Keystone logo
Cardiff University MPharm Gyógyszertár
Cardiff University

MPharm Gyógyszertár

Cardiff, Egyesült Királyság

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28 200 / per year *

Az egyetemen

* a tengerentúlon | a második, harmadik és negyedik évben: 9,250 font / első évben: 9,000 font

Bevezetés

Az MPharm programunk célja, hogy felvértezze Önt azokkal az ismeretekkel, készségekkel és tapasztalatokkal, amelyekre a gyógyszerészi karrier megkezdéséhez szüksége lesz. Iskolánk nemzetközi hírnévre tett szert az oktatás és a kutatás kiemelkedő minőségéről.

A Cardiffi Egyetemen folytatott MPharm képzés az Egyesült Királyság egyik legjobb gyógyszerészeti iskolájában való tanulást jelenti.

A gyógyszerészek ma már nemcsak a gyógyszerkutatás és -szállítás szakértői, hanem közvetlen szerepet játszanak a betegek egészségének és jólétének javításában is. Sokan már az orvostól függetlenül írnak fel gyógyszereket. Büszkék vagyunk arra, hogy a jövő gyógyszerészeit képezzük, és ahogy a gyógyszerész szerepe fejlődik, úgy a programunk is tükrözi ezeket az izgalmas fejleményeket.

Mindenekelőtt arra törekszünk, hogy végzőseink készen álljanak a következő lépésre a karrierjükben és a rájuk váró számos lehetőségre.

Ezért van az, hogy a 2022-es Általános Gyógyszerészeti Tanács regisztrációs vizsgáját letevő hallgatóink 95%-a elsőre sikeres vizsgát tett, ami magasabb, mint az országos 82%-os átlag. Évek óta a regisztráció előtti gyógyszerészképzésre jelentkező végzőseink 100%-a sikeresen elnyerte a képzési helyet.

Ezen a négyéves, nemzetközileg elismert programon megismerkedhetsz az új gyógyszerek felfedezésével és fejlesztésével, valamint kémiai, fizikai-kémiai, farmakológiai és toxikológiai tulajdonságaikkal. Tanulmányozza továbbá a gyógyszerek klinikai felhasználását és a gyógyszerész szerepét a betegek eredményeinek javításában a szakmaközi egészségügyi csapatok részeként.

Megismerheti számos emberi betegség mögöttes patofiziológiáját, és megtudhatja, hogy a gyógyszerek alkalmazásával hogyan lehet megállítani, lassítani vagy visszafordítani a betegségfolyamatokat.

Mindezt a világ vezető egyetemi oktatói és gyógyszerész-gyakorlókból álló csapatunk tanítja meg, akik széleskörű szakértelemmel rendelkeznek. A legutóbbi kutatási kiválósági keretrendszerben országos szinten a Gyógyszerészeti Iskola az első helyen végzett. Ez kutatási projektjeink minőségének és élvonalbeli jellegének közvetlen eredménye.

A szakmaközi oktatás részeként a tanulás egy része más egészségügyi szakterületek hallgatóival együtt zajlik majd, és lehetőséget kap arra is, hogy különböző gyakorlatokat végezzen hagyományos és új szerepkörökben, többek között közösségi és kórházi gyógyszertárakban, háziorvosi rendelőkben, valamint egészségügyi és szociális szakellátási intézményekben. Ezáltal felbecsülhetetlen tapasztalatot szerezhet az egészségügyi ellátás első vonalában.

A gyógyszerészi szakma változó igényeihez való alkalmazkodás iránti elkötelezettségünk

Az MPharm programunk folyamatos felülvizsgálat alatt áll, amely része a folyamatos elkötelezettségünknek, hogy fejlesszük tanfolyamunkat, hogy tükrözze a gyógyszerészeti gyakorlatban bekövetkezett változásokat, és biztosítsa, hogy a végzettjeink rendelkezzenek azokkal a készségekkel, ismeretekkel és tapasztalatokkal, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy folytassák a következő lépést gyógyszerészi karrierjükben. Ezt a felülvizsgálatot a szabályozó testületünk, az Általános Gyógyszerészeti Tanács (General Pharmaceutical Council) által a gyógyszerészképzésre és -oktatásra vonatkozóan kidolgozott szabványok támasztják alá.

Miért tanulni ezt a kurzust?

Szorosan összetartozó, Long-Established Iskola

A több mint 100 éves kiválósággal rendelkező, nagy múltú iskola az oktatás és a kutatás területén.

Top School for Research Excellence

Mi rangsor közös első School of Pharmacy az Egyesült Királyságban a minőségi oktatás és a kutatás szerint a Research Excellence Framework.

A regisztráció előtti vizsga legjobb sikerességi aránya

Az Általános Gyógyszerészeti Tanács 2022-es regisztrációs vizsgáját letevő hallgatóink 95%-a sikeres vizsgát tett, ami magasabb, mint az országos átlag 82%.

Nagyszerű karrier kilátások

A végzettek 98,5%-a magasan képzett munkahelyen és/vagy felsőfokú továbbtanulási lehetőséggel rendelkezik 15 hónappal a tanfolyam befejezése után. (A 2020/21-es diplomások eredményei)

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Program tandíj

Az Iskoláról

Chat with students

Kérdések