Keystone logo
© Dr. Seyed Mahmood Nikbakht Zadeh
California State University San Bernardino

California State University San Bernardino

California State University San Bernardino

Bevezetés

Az Egészségtudományi és Humánökológiai Tanszék elkötelezett amellett, hogy átfogó oktatást és képzést biztosítson a hallgatók sokféle csoportja számára, lehetővé téve számukra, hogy az egészségügy minden területén kitűnjenek. Tanulmányi kínálatunk széles skálájával arra törekszünk, hogy hallgatóinkat olyan ismeretekkel és készségekkel ruházzuk fel, amelyek ahhoz szükségesek, hogy pozitív hatást gyakoroljanak az egyének és a közösségek egészségére és jólétére. Alapképzési programjainkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek az egészségügyi ágazat változó igényeinek.

A Bachelor of Science in Environmental Health Science középpontjában az emberi egészség és a környezet létfontosságú metszéspontja áll. A programban részt vevő hallgatók feltárják a környezeti veszélyek azonosításának és mérséklésének módjait, biztosítva a közegészségügy és biztonság előmozdítását.

A Bachelor of Science in Health Services Administration menedzsment-orientált megközelítést alkalmaz, felkészíti a hallgatókat az egészségügyi szervezetek vezetésére és optimalizálására. Az egészségügyi politikákra, a pénzügyekre és a stratégiai tervezésre összpontosítva a diplomások hatékony vezetőkké válnak, akik képesek eligazodni az egészségügyi környezet összetettségei között.

A közegészségügyi alapképzésben a hallgatók a közösségek egészségét érintő nagyobb problémákkal foglalkoznak, stratégiákat dolgoznak ki a betegségek megelőzésére és az általános jólét javítására. Ez a program a járványtan, az egészségfejlesztés és a szakpolitikák kidolgozásának mély megértését teszi lehetővé, biztosítva, hogy a diplomások jól felkészüljenek a sürgető közegészségügyi kihívások kezelésére.

Azok számára, akik szenvedélyesek a táplálkozás és annak az emberi egészségre gyakorolt hatása iránt, ajánljuk a táplálkozástudomány és dietetika alapképzését. Ez a program arra tanítja a hallgatókat, hogy regisztrált dietetikusokká váljanak, akik létfontosságú szerepet játszanak az egészséges táplálkozási szokások és a betegségek megelőzésében. Ahogy a hallgatók előrehaladnak tudományos útjukon, lehetőséget biztosítunk számukra, hogy felsőfokú tanulmányaikat folytathassák posztgraduális programjainkon keresztül.

Az egészségügyi szolgáltatások adminisztrációjának mesterképzése az egészségügyi menedzsment elveinek alaposabb feltárását kínálja, felkészítve a szakembereket az iparág változására és innovációjára.

A közegészségügyi mesterképzésünk felhatalmazza a hallgatókat arra, hogy közegészségügyi szakemberekké váljanak, akik képesek felmérni és kezelni az egészségügyi különbségeket, megtervezni a beavatkozási programokat, és támogatni a bizonyítékokon alapuló politikákat.

Végül a táplálkozástudományi mesterképzés az élvonalbeli kutatásra és a táplálkozással kapcsolatos fejlett gyakorlatokra összpontosít, lehetővé téve a diplomások számára, hogy vezetőkké váljanak a táplálkozási terápia és kutatás terén.

Az Egészségtudományi és Humánökológiai Tanszéken arra törekszünk, hogy hozzáértő és együttérző egészségügyi szakembereket állítsunk elő, akik készek megbirkózni egy dinamikus és folyamatosan fejlődő terület kihívásaival. Szigorú oktatók, gyakorlati tapasztalatok és szakértő kari mentorálás keveréke révén diákjaink jelentős változásokat hozhatnak létre, és jelentősen hozzájárulhatnak a globális egészségügyi eredmények javításához.

Campus jellemzői

    Helyszínek

    • San Bernardino

      5500 University Parkway, 92407, San Bernardino

    Kérdések