Keystone logo
Carl Remigius Medical School

Carl Remigius Medical School

Carl Remigius Medical School

Bevezetés

A Carl Remigius Medical School edzi a szakemberek és vezetők, hogy szükség van az egészségügyi ágazat. A helyszínek Frankfurt am Main, Hamburg, Idstein, Köln és München, mi agglegény- és mesterképzések teljes munkaidős és részmunkaidős. Ezzel és a diplomások biztonságos és továbbfejleszti a magas szintű egészségügyi ellátás Németországban, azt közösen a társadalmi felelősséget.

filozófiánk

Együtt a diplomások, feltesszük a társadalmi felelősséget. Ez az, hogy biztosítsa a célunk, a magas szintű egészségügyi ellátás Németországban és fejlesztése. Mert, hogy mi teszi a Carl Remigius Medical School céltudatos és előremutató szakértők és vezetők, amelyekre sürgősen szükség van az iparban.

Mint stratégiai partner oktatás egészségügyi vállalatok HRM kérdéseket fejlesztett Carl Remigius Medical School innovatív koncepciók és megfelelő képzést orvosi, egészségügyi gazdasági és terápiás szektorban. Ezek eredményeként a folyamatos párbeszéd döntéshozók vezető ipari testületek. A háttérben a demográfiai változások és a technológiai fejlődés, elemezzük az igényeket a növekvő munkaerő-piaci az egészségügyben. Az eredményeket tartalmazzák tanulmányi programok.

A diplomások vannak készülve a nagy gyakorlati orientáció a tanulmány a piaci kihívásoknak, dolgoznak új, érintett szakterületek és feltételezik fontos felület pozíciókat. Professionals diákok létre a Carl Remigius Medical School és a megfelelő készségek fejlesztése, az alapja a következő pálya felé. Azt feltételezik, menedzsment feladatokat, ellenőrzés fontos projektek terén közötti feszültség egészség és a gazdaság, illetve fontos szerepet játszanak a változások kezelésében.

A tanfolyamok a Carl Remigius Medical School interdiszciplináris és holisztikus megközelítést; úgy, hogy az alapvető követelményeket kell teljesíteni az egészségügyi szakemberek. Oktatóink tapasztalt szakemberek, jönnek számos különböző területein az egészségügyi ágazat, és így hívják fel a figyelmet a különböző megközelítések és nézőpontok.

Tanfolyamok és helyek

Tiszteletére a szülőhelye a névrokon Frankfurt a legnagyobb darabszámban tanfolyamok helyét. Több vannak a városok Hamburg, Köln, München, valamint a Idstein im Taunus. Így nagyon jól helyezkedik el Németországban. a 18. Március 2016 elindítja a Carl Remigius Medical School hét tanfolyamok:

 • Orvos Assistance (alapképzés, nappali)
 • Egészségügy és az ápolás (alapképzés, dual)
 • Egészségügyi Menedzsment Egészségügyi Szakmák (alapképzés, részmunkaidős)
 • Medical Education (BA, részmunkaidős)
 • Vezetés és menedzsment az egészségügyben és a szociális munka (MA, részmunkaidős) Multidiszciplináris kezelés a gyermekgyógyászatban (M.Sc., részmunkaidős)
 • Természetgyógyász és Komplementer Medicina (M.Sc., részmunkaidős)

Helyszínek

 • Frankfurt

  Carl Remigius Medical School, Marienburgstr. 2, 60528, Frankfurt

  • Hamburg

   Carl Remigius Medical School, Alsterterrasse 1, 20354 , Hamburg

   • Idstein

    Carl Remigius Medical School, Limburger Straße 2 , 65510, Idstein

    • Cologne

     Carl Remigius Medical School, Im MediaPark 4d / 2.OG, 50670 , Cologne

     • Munich

      Carl Remigius Medical School, Charles-de-Gaulle-Str. 2, 81737 , Munich

      Programok

      Kérdések