Keystone logo
Baylor College Of Medicine Az ápolási gyakorlat doktora - Anesztézia ápolónő
Baylor College Of Medicine

Az ápolási gyakorlat doktora - Anesztézia ápolónő

Houston, Amerikai Egyesült Államok

24 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Összekevert

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Baylor College Of Medicine ápolói gyakorlati programja - az érzéstelenítő nővér - professzionális nővér aneszteziológusok jövő generációit állítja elő, akik vezető szerepet töltenek be a klinikai gyakorlatban és az egészségügyi kutatásban, oktatásban és politikában. A program két sávban készült, köztük egy BSN-DNP sáv CRN-vé válni vágyó RN-ek számára és egy MS-DNP sáv a mesterek által előkészített CRNA-k számára, akik szeretnék megszerezni a DNP fokozatot.

BSN-DNP pálya

A programunkba beiratkozott regisztrált nővérek két fázist teljesítenek. A 18 hónapos didaktikai tapasztalat kiterjed az alap- és klinikai tudományokra, az egészségügyi ellátásra és az irányelvekre, a transzlációs kutatásra, a vezetésre és a menedzsmentre. A 18 hónapos klinikai gyakorlat rendkívül sokrétű klinikai képzést nyújt általános, regionális és helyi érzéstelenítésben.

A végzettség teljesítése után a diplomások jogosultak az ápoló aneszteziológusok Országos Tanúsító és Igazoló Tanácsa által igazgatott nemzeti tanúsító vizsgára.

MS-DNP pálya

A DNP programban emelt szintű állást kínálunk mesterképzéssel rendelkező, képesített, regisztrált ápoló aneszteziológusok számára is, akik doktori fokozatot kívánnak szerezni. A fejlett állású CRNA-k 24 hónap alatt teljesítik a szükséges tanfolyamokat. Az órarendet a dolgozó szakemberek befogadására tervezték. A legtöbb tanfolyamot online formátumban kínálják, és csak háromszor kell eljönnie az egyetemre. A program befejezése után a CRNA-k DNP fokozatot kapnak.

Az ápolói gyakorlati program doktora - az érzéstelenítő nővér - professzionális ápoló aneszteziológusok jövő generációit állítja elő, akik vezető szerepet töltenek be a klinikai gyakorlatban és az egészségügyi kutatásban, oktatásban és politikában. A diplomások az egész életen át tartó tanulás kultúrájában alkalmazzák az innovációt, a technológiát és a tényeken alapuló megközelítéseket.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok