeti a CRA-képzést; a kiindulási helyzet rögzítése a kemény rész. Ez az oka annak, hogy a tanfolyamunk 110 modulot biztosít, képzést, bemerülést és interjúkészítést biztosít egy vezető CRA-val és 20 éves orvosral.

A tanfolyamunk szinte mindenki számára érdekelt, akik tudományukban tudományukat felhasználják. A diákok nem orvosi hátteret élveznek a teljes orvosok számára, akik nemzetközi orvosi diplomájuk miatt jobb pozíciót keresnek.

href = "https://claritychi.com

Az Iskoláról

Kérdések