Keystone logo
Augusta University A filozófia doktora, a szájbiológia és a maxillofacialis patológia szakon
Augusta University

A filozófia doktora, a szájbiológia és a maxillofacialis patológia szakon

Augusta, Amerikai Egyesült Államok

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Az orális biológia és a maxillofacial patológia program olyan biológiai folyamatokra összpontosít, amelyek hozzájárulnak az orofaciális komplex normális fejlődéséhez és az ezen a területen található betegségekhez. A grúziai Dental College-ban található interdiszciplináris program magában foglalja a különféle orvosbiológiai szakterületeket, beleértve az anatómiát, a molekuláris és sejtbiológiát, a mikrobiológiát, az immunológiát, a farmakológiát és a patológiát.

A kar tagjai aktívak számos nemzeti és nemzetközi szervezetben, köztük a Nemzetközi Fogászati Kutatások Szövetségében, az Amerikai Fogászati Kutatások Szövetségében, az Amerikai Fogorvosi Oktatási Szövetségben, az Amerikai Szív Szövetségben, az Amerikai Implantátum Fogászati Kutatási Alapítványban, az Amerikai Akadémiában. Az Orális Orvostudomány és a Nemzetközi Orális Onkológiai Akadémia, valamint a Nemzeti Egészségügyi Intézetek, ahol bizottságokban és felülvizsgálati csoportokban szolgálnak. Számos oktató a fő tudományos folyóiratok szerkesztőségében vagy lektoraként is szolgál. Ezek az egyesületek bizonyítják karunk kiválóságát, integritását és vezető szerepét. Ezeket az attribútumokat hallgatóink is elvárják és bizonyítják, amit az országos találkozókon tartott előadások biztosításában és a kutatásaikhoz kapcsolódó országos díjak elnyerésében mutatott magas sikeresség bizonyít.

A kar bevonja a hallgatókat, és új tudományos felfedezésekre ösztönzi őket a klinikai ellátás javítása érdekében, miközben hangsúlyozza az egész életen át tartó tanulás szükségességét.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • MS a mikrobiológiában
    • Fargo, Amerikai Egyesült Államok
  • Cellular and Molecular Biology
    • Carson, Amerikai Egyesült Államok
  • Biology - Pre-Health
    • Carson, Amerikai Egyesült Államok