Keystone logo
Augusta University

Augusta University

Augusta University

Bevezetés

A Régensek Testülete az Augusta University Grúzia egészségügyi / tudományos / orvosi főiskolájaként határozza meg. És mi ilyenek vagyunk. Büszkén. Dinamikus, átfogó kutatási egyetem vagyunk, amely több mint 150 tanulmányi területet kínál tíz főiskolán egyetemi, posztgraduális és szakmai programokon keresztül.

Augusztában, valamint Athénban, Albanyban, Rómában és Savannahban található műholdas egyetemeken az egyetem tíz főiskolájának és iskolájának valóban országos hatása van Grúziában.

Augusta University azoknak szól, akik sikert akarnak elérni. Olyan emberek számára szól, akik változást akarnak elérni, akik olyan élményre vágynak, amely biztosítja az eszközöket a győzelemhez az életben. Elsőként a lehetőséget helyezik előtérbe, vágyakoznak az interakcióra és a vezetésre, és szeretnék a saját útjukat járni. Olyan emberek, akik segíteni akarnak a feltörekvő technológiák és ősi filozófiák iránt érdeklődő másoknak, és kihívást akarnak nekik.

Egyetemistaként arra koncentrálhat, ami inspirál. Segítünk a diákoknak megtalálni az utat és összehangolni a céljaikat azáltal, hogy felkészítjük őket a sikerre. Az első naptól kezdve a diákokat gazdagított tanulással támogatják az osztályteremben és kívül. A jól átfogó oktatás, amelyet kap, felkészít egy határtalan lehetőségre.

Több mint 80 posztgraduális programot kínálunk 10 iskolában és főiskolán. A vezetők következő generációjának felkészítésére tervezték programjaink a felfedezést, a kiválóságot, az interdiszciplináris tanulmányokat, az innovációt, a kommunikációt és az együttműködést. Bárhová utazol is akadémiai úton, közösségünk arra vár, hogy tegye le a jelét.

Augusta University Campus Recreation lehetőséget nyújt az Augusta University hallgatóinak, oktatóinak és alkalmazottainak a fizikai és kulturális tevékenységekben való részvételre. Az egyetemen számos lehetőség meríti el a hallgatókat olyan valós tapasztalatokban, amelyek növelik a szükséges vezetői készségeket és képességeket.

Helyszínek

  • Augusta

    15th Street,1120, 30912, Augusta

    Kérdések