Keystone logo

Business Academy Aarhus

A logo

Bevezetés

Business Academy Aarhus gyakorlatorientált felsőoktatási programokat fejleszt és kínál. Több mint 5000 nappali tagozatos hallgatóval, 3400 részmunkaidős hallgatóval és mintegy 400 alkalmazottal Dánia egyik legnagyobb üzleti akadémiája vagyunk.

Business Academy Aarhus az Alkalmazott Tudományok Iskolája.

Több európai országban ez egy angol nyelvű kifejezés a felsőoktatási intézményekre. Az általunk kínált képzési programok az alkalmazott diplomákra összpontosítanak.

Az egyetemekhez hasonlóan egyetemi képzéseket is biztosítunk, és tudományos fokozatokat is adhatunk, de nem adunk ki mester- vagy doktori fokozatot.

Ezen túlmenően, továbbképzéseket és részmunkaidős programokat is kínálunk alapképzési szinten, valamint rövid távú tanfolyamokat azok számára, akiknek erősíteniük kell képzettségüket a munkahelyen (csak dánul).

Programjaink ötvözik az elméletet a gyakorlattal.

Előnyben részesítjük a tandíjat kis csapatokban, a csoportmunkát, a projektmunkát, a kereskedelemmel és az iparral való együttműködést, a reális eseteket és a kötelező szakmai gyakorlatokat. Évente több mint 300 tanulónk megy külföldre programjaik egy részére.

A programok kidolgozásának és befejezésének értéket kell teremtenie a diákok és a vállalatok számára egyaránt. Ezt szem előtt tartva, elkötelezett erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy képesítéseinket konkrét innovációs és fejlesztési projektekre alkalmazzuk, partnerségi vállalatokkal közös erőfeszítésben.

Több éves tapasztalat a felsőoktatásban

Business Academy Aarhus -t 2009. január 1 -jén alapították. Az Aarhus Business College, az Aarhus Tech és a JU (a mezőgazdasági iskola) felsőoktatási programjainak egyesítéseként jött létre. A mai programjaink egy részét az Aarhusi Tengerészeti és Műszaki Mérnöki Iskolával együttműködve kínáljuk.

Rugalmas Pathway a felsőoktatáshoz

A program kiválasztása fontos döntés az életben, és nem mindig könnyű megtalálni az Önnek megfelelő programot.

A Business Academy Aarhus , az Alkalmazott Tudományok Egyetemén akadémiai szakma (AP fokozat) és Bachelor képzési programokat kínálunk. Az AP képzési program megfelel a Bachelor program első két évének. A program önmagában képesítéseket biztosít, de dinamikus módja lehet a hosszabb oktatás megszerzésének is. Ezért lehetősége van közvetlenül a záróvizsgák után belépni a munka életébe, vagy folytathatja tanulmányait alapképzésben valamelyik feltöltő programunkban, vagy egy másik dániai vagy külföldi intézményben.

Tanulmányok az Akadémián

Amikor felsőoktatási programba kezd, elfogadja azt is, hogy felelős a saját tanulásáért. Tapasztalatunk szerint a legtöbbet akkor tanul, ha aktívan részt vesz a tanításban. Lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy aktívan részt vegyen a 30 fős kis osztályokban, valamint a projektmunkában és esettanulmányokban, amelyek minden program jelentős elemei.

Minden programunk szorosan kapcsolódik az iparhoz. Ezért ötvözzük az elméletet és a gyakorlatot, és főként az elmélet azon részeit tanítjuk, amelyeket később a gyakorlati életben felhasználhat gyakorlati problémák megoldására. A vállalati látogatások és vendég előadások tehát minden programunk és projektünk fontos részét képezik, és a záróvizsga -projektek általában konkrét vállalatok gyakorlati problémáin alapulnak. Heti 18-25 óra tandíj van. A tandíj órák száma hétről hétre és programonként változik.

Karrierje az oktatással kezdődik

Függetlenül attól, hogy gyakornoki állást keres, vagy az első munkát a diploma megszerzése után, a Business Academy Aarhus Karrier Központja biztosítja az Ön számára szükséges inspirációt, eszközöket és segítséget. Akadémiai hallgatóként részt vehet különböző kurzusokon és műhelymunkákban, például segítségnyújtásban a pályázatokhoz, önéletrajzokhoz és állásinterjúkhoz. Egyéni segítséget és tanácsokat is nyújtunk.

A lehetőségek világa

Az akadémia legtöbb hallgatójának célja, hogy jó munkát szerezzen érettségi után. Egyes hallgatók azonban úgy döntenek, hogy továbbtanulnak, és részmunkaidős tanfolyammal kombinálják a munkát, és vannak, akik teljes munkaidőben folytatják tanulmányaikat Dániában vagy külföldön, azon sok oktatási intézmény egyikében, amelyekkel tanfolyam-elismerési megállapodásaink vannak. Az egyes programok leírásaiban bővebben olvashat egy állásról és a továbbtanulási lehetőségekről.

Készítse elő a jövőt szakmai gyakorlatára

Az Business Academy Aarhus hallgatójaként kötelező szakmai gyakorlaton vesz részt, ahol tudását a gyakorlatban is felhasználhatja. Ez a gyakorlat (általában 3-5 hónap) lehetőséget ad arra, hogy megtapasztalja:

  • Releváns valós életbeli tanulás egy vállalatnál
  • Hálózatépítés és tapasztalat, amelyek jövőbeli munkához vezethetnek
  • Nemzetközi cégnél dolgozik

Business Academy Aarhus minden évben több mint 1000 vállalattal működik együtt Dániában és külföldön, például a Carlsberg, az Ikea, a Nordea Bank, a Novo Nordisk és a Porsche USA társaságokkal.

Gyakorlat külföldön

Választhatja, hogy szakmai gyakorlatát a világ bármely pontján elvégezheti -e, Európán belül pedig Erasmus -ösztöndíjat kaphat, amely fedezi a külföldi országban végzett szakmai gyakorlattal járó költségeket. A Business Academy Aarhus együttműködünk szervezetekkel és vállalatokkal, hogy segítsünk a szakmai gyakorlaton, például Malajziában, Sanghajban, Kanadában és Tanzániában.

Helyszínek

  • Business Academy Aarhus, University of Applied Sciences Sønderhøj 30, 8260 Viby J, Aarhus

Kérdések