Keystone logo
Brunel Medical School

Brunel Medical School

Brunel Medical School

Bevezetés

A Brunel 5 éves MBBS-je lehetővé teszi, hogy olyan orvosi ismeretekkel és szakmai készségekkel szerezzen diplomát, amelyekre új orvosként szüksége lesz, és készen áll az Egyesült Királyságban vagy a tengerentúlon történő továbbképzésre.

120 hely áll rendelkezésre nemzetközi hallgatók számára a 2023. szeptemberi belépéshez

Brunel Medical School számos orvostudományi ösztöndíjat adományoz

A Brunelnél végzett tanulás csapatalapú, technológia-vezérelt és betegközpontú lesz, felkészítve Önt az orvosi gyakorlat jövőjére. A csapatalapú tanulás (TBL) a fő tanítási megközelítés a korai években. Ez egy átfordított osztálytermi megközelítés, amely a tanulás gyakori nyomon követésére és az interaktív csapatmunkára helyezi a hangsúlyt.

Már az első ciklusától kezdve megtanulja a betegellátást a valódi betegekkel való felügyelt interakciókból, a háziorvosi rendelőkben való rendszeres elhelyezésen keresztül.

A 3. évben megkezdi klinikai elhelyezését a kórházakban; Nagy-London nyugati részén és Anglia délkeleti részén található.

Az Iskola célja, hogy átalakítsa az orvosi oktatást és az egészségügyi gyakorlatot az oktatás, a kutatás és a multidiszciplináris közösség bevonásával kombinálva. A Brunel orvosi végzettségűek kedvességgel, professzionalizmussal és csapatmunkával gondoskodnak pácienseikről és közösségeikről.

2021 szeptemberétől izgatottan várjuk, hogy bevezethessünk egy 5 éves orvostudományi alapképzést, amely a Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS) kitüntetést eredményezi. Az új Brunel Medical School a College of Health and Life Sciences része. Az 5 éves MBBS in Medicine hallgatók számára nyitva áll az Egyesült Királyságon és az EU-n kívülről. A lehető leghamarabb tárgyalni fogunk az Anglia Egészségügyi Oktatási Hivatalával és a Hallgatói Hivatallal, hogy a közeljövőben felkínálhassuk orvosi diplománkat az Egyesült Királyságból és az EU-ból érkező hallgatóknak (megerősítés alatt).

Miért tanuljon orvostudományt a Brunelben?

Klinikai elhelyezések Londonon és Délkelet-Anglián

 • A Brunelnél végzett orvosi tanulmányai során számos klinikai gyakorlatot végezhet. Itt nem csak figyelni fog, lehetősége lesz klinikai ismereteit a valós klinikai helyzetekben alkalmazni.

Ösztöndíjak

 • Brunel Medical School 10 ösztöndíjat oszt ki kifejezetten az MBBS Medicine számára a 2021/22-es időszakra. További információért látogasson el az ösztöndíjak weboldalára.

Fókuszban a közösségi orvoslás

 • Az MBBS in Medicine izgalmas eleme, hogy hogyan alkalmazza klinikai ismereteit helyi közösségeinkben. A „nagyobb képet” tekintheti meg azáltal, hogy megtanulja, hogyan biztosítható mindenki jó egészsége, nem csak egy beteg egészsége. Ezt a helyben szerzett értékes tapasztalatot a közösségek javára lehet alkalmazni szerte a világon.

Ismerje meg az orvostudomány tudományát és „művészetét”.

 • Itt, a Brunelnél nem elszigetelten tanítjuk a természettudományokat, tudnod kell, miért tanulsz. Mindent megtudhat az orvostudomány tudományáról – arról, hogyan használják az orvosok a naprakész tudományos kutatásokat a döntéshozatal elősegítésére. Megtanulja az orvostudomány „művészetét” is – hogyan alkalmazzák a bizonyítékokon alapuló orvoslást minden olyan betegre, akit látni fog.

Készüljön fel a „világorvoslásra”.

 • Speciális tanácsadást, támogatást és útmutatást nyújtunk azoknak, akik az USMLE -t vagy az MCCEE -t szeretnék igénybe venni.
 • Megismerheti a 21. század kihívásait, amelyekkel szembesülünk, annak egészségre gyakorolt hatásáról, és arról, hogy ez hogyan kapcsolódik a betegek gondozásának gyakorlatához. Felfedezi a megelőzés, a közegészségügy, a rehabilitáció és a klinikai orvoslás egyéb vonatkozásainak jelentőségét globális szinten. Felkészítjük Önt az orvosi gyakorlatra, nem csak az Egyesült Királyságban és hazájában, hanem világszerte.
 • A fejlett „digitális” világ – Innovatív tantervünkön keresztül számos technológiát tapasztalhat meg, pl mesterséges intelligencia, robotika, virtuális valóság és virtuális tanácsadás.
 • A fejlődő világ – Megtanítják az orvostudomány gyakorlására, figyelembe véve a páciens jeleit és tüneteit, a modern technológia sok szempontja nélkül. Bizonyos esetekben áram nélkül!

Alapfokú orvosi képesítés

 • Az Egyesült Királyságban szerzett orvosi diplomát világszerte elismerik. Alapfokú orvosi képesítéssel fog diplomát szerezni, amely ideiglenes regisztrációt biztosít a GMC-nél, és jogosítványt az alapítvány 1. évében / rezidencia 1. évében végzett gyakorlásra.

Legyen része nemzetközi közösségünknek

 • A világ diákjai Brunel otthonának hívják, amire rendkívül büszkék vagyunk. Valójában a világ 150 országa képviselteti magát Brunelben, ami lehetőséget ad arra, hogy egy sokszínű, globális közösség részeként éljen és tanuljon.

Garantált diákszállás nyugat-londoni campusunkon

 • Több mint 4500 modern, kényelmes és biztonságos szobánk van, számos szálláslehetőségtel az egyetemen.

130580_Box-image-x700.jpg

„Büszkék vagyunk a Brunelben található világszínvonalú orvosi egyetemünkre, amelynek célja, hogy felkészítse Önt a 21. századi orvostudományra számos klinikai és közösségi környezetben. Különösen az integrált ellátórendszerekkel kapcsolatos ismereteket és ismereteket fogjuk beágyazni, amelyekben mind a fizikai, mind a mentális egészségügyi ellátást egyre inkább a közösségben nyújtják, a digitális technológia nyújtotta fejlődés által támogatott módon. Olyan tudással, készségekkel, rugalmassággal és betegközpontú orvosokat fogunk előállítani, akik világszerte orvosi gyakorlatot folytathatnak."

Paul Hellewell professzor

Préposthelyettes és dékán, Egészségügyi és Élettudományi Főiskola

Helyszínek

 • Uxbridge

  Brunel University London, Kingston Lane, UB8 3PH, Uxbridge

  Kérdések