Keystone logo
Arkansas Northeastern College Társult alkalmazott ápolói végzettségről
Arkansas Northeastern College

Társult alkalmazott ápolói végzettségről

0 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Arkansas Northeastern College munkatársaként alkalmazástechnikai végzettséget szerez az ápolásban. Az Arkansas State Board jóváhagyja az ápolás bejegyzett ápolói programját. Évente egy hagyományos osztályt vesznek fel az őszi félévben, az LPN-től az RN-ig a programba felvett hallgatók minden évben a tavaszi félév januárjában csatlakoznak az osztályhoz. A program során az általános oktatási kurzusokat és az ápolói tanfolyamokat kombinálják a kliensek gondozásával a kórházakban és a környékbeli egészségügyi ügynökségeknél. Az ápolói tanfolyamok integrálják az ápolási folyamatot, a kommunikációs készségeket, a táplálkozást, a farmakológiát és a gyógyszeradagolást az ügyfelek gondozásába. A jogi / etikai felelősség és az egészségügyi ellátás jelenlegi tendenciái is integrálódnak. Az ápolói tanfolyamok kompetencia alapúak, és a hallgatók felelősek bizonyos kompetenciák meghatározott feltételek mellett történő eléréséért.

A hallgatóknak szabványosított teszteket kell teljesíteniük az ápolói tanterv során, és elfogadható pontszámokat kell szerezniük az ilyen vizsgákon, hogy továbbhaladjanak a tananyagon. A hallgatóknak az ápolói tanterv utolsó félévében kielégítő pontszámot kell megszerezniük egy átfogó vizsgán. A program befejezése után a hallgató megkapja az alkalmazott tudományos fokozat munkatársát, és jogosult lehet arra, hogy regisztrált nővérként engedélyt szerezzen a Nemzeti Tanács licencvizsgájára. A bűncselekmény miatt elítélt személyek nem biztos, hogy jogosultak az NCLEX-RN engedélyeztetésére. A részletekért lásd a programigazgatót.

Az Arkansas Northeastern College történő felvétel nem automatikus felvétel az ápolói programba. A hagyományos hallgatóknak és az LPN-RN hallgatóknak 100 vagy annál magasabb pontszámot kell elérniük a PAX-RN vizsgán, minimális osztályzat-átlaguk 2,0 és teljesíteniük kell az összes szükséges tanfolyamot, hogy megfeleljenek a minimális felvételi követelményeknek. A „C” vagy annál magasabb fokozat szükséges az ápolói végzettséghez szükséges valamennyi tanfolyamon. Az ápolási osztály szelektív felvételi politikával és kritériumokkal rendelkezik. A hallgatókat az Associate Degree Nursing Information Guidelines-hez utalják, vagy kapcsolatba kell lépniük az ápoló és a szövetséges egészségügyi tanácsadó szakemberrel a felvételi, kiválasztási kritériumok és az érettségi követelmények tekintetében.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Ápolói vezetés felsőfokú tanulmányairól szóló bizonyítvány
    • Utica, Amerikai Egyesült Államok
  • MSN az egészségügyi rendszer vezetői pályáján
    • Campbellsville, Amerikai Egyesült Államok
  • BSN ápolásban
    • Bethlehem, Amerikai Egyesült Államok