Keystone logo
American University of Ras al Khaimah

American University of Ras al Khaimah

American University of Ras al Khaimah

Bevezetés

Küldetés

A Amerikai Egyetem Ras Al Khaimah (AURAK) egy független, állami, állami tulajdonban lévő, non-profit, koedukált intézmény kínál graduális és posztgraduális fok. AURAK egy felsőoktatási intézmény, amely átfogó tudományos programok alapján az észak-amerikai modell és kulturális jellemzőit az Öböl-térségben. A graduális programok ötvözik az erős alapozó a fő téma széles közoktatásban, és egyetemi programok a diákokat felkészítsék az igények szakmai életben.

AURAK elkötelezett a legmagasabb színvonalú oktatási, kutatási, az etika és a szolgáltatás a közösség, és a diplomások készek, hogy jól, átgondolt, kreatív, és a felelősök.

Látomás

Az amerikai University of Ras Al Khaimah lesz a vezető felsőoktatási intézménye révén a hatása az oktatási és kutatás a régióban.

Stratégiai célok

Innovatív, izgalmas és magas színvonalú tudományos programok, amelyek relevánsak, a kereslet által vezérelt, és állítsa be az egyetem élén az oktatás az Egyesült Arab Emírségek és a régióban.

Build a tanuló-központú tanulási környezet, amely elősegíti a fejlett kritikai gondolkodás, kreativitást, és megérint egy elkötelezettség az élethosszig tartó tanulás.

Olyan környezetet teremtenek, amely értékeli a különbözőséget, elősegíti a kulturális megértést, és elősegíti az állampolgári felelősség.

Fenntartása diákélet program arra összpontosít, a tanulók igényeinek: az egyik, hogy ezáltal alkalmasabbá szakmailag multikulturális, globális környezetben, és átvállalja a polgárok.

Támogassa és ösztönözze a személyes és a szakmai fejlődés kar és a személyzet képességeinek kibontakoztatását, és hozzájárulnak a misszió az egyetem.

Létrehozza a kapcsolatokat és kapcsolatoknak a regionális és a nemzetközi vállalatok és oktatási intézményeket, hogy kölcsönösen előnyös igényeknek és új tendenciák.

Kapacitás fejlesztése az ismeretek és a fenntartható környezet révén érintett kutatási szolgáló emirátus Ras Al Khaimah, a nagyobb régió és a világ.

Kialakítása és fenntartása minőségbiztosítás és intézményi hatékonyság rendszert, amely bevonja az egyetem folyamatos, integrált, az egész intézményre kiterjedő, a kutatás-alapú tevékenységek javulását eredményezik az intézményi minőség és bizonyítani hatékony elvégzésének az egyetem küldetése révén stratégiai céljait.

Serkentik a dinamikus szakmai fejlődés az ügyfelek és a közösségi szolgáltatások igényeinek kielégítésére az üzleti, kormányzati, és az iskolákban a Ras Al Khaimah és az Emirátusok közösség.

Értékek

Emberek

Ahhoz, hogy hozzon létre egy diák tanulási környezet, amely fejleszti a szociális és a kulturális megértés az egyéni növekedés és aggodalom mások számára; építeni készségek függetlenség, önirányítás, kritikus és megfontolt gondolkodás, az innováció és a vállalkozói szellem; toborozni kiváló minőségű tantestület és tőkét és felismerve a hozzájárulásukat.

Minőség

Hogy kiváló minőségű tudományos és szakmai programok építeni mastery és elkötelezettség az élethosszig tartó tanulás.

Ösztöndíj és kutatási

Az ismeretek révén felfedezés, terjesztése és alkalmazása.

kulturális hitelesség Szolgálni, mint a központ kulturális párbeszéd és megértés, a kulturális örökség, és mint közösség erőforrás a nyelvi fejlődés.

eljegyzés

Annak érdekében, hogy a hallgatók, oktatók és a személyzet, hogy hozzájáruljon a megoldás a helyi, regionális és globális problémák, és lehetőséget, hogy vegyenek részt a közösség; fenntartása partnerségek iskolák, felsőoktatási intézmények, a helyi és regionális önkormányzatok, a vállalkozások és az ipar.

Javítása és a termelékenység

Törekvés folyamatos fejlesztések révén gondolkodás, értékelés, és a minőség javítását, beállítását és kifizetődő a magas színvonalú, és a proaktivitás, hatékony és eredményes keretében kiváló minőségű.

A tudományos élet szabadságát

Olyan környezet létrehozása, a nyitott, kritikus gondolkodás, vizsgálódás és eszmecsere, a tolerancia az eltérő nézetek és hitek.

Integrity

Ahhoz, hogy a legmagasabb szintű integritás és csepegtetni e szabványok fontos érték fenntartásához emberiség.

Vállalkozó szellemű

Ahhoz, hogy értékeljük az innovációt és a vállalkozói szellem oktatási, kutatási, szolgáltatási és egyéb vállalkozások.

Globális

Hogy támogassák a multikulturális megértés, a tudás, és az állampolgárság elősegítése világbéke és a jólét fenntartható jövő.

Kérdések