Keystone logo
Basic Health Care College Of FVH

Basic Health Care College Of FVH

Basic Health Care College Of FVH

Bevezetés

Szakmai és hozzáértő alkalmazottakból álló csapat vagyunk a szociális és egészségügyi területen, valamint a pedagógiai területen, akik szenvedélyesen érdeklődnek a továbbképzési terület iránt. Tudásunk és tapasztalatunk a tudományágak széles skálájára terjed ki, és magas színvonalon nyújtjuk a szakmaiságot és a szakértelmet.

A vállalat igényeire összpontosítunk, és az Ön helyzetén alapulnak. Ez azt jelenti, hogy testre szabott, rugalmas és speciális tanfolyamokat, illetve konferenciákat tudunk felépíteni az egyes munkahelyek számára.

Kompetens és tapasztalt oktatókból álló csapatunk tudja, mi mozog. Ujjunk pulzusunkon van, és felhasználhatjuk széles szakmai hálózatunkat. Az egyes résztvevők átadási lehetőségeinek megerősítése érdekében a gyakorlatban vesszük kiindulópontunkat, és dolgozunk például a differenciálás, az akciótanulás, a szimuláció és a digitális tanulás tanításával.

A továbbképzési osztályon minden szinten a fejlesztésre koncentrálunk. Tudjuk, hogy az alkalmazottak folyamatosan új kihívásokkal és problémákkal néznek szembe. És tudjuk, hogy a fejlesztéshez sok egyéni alkalmazottra van szükség. Részt veszünk különböző önkormányzati, regionális és országos hálózatokban, és az együttműködést saját kompetencia-fejlesztésünk fontos elemének tekintjük.

Helyszínek

 • Fredericia

  6. Julivej,67, 7000, Fredericia

  • Kolding

   Tvedvej,7, 6000, Kolding

   Kérdések