Keystone logo
Carlow University Online Ápolási mesterképzés: nőgyógyász
Carlow University Online

Ápolási mesterképzés: nőgyógyász

Online USA

30 Months

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Távoktatás

Bevezetés

A Carlowi Egyetem CCNE által akkreditált online Master of Science in Women's Health Nurse Practitioner (MSN WHNP) programjában női egészségügyi ápolóként fejleszteni kell az együttérző ellátáshoz szükséges speciális klinikai készségeket.

A nőbetegek szükségletei az egész életük során egyediek, és nagy tudású és képzett egészségügyi szakembereket igényelnek. Carlow szigorú programja a haladó ápolónőket olyan klinikai szakértőkké oktatja, akik praxisuk vezetőiként szolgálnak, és kielégítik a női egészségügyi ápolók iránti növekvő igényt.

A program 600 klinikai órát és egy rövid, gyakorlati rezidenciát igényel a carlowi egyetemen, így a tanulók azt a tapasztalatot kapják, amelyre szükségük van ahhoz, hogy magasan képzett ápolónők legyenek. A program olyan kurzusokat is tartalmaz, amelyek a National Certification Corporation-re összpontosítanak, biztosítva, hogy a végzettek felkészüljenek a betegek minőségi szülészeti, nőgyógyászati és újszülöttkori ellátására.

A hallgatók átlagosan két és fél év alatt szereznek diplomát, és készen állnak az NCC igazgatósági minősítés megszerzésére, vagy felsőfokú végzettség, például DNP vagy PhD megszerzésére. A program kezdete óta 100%-os testületi tanúsítási aránynak köszönhetően a carlowi WHNP program arról híres, hogy felkészíti az ápolókat arra, hogy versenyképesek és kompetensek legyenek a területen. A felsőfokú végzettséget kereső tanulók számára a program egyszerűsített folyamatot kínál a carlowi DNP programba. Carlow WHNP-tanúsítványt is kínál azoknak az ápolóknak, akik már rendelkeznek MSN-vel.

Az Iskoláról

Kérdések