Keystone logo
Bellin College

Bellin College

Bellin College

Bevezetés

Az ápolói vagy orvosi képalkotói karrier esélyt nyújt arra, hogy segítsen, meggyógyuljon és reményt teremtsen, tanuljon és boldoguljon - célt találjon, szenvedélyt teljesítsen és jutalmat szerezzen. A Bellin College arra törekszünk, hogy kiváló oktatást Bellin College Önnek, amely teljesíti ezt az ígéretet és felkészíti Önt a gyorsan változó egészségügyi környezet igényeire.

A célzott tananyag, a kiterjedt gyakorlati gyakorlat, a vezetés és a szolgáltatás-tanulás, valamint a kiválóság, az integritás, a közösség és a gondoskodás értékeinek elkötelezettsége segíti hallgatóinkat tudományos és szakmai sikerben.

Bellin College elkötelezett az egészségügyi szakemberek felkészítése mellett azáltal, hogy intellektuálisan serkentő környezetet biztosít a vezetésre, a közösségi szolgálatra és az egész életen át tartó tanulásra, amely elősegíti az egészségügyi gyakorlat kiválóságát és a szakma fejlődését.

Bellin College oktatói a tanulási folyamat Bellin College , példaképei és erőforrásai. Olyan környezetet biztosítunk, amely támogatja a sokszínű hallgatói létszámot. Az oktatási kiválóságra törekszünk azáltal, hogy segítjük a hallgatókat a kritikus gondolkodási készségek fejlesztésében, hogy elkötelezzék magukat a Főiskola kiválósági, integritási, közösségi és gondoskodási értékei mellett.

A tanítás / tanulás a felfedezés dinamikus folyamata, amelyet interakcióval és elkötelezettséggel érnek el. A kar tagjai kooperatív oktatási stratégiákat valósítanak meg a hallgatókkal együttműködve a program eredményeinek elérése érdekében. A hallgatók megosztják a felelősséget abban, hogy az oktatási folyamatban való részvétel révén elérjék tanulási céljaikat. Tanulmányaik társalkotóiként a hallgatók felelősek a tanulás tudományos megközelítésének kialakításáért az új ismeretek asszimilációja és integrálása, a technológia és az élettapasztalatok felhasználása révén.

A Bellin College végzettek felkészültek arra, hogy vezető szerepet töltsenek be, és befolyásolják az egészségügyi ellátással kapcsolatos társadalmi, etikai, politikai és gazdasági kérdéseket.

Helyszínek

  • Green Bay

    Eaton Road,3201, 54311, Green Bay

    Kérdések