Keystone logo
Cardiff University BSc Gyógyszerkémia
Cardiff University

BSc Gyógyszerkémia

Cardiff, Egyesült Királyság

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28 200 / per year *

Az egyetemen

* a tengerentúlon | a második és harmadik évben: 9,250 font / első évben: 9,000 font

Bevezetés

Ez a hároméves képzés az első évben széles körű bevezetést nyújt a kémia főbb területeibe, majd a következő években a gyógyszeriparban szükséges kémiai és átadható készségekre specializálódik. Tanulmányai során sok órát tölt majd laboratóriumainkban, ahol gyakorlati tapasztalatot szerezhet a gyógyszerek szintézisének és tesztelésének technikáiban, valamint fejlesztheti kutatási, matematikai és számítási készségeit. Emellett megismerkedhet a vezetéssel, a menedzsmenttel és a projekttervezéssel is. Az utolsó évben lehetőséged lesz arra, hogy egy eredeti projekt keretében egy számodra érdekes vagy fontos területre specializálódj.

Miért kellene ezt a tanfolyamot tanulmányozni?

A gyógyszerkémia olyan előremutató szak, amely figyelembe veszi a jövő problémáit, kapcsolatot tart az iparral, és a laboratóriumon túlmutatva olyan területekre is kiterjed, mint az üzlet, a marketing és a fenntarthatóság.

Jövőbiztos képzés

Előremutató tanfolyam, amely a pályák széles skálájához nyújt jövőbiztos képzést.

A társadalomnak szüksége van a készségek elsajátítására

Tanulmányozza az olyan fontos témákat, mint a jelenlegi és jövőbeli világjárványok elleni vakcinák létrehozása, valamint a bolygót kímélő és mindenki számára megfizethető, fenntartható gyógyszerek előállítása.

Tanuljon a laboratóriumon túl

Lépjen túl a laboratóriumon, és ismerkedjen meg olyan területekkel, mint a projektmenedzsment, az üzlet, a marketing, a pénzügy, az üzemeltetés, a stratégia, a fenntarthatóság, a vezetés és még sok más.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Program tandíj

Az Iskoláról

Chat with students

Kérdések