Keystone logo
Carrington College Állatorvosi technológiai bizonyítvány
Carrington College

Állatorvosi technológiai bizonyítvány

0 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Az állatorvosi technológiai program feladata, hogy a helyi és globális állatorvosi közösségeket etikus diplomásokkal látja el, akik elkötelezettek az egész életen át tartó tanulás és a szakmai fejlődés iránt. A diplomások elsajátítják a kortárs állatorvosi gyakorlathoz szükséges belépő szintű készségeket és ismereteket. A program fő fókusza a társállat-gyakorlat, de az állatgyógyászat minden aspektusát hangsúlyozzák, beleértve a nagyállat-gyógyászatot, az orvosbiológiai kutatásokat és az iparral kapcsolatos témákat.

Ez a program felkészíti a hallgatókat az állatorvosi klinikákon, a mentőszalagokban, valamint a főiskolákon és egyetemeken való munkára. A Carrington College programjában a hallgatók ötvözik az osztálytermi munkát a gyakorlati képzéssel, hogy elsajátítsák a terepen való munkavégzéshez szükséges készségeket. Az állatorvosi technológiai program befejezése után a diplomások:

Különféle adminisztratív, klinikai, ápolási és műtéti segítő eljárásokat végez állat-egészségügyi körülmények között; Mutassa be a kritikus gondolkodás alkalmazásának képességét, az együttműködést, az egyértelmű kommunikációt és a profi cselekvést.

Az állatorvos-technológiai hallgatók akár 19 hónap alatt is érettségizhetnek. A programon végzett hallgatók felkészültek az állatorvos-technikus nemzeti vizsgára (VTNE).

A Főiskola nem garantálja, hogy a hallgatók sikeresen letegyék ezeket a vizsgákat, vagy képesítéssel vagy engedéllyel rendelkezzenek a program elvégzése miatt.

A diplomások rendelkeznek a modern állatorvosi gyakorlathoz szükséges belépő szintű ismeretekkel és ismeretekkel. Az alapprogram a társállatokra összpontosít, de az állatgyógyászat minden aspektusát, beleértve a nagyállatgyógyászatot, az orvosbiológiai kutatásokat és az iparral kapcsolatos témákat is kiemelik.

A Carrington College állatorvosi technológiai programja egyensúlyba hozza az elméletet és a gyakorlati oktatást az állatok anatómiai és fiziológiai, biológiai és kémiai tanfolyamaival. A program tartalmaz egy külső gyakorlatot, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy állatorvosi környezetben gyakorolhassák képességeiket.

Az állatorvos-technikusok különféle körülmények között dolgoznak, sokan magán-állatklinikákon és állatkórházakban dolgoznak. Más helyeken állatorvosi technikusok dolgozhatnak, például oktatási intézmények, például főiskolák és társadalmi érdekképviseleti szervezetek.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Doctor of Veterinary Medicine
    • Košice, Szlovákia
  • Állatorvosi anesztézia és fájdalomcsillapítás MSc, PgDip, PgCert (online tanulás)
    • Online
  • Ph.D. Állategészségügyi Közegészségügyi, Igazságügyi Állatorvostudományi és Toxikológiai szakon
    • Brno, Csehország