Keystone logo
Carlow University Online Ápolási mesterképzés: házi ápolónő
Carlow University Online

Ápolási mesterképzés: házi ápolónő

Online USA

30 Months

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Távoktatás

Bevezetés

Szerezze meg az átfogó klinikai ismereteket, képzést és magabiztosságot, amely ahhoz szükséges, hogy magasan képzett FNP-vé váljon a Carlow online Master of Science in Nursing Family (egyéni az élethosszig) Nurse Practitioner (MSN FNP) programján keresztül. Az MSN FNP program, amelyet a szakterületükön még gyakorló oktatók tanítanak, felkészíti a tanulókat a sikeres és hatásos FNP karrierre és az igazgatótanácsi minősítésre. A végzett hallgatók felkészültek a családokkal, idős betegekkel és a krónikus és sürgős ellátásban részesülő gyerekekkel való együttműködésre.

A Sisters of Mercy hagyományaiban és értékeiben gyökerező, CCNE által akkreditált program hírnevet szerzett arról, hogy a régió legkiválóbb képzettségű és legfelkészültebb ápolónőit állítja elő. Az online MSN FNP fokozat megszerzéséhez 600 óra klinikai tapasztalatra és egy rövid, gyakorlati rezidenciára van szükség a carlowi egyetemen, így biztosítva, hogy a diplomások ne csak kompetensek legyenek, hanem biztosak is legyenek abban, hogy képesek etikus és együttérző, betegközpontú ellátást nyújtani.

A hallgatók átlagosan két és fél év alatt szereznek diplomát, és készen állnak az AANP vagy az ANCC nemzeti igazgatótanácsi tanúsítvány megszerzésére, és igény szerinti egészségügyi szerepkörök betöltésére. A carlowi MSN FNP-t végzettek 98-100%-os bizonyítványt szereztek az elmúlt három évben. A felsőfokú végzettséget kereső tanulók számára a program egyszerűsített folyamatot kínál a carlowi DNP programba. Carlow FNP-tanúsítványt is kínál azoknak az ápolóknak, akik már rendelkeznek MSN-vel.

Az Iskoláról

Kérdések