Keystone logo
Asahikawa Medical College (Asahikawa Ika Daigaku) Orvostudományi Kar Mesterképzése
Asahikawa Medical College (Asahikawa Ika Daigaku)

Orvostudományi Kar Mesterképzése

Asahikawa, Japán

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Apr 2024

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

旭川医科大学Orvostudományi旭川医科大学Orvostudományi Karának Ápolói Tanszéke (mesterképzés) két tanfolyammal rendelkezik: "Master's Thesis Course" és "Advanced Practice Course". Mindkettő a szakterületek professzorainak útmutatásain alapul.

Az első évtől kezdve a mesterszakos kurzus általános tárgyakat kínál az ápolással kapcsolatos alapismereteken alapuló kutatási képességek fejlesztésére és az egészségtudományi szakismeretekre alapozva. Ráadásul bioköltség, mentálhigiénés ápolás, közegészségügyi ápolás, egészségügyi oktatás fejlesztése, gyermek- / családápolás, anyai ápolás / szülésznő, idős ápolás, felnőtt ápolás, alapápolás, házi gondozás Tanfolyamaink vannak speciális tudás megszerzésére az egyes szakterületeken, például az ápolás területén. A közös tantárgyakban és a speciális területeken elmélyült ilyen fejlett ismeretek alapján fejlesztjük a kutatási képességeket olyan kutatások elvégzésére, amelyek hozzájárulnak az ápolástudomány fejlődéséhez.

A haladó gyakorlati tanfolyamon órákat állítottunk fel, hogy elsajátíthassák azokat a speciális speciális ismereteket és gyakorlati képességeket, amelyek elengedhetetlenek a rákápoló szakápolók és a geriátriai ápoló szakápolók számára. Az első évtől kezdve az ápolástudomány alapismeretei és az egészségtudomány speciális ismeretei alapján közös tárgyakat veszünk fel a kutatási képesség fejlesztésére a haladó gyakorlati feladatok megoldása érdekében. Ráadásul tanfolyamokkal rendelkezünk fejlett ismeretek és segítő technológiák elsajátítására, amelyek támogatják a fejlett gyakorlatot a speciális területeken (rákápolás és idősápolás).

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok