Keystone logo
BAU International University Batumi

BAU International University Batumi

BAU International University Batumi

Bevezetés

70511_2Q6A1170.JPG

A Batumi BAU Nemzetközi Egyetem egy újonnan alapított oktatási egyetem Grúziában, ahol az oktatás és kutatás háromrészes küldetését sikeresen végzik magasan képzett tudományos személyzet, a legújabb technológiák, laboratóriumok és osztálytermek. Az amerikai modell oktatási program megfelel a nemzetközi szabványoknak, és különféle oktatási intézményekből meghívott külföldi és grúz professzorok végzik őket. Az egyetem ugyanabban a térségben található, ahol a "Medina" kórház található. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a legjobb oktatást biztosítsuk az orvostanhallgatók számára, mivel klinikai tapasztalatokat kapnak oktatásuk első évétől kezdve. A Batumi BAU Nemzetközi Egyetem a BAU globális hálózatán belüli egyetem, amely 9 egyetemből, 16 kapcsolattartó irodából és 3 nyelvi iskolából áll, 9 országban 4 kontinensen. Ez kiváló lehetőséget nyújt hallgatóink számára, hogy gazdagítsák tudásukat és tapasztalataikat vezető orvosi és oktatási intézményekben globális szinten.

70514_2Q6A0986.JPG

Miért BAU BATUMI ?

 1. A BAU Nemzetközi Egyetem, a Batumi a BAU Globális Hálózat egyik egyeteme, amely világszerte felsőoktatási intézményekből áll. Így diákjainknak egyedülálló lehetőségeik vannak a tudás és a tapasztalat globális kiterjesztésére.
 2. A Batumi BAU Nemzetközi Egyetem ugyanabban a területen található, ahol a "Medina" kórház. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a legjobb oktatást biztosítsuk az orvostanhallgatók számára, mivel klinikai tapasztalatukat kapják oktatásuk első évétől kezdve.
 3. Az amerikai modellképzési program megfelel a nemzetközi szabványoknak, hat évig tart, és angol nyelven valósul meg. A tanulmányok során a hallgatók szintén részt vesznek az USMLE (az Egyesült Államok orvosi engedélyezési vizsgálata) kurzuson. A program a WFME által nemzetközileg akkreditált.
 4. A Batumi BAU Nemzetközi Egyetem az egyetlen univerzum Grúziában, amely anatómiában darabka boncolást kínál.
 5. A Bahcesehir (Isztambul) Egyetemen meghívott professzorok, valamint az egészségügyi park és a különböző grúz egyetemeken működő klinika vezetik a tanfolyamot a Batumi BAU Nemzetközi Egyetemen. Ezen kívül az egyetem rendszeresen házigazdák Törökországból ismert orvosokat, akik nyilvános előadásokat tartanak a diákok számára.
 6. A BAU Nemzetközi Egyetem, a Batumi egy modern létesítmény, amely a legújabb technológiákat, laboratóriumokat és osztálytermet tartalmazza.
 7. Az egyetemi hallgatók hozzáférhetnek az egyetemi épületben található fizikai könyvtárhoz és a világ egyik leggazdagabb elektronikus könyvtárához, a Bahcesehir Egyetem Isztambuli Könyvtárához.
 8. Az egyetem büszkélkedhet multikulturális környezetben, amely lehetővé teszi diákaink számára, hogy találkozzanak barátaikkal és jövőbeli kollégáikkal, akik különböző kultúrával, hagyományokkal és háttérrel találkoznak a világ különböző részein.
 9. Az Egyetem Grúzia egyik legszebb városában található, a Batumi, amely népszerű turisztikai célpont a Fekete-tenger partján. A Batumi-ban való élet és tanulás mellett a diákok is biztonságosan és megfizethető áron élvezhetik a tanulók számára vonzóbb környezetet.
70515_2Q6A0598.JPG

Küldetés és jövőkép

Küldetés

A „BAU Nemzetközi Egyetem, Batumi” küldetése a nemzetközi színvonalú oktatáspolitika, magasan képzett személyzet felkészítése, tudományos jövőképpel, innovatív technológiák és liberális értékek ismeretében, amelyek versenyképesek lesznek a helyi és a nemzetközi piacon is.

AZ EGYETEM KÜLÖNBÖZETEN CÉLJAI:

 • a felsőoktatási programok végrehajtása és fejlesztése;
 • magas szintű képzettséggel rendelkező humán erőforrások képzése és képzése a nemzetközi munkaerőpiacon való versenyképesség érdekében;
 • támogatja az Oktatási Egyetem integrációját a nemzetközi oktatási és tudományos közösségbe;
 • közös oktatási programokat és tudományos-kutatási projekteket dolgoz ki és hajt végre a grúz és a nemzetközi egyetemekkel;
 • a professzorok és az oktatók akadémiai szabadságának biztosítása;
 • diákorientált környezet kialakítása az egyetemen a tanulási és kutatási tevékenységekhez.

AZ EGYETEM FŐ CÉLKITŰZÉSEI A KÖVETKEZŐK:

 • az oktatási programok folyamatos fejlesztése és az oktatási folyamat innovatív fejlesztése;
 • a potenciális munkáltatók érdekeinek figyelembevétele;
 • maximális támogatás a hallgatók számára, hogy szakemberekké váljanak;
 • az új tudás és a tudományos kutatás bevezetésének támogatása;
 • a nemzetközi tudományos együttműködés fejlesztése;
 • a hallgatói mobilitás előmozdítása;
 • segítségnyújtás a nemzetközi tudományos-kutatási projektek kidolgozásához és végrehajtásához;
 • a professzorok támogatása a szakmai fejlődésben
70513_2Q6A1286.JPG

Látomás

A „ BAU International University Batumi ” oktatási egyetem támogatja a globális látást, amely kívül esik a politikai és kulturális korlátokon, és tiszteletben tartja az emberi méltóságot, az egyetemes jogokat és a szabadságot, függetlenül a nemetől, fajtától, a bőr színétől, a vallomástól és a vallástól.

Egyesített oktatási programok és tudományos-kutatási projektek kidolgozása és végrehajtása a grúz és a külföldi egyetemekkel ösztönzi a hallgatók és a professzor-tanárok beilleszkedését az oktatási-tudományos világba.

Az egyetem célja magas színvonalú oktatás biztosítása és széles körű világkép fejlesztése, amely az emberi béke, jólét és boldogság alapja

Helyszínek

 • Batumi

  14 Gen. A. Abashidze St, Batumi, 6010, Batumi

Programok

Kérdések