Keystone logo
Baylor College Of Medicine

Baylor College Of Medicine

Baylor College Of Medicine

Bevezetés

Baylor College Of Medicine egy egészségtudományi egyetem, amely tudást hoz létre, és a tudományt és a felfedezéseket alkalmazza a továbbképzésben, az egészségügyben és a közösségi szolgálatban helyben és globálisan.

Baylor College Of Medicine egy egészségtudományi egyetem, amelynek kiválósági öröksége van és jövőképe van az egészség fejlesztésére a tudomány, az ösztöndíj és az innováció révén.

Elfogadtuk azokat az alapértékeket, amelyeket figyelembe veszünk mindenben, amit a Főiskolán csinálunk. Ezek az értékek a tisztelet, az integritás, az innováció, a csapatmunka és a kiválóság. Mind a négy iskolánkban - Orvostudományi Kar, Orvosbiológiai Tudományok Doktori Iskola, Egészségügyi Szakmai Iskola és Országos Trópusi Orvostudományi Iskola - beépítjük ezeket az értékeket, mint missziónkban a kutatások, a betegellátás, az oktatás és a közszolgálat.

Akadémiai vezetésünk, oktatóink, munkatársaink és gyakornokaink tehetsége és szorgalmas erőfeszítése szükséges az általunk irányított kiválóság fenntartásához. Minden nap látom ezt a munkát a körülöttem lévő összes embertől. Baylor College Of Medicine kivételes hely.

Baylor College Of Medicine következetesen a legjobb választás az orvostanhallgatók, a végzős hallgatók és az egészségügyi szakmák hallgatói számára.

Helyszínek

  • Houston

    Baylor Plaza,1, 77030, Houston

    Kérdések