Keystone logo
© Cary Edmonson
California State University, Fresno

California State University, Fresno

California State University, Fresno

Bevezetés

Kalifornia központjában található

Fresno állam Kalifornia szívében található, más néven Central Valley. A Fresno State campus körülbelül 1400 hektáros, több mint 4000 fával és sok zöld területtel, amely parkszerű környezetet biztosít a tanuláshoz. Van egy működő farmunk, tejszínházunk, üzletünk, a legnagyobb könyvtárunk Los Angeles és Sacramento között, a Starbucks, egy mozi, egy rendezvényközpont, egy bowlingpálya, egy planetárium és még sok más. Fresno államban található még a Save Mart Center is, amely a legnagyobb egyetemi fedett aréna az Egyesült Államok nyugati partján.

Kalifornia 5. legnagyobb városaként Fresno könnyű hozzáférést biztosít a hallgatóknak számos sportcsapathoz, szervezethez, létesítményhez, helyszínhez és szakmai gyakorlati lehetőséghez. A Fresno állam kényelmesen, három órás autóútra fekszik Los Angelestől és San Francisco-tól.

Fresno megye a világ legkeresettebb szabadidős és szórakoztató célpontjainak ad otthont. Három nemzeti park, a Yosemite, a Sequoia és a Kings Canyon, közvetlenül a kertünkben található. Lélegzetelállító táj, látványos kanyonok, lépcsőzetes folyók és vízesések, a világ legnagyobb fái és végtelen ösvények találhatók egy rövid autóútra.

Küldetésünk, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk a nemzetközi hallgatóknak, és nemzetközi oktatási forrásként szolgáljunk a(z) California State University, Fresno egyetemi közössége számára.

Elkötelezettek vagyunk a következők mellett:

 • Meleg és informatív fogadtatás a nemzetközi hallgatók számára, és elismerve fontosságukat és hozzájárulásukat az egyetemhez és a fresnói közösséghez.
 • Megfelelő szolgáltatások és segítségnyújtás a nemzetközi hallgatók számára, hogy ne egyedül nézzenek szembe a kihívásokkal.
 • Nemzetközi hallgatókkal való együttműködés, hogy segítsenek alkalmazkodni és megérteni új környezetüket egy kényelmes környezetben, ahol lehetőségük és bátorításuk van álmaik megvalósítására, az egyetemi közösségbe való bekapcsolódásra és erőfeszítéseik elismerésére.
 • Bátorítjuk a nemzetközi hallgatókat, hogy tegyenek fel kérdéseket és tegyenek javaslatokat, miközben mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy aggodalmaikat tisztelettel, megnyugtatással és megértéssel kezeljük.
 • Erőforrásként szolgál az oktatók és a személyzet számára a nemzetközi csere elősegítése, a kultúrák közötti kommunikáció fokozása és a nemzetközi törekvések támogatása érdekében.
 • A leendő hallgatók és szülők tájékoztatása az egyetemről és a rendelkezésre álló oktatási tapasztalatok minőségéről fokozza és elősegíti a hallgatók folyamatos áramlását a világ különböző országaiból.
 • Barátságunkat ajánljuk fel ma és holnap, miközben együtt álmodozunk és egy jobb világot építünk.

Megfizethető

A Fresno State egy országos rangú egyetem, amelynek küldetése, hogy minőségi oktatást nyújtson rendkívül megfizethető áron.

A Kaliforniai Állami Egyetem rendszere mindent megtesz a hallgatói költségek minimális szinten tartására. Arra törekszünk, hogy a tandíjak és a tandíjak versenyképesek legyenek, mivel megértjük, hogy a megfizethetőség fontos tényező, amikor a hallgatók külföldi tanulmányokat fontolgatnak.

Kalifornia sok mindent kínál, beleértve a nagyszerű időjárást, a tevékenységeket és az ikonikus városokat, de Kaliforniában élni drága lehet. Szerencsére a Fresno megfizethető megélhetési költségeket kínál Kalifornia szívében, ahonnan könnyen elérhető Los Angeles, San Francisco és a Szilícium-völgy. Fresnóban megengedheti magának, hogy éljen és tanuljon, miközben további költségek nélkül ellátogat vagy gyakornokoskodik olyan helyeken, mint San Francisco.

Ne csak higgyen a szavunkon, sok nemzetközi diák megjegyezte, hogy a megfizethetőség miatt választotta Fresno államot.

Munkavállalási lehetőségek

A Fresno State öregdiákjai olyan rangos cégeknél dolgozó szakemberekké válnak, mint az Amazon, az Apple, a Boeing, a Google, az Intel és a Microsoft. A Kalifornia szívében található Fresno könnyű hozzáférést kínál a Los Angeles-i, San Francisco-i és a Szilícium-völgyi munkalehetőségekhez.

Bár az Egyesült Államokba való érkezés fő célja a Fresno államban való tanulás, számos munkalehetőség és szakmai tapasztalat áll az Ön rendelkezésére, mind hallgatóként, mind a diploma megszerzése után.

 • Az egyetemen belüli foglalkoztatás . Az egyetemen belüli foglalkoztatást az iskola területén kell végezni (beleértve a helyszíni kereskedelmi cégeket is, amelyek szolgáltatásokat nyújtanak a hallgatók számára az egyetemen, például az iskolai könyvesboltban vagy a kávézóban). A hallgatók pályázhatnak az egyetemen végzett munkákra a Fresno államban folytatott tanulmányaik első félévében, a Nemzetközi Iroda jóváhagyásáig.
 • A Curricular Practical Training (CPT) egy olyan foglalkoztatási lehetőség, amely az F-1-es hallgatók számára elérhető a program befejezése előtt, ahol a foglalkoztatás a tanterv vagy a tudományos program szerves részének minősül, például egy szakmai gyakorlat.
 • Súlyos gazdasági nehézségek . A Fresno államban élő hallgatónak egy teljes tanévig F-1-es státuszban kell lennie, mielőtt súlyos gazdasági nehézségekre vonatkozó engedélyt kérhet. Ha az egyetemen belüli foglalkoztatási lehetőségek nem állnak rendelkezésre, vagy más módon nem elegendőek, a jogosult F-1 hallgató súlyos gazdasági nehézségek alapján kérhet egyetemen kívüli munkavállalási engedélyt.
 • Az opcionális gyakorlati képzés (OPT) lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy 12 hónapig dolgozzanak a szakterületükön, a Fresno államban végzett program befejezése után.
 • STEM fakultatív gyakorlati képzés : F-1 hallgatók, akik tudományos, technológiai, mérnöki és matematikai (STEM) diplomát kapnak, amely szerepel a STEM kijelölt képzési programlistáján, az E-Verify programba beiratkozott munkáltatóknál alkalmazzák őket, és akik kezdeti ösztöndíjat kaptak Az ilyen végzettséggel kapcsolatos OPT megszerzése után 24 hónapos hosszabbítást kérhet, amely további 24 hónappal meghosszabbítja az OPT-t, ami összesen 3 éves OPT időszakot jelent.

Belépők

Helyszínek

 • Fresno

  5241 N. Maple Ave., 93740, Fresno

Kérdések