Keystone logo
Arden University

Arden University

Arden University

Bevezetés

Csatlakozzon az Ardenhez, az Egyesült Királyság leggyorsabban növekvő egyeteméhez

Az Arden University hiszünk abban, hogy mindenkinek, mindenhol joga van megszerezni azokat az élet- és szakmai előnyöket, amelyeket a felsőoktatás hozhat. Célunk, hogy az egyetemi élményt kényelmessé és elérhetővé tegyük az olyan ambiciózus és motivált emberek számára, mint Ön, ezért mi vagyunk a leggyorsabban növekvő egyetem az Egyesült Királyságban*.

Küldetésünk, hogy az Önhöz hasonló felnőtt tanulókat olyan felsőoktatási tanulmányi lehetőségekkel hozzuk létre, amelyek megadják azokat az eszközöket, amelyekre szüksége van karrier- és életcéljai eléréséhez. Megkérdőjelezzük a diplomaképzés hagyományos felfogását azáltal, hogy rugalmas, szakmai kurzusokat biztosítunk olyan ütemtervekkel és tanulási lehetőségekkel, amelyek illeszkednek az Ön életének vállalásaihoz.

* Több elsőéves brit egyetemi hallgató 2015-2021 között, mint bármely más egyetemen (HESA adatok)

Regionális ajánlat

Nemrég elindítottunk egy különleges ajánlatot, amely lehetővé teszi több mint 115 ország lakosai és állampolgárai számára, hogy 25% kedvezményt kapjanak az alapképzési díjakból, vagy 40% kedvezményt a posztgraduális tanfolyamok díjából, ha úgy dönt, hogy online tanul! A részletekért érdeklődjön alább. Arden University ","author_url":"","source":""}" />

189690_Facebook-CoverPhoto-820x312-GREEN.jpeg

Akkreditáció

Az oktatás kiválósága és a kurzusainkon nyújtott tartalom minőségének folyamatos javítása iránti elkötelezettségünk részeként Arden University kurzusai akkreditációt és tanúsítványt nyertek az Egyesült Királyság legelismertebb és legelismertebb szakmai testületei közül. Azáltal, hogy öregdiákokat, iparági szakértőket és oktatókat vonunk be tananyagaink létrehozásába, ez azt jelenti, hogy kulcsfontosságú gyakorlati készségeket sajátít el, amelyek nagyon értékesek a munkahelyen.

Valamennyi programunkat a QAA jóváhagyta, és programjaink széles skáláját olyan szakmai testületek akkreditálták, mint például a Chartered Management Institute (CMI), a British Psychological Society (BPS), és a Chartered Certified Accountants (ACCA) és még sok más. mint 20 másik akkreditáló szakmai testület. Ezek az akkreditációk nem csupán a minőség jelzései; keresettek a munkaadók körében, és segítenek előrébb jutni a karrieredben azáltal, hogy kitűnsz, és maximalizálja jövőbeli kilátásait.

Miért érdemes Ardennel tanulni?

Fókuszban a foglalkoztathatóság

Online programjainkat az Ön karrierjét szem előtt tartva hoztuk létre. Oktatóinkat a kurzusainkon belüli és kívüli sikerekbe fektetjük, és programjaink lehetőséget kínálnak a gyakorlati készségek alkalmazására az egyes modulokban és egy független kutatási projekt befejezésére. Arden diákként kihasználhatja a dedikált karrierportálunk forrásait:

 • Önéletrajz készítő
 • Interjú szimulátor
 • Globális álláskereső
 • Munkaadói tanácsok
 • Bónusz üzleti ismeretek tanfolyamok

Alkalmazott készségek

Amikor az Arden University szerez Arden University , akkor:

 • Megmutatta, hogy képes tanulni és megoldani a problémákat a fókuszterületén
 • Alaposan ismerje meg témáját
 • Legyen képes döntést hozni arról, hogyan kezelje karriertervezését a modulok eredményeként
 • Olyan átruházható készségekkel rendelkezzen, amelyek maximalizálják foglalkoztathatóságát és karrierlehetőségét

Csúcsminőségű online programozás

 • Több mint félmillió könyv és folyóirat érhető el online könyvtárunkban
 • Könnyen letölthető anyagok
 • Bármilyen eszközről elérhető, akár offline is
 • Saját tempójában tanulmányi tartalom

184044_manservice700.jpg

Campus jellemzői

Az online tanulás teljes irányítást biztosít (ráadásul megfizethetőbb).

A beiratkozást követően az ilearn, digitális tanulási platformunk és egyetemi kampuszunkon keresztül tanulja meg diplomáját a felhőben. Ráadásul mindenki, aki nálunk tanul, ingyenes Microsoft Office 365-előfizetést kap.

ilearn, a virtuális osztályterem

 • Teljes hozzáférés a nap 24 órájában, az év 365 napján
 • Tanuljon otthon, munkába járás közben vagy egy kávé mellett. Nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy mikor és hol tanulhatsz.
 • Több mint félmillió könyv, folyóirat és forrás, bármilyen eszközön, bármikor.
 • Vegyen részt online közösségünkben, az Unitu-ban, és lépjen kapcsolatba vele.

Kiváló hallgatói támogatás

 • Személyes támogatás oktatókkal
 • Siker edzők
 • Választható tanulmányi készségek workshopok
 • Rendszeres online munkaidő
 • 24 órás hozzáférés a bizalmas mentális egészségügyi forrásokhoz, mint például a Togetherall
 • Karrierközpont elkötelezett karriercsapattal az önéletrajz és az álláspályázatok elkészítéséhez
 • Több mint 80 oktató és támogató személyzet elkötelezett az Ön sikeréért
 • Vegyen részt online közösségünkben, az Unitu-ban, és lépjen kapcsolatba vele.

  Tanulói beszámolók

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Regionális ajánlat, bizonyos országok számára

  • 25%-os díjcsökkentés az alapképzésben.
  • 40%-os díjcsökkentés a posztgraduális programok esetében.
  • A regionális ösztöndíj nyitva áll a jogosult országok lakosai számára - érdeklődjön a teljes feltételekről.

  Early Bird ajánlat

  Arden UniversityAz Early Bird ajánlata lehetőséget ad azoknak a nemzetközi hallgatóknak, akik valamelyik alapítványi évfolyamunkon, egyetemi vagy posztgraduális képzésünkön tanulnak online, hogy 1000 GBP kedvezményt kapjanak tandíjukból. Mindössze annyit kell tennie, hogy felveszi a jogosult tanfolyamra, és befizeti a tartási díjat a határidő lejárta előtt. Ennyire egyszerű. Felhívjuk figyelmét, hogy az Early Bird ajánlat nem használható fel feltöltő programokkal vagy rövid tanfolyamokkal, és nem vonható össze más ajánlatokkal. A feltételek érvényesek, a dátumokról és a részletekről érdeklődjön.

  Finanszírozási lehetőségek

  Az Ardennél úgy gondoljuk, hogy a költségek nem akadályozhatják meg abban, hogy értékes oktatást szerezzen. Képzési programjaink kevesebbe kerülnek, mint az átlagos brit képesítés, de fenntartjuk a felsőoktatás versenyképes tudományos színvonalát.

  Rugalmas finanszírozási lehetőségeket kínálunk programjaink számára, hogy a hallgatók a pénzügyek miatti stressz helyett a tanulmányaikra összpontosíthassanak. A tanfolyam díját az Ön lakóhelye és a tanult program típusa alapján határozzák meg.

  Öregdiák statisztika

  Belépők

  A jelentkezés ingyenes és egyszerű

  Kezdje itt azzal, hogy érdeklődjön, és egyik oktatási tanácsadónk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy végigvezeti Önt a jelentkezési folyamaton, a lehető legegyértelművé és gördülékenyebbé téve azt.

  Nem szabványos belépési lehetőség

  Ha érdekli valamelyik programunk, de nem felel meg a szabványos tanulmányi követelményeknek, akkor jogosult lehet a nem szabványos belépési útvonalunkon keresztül jelentkezni, amely holisztikusabb képet ad képesítéséről és szakmai tapasztalatáról a jelentkezés felülvizsgálata során. folyamat.

  English Language Requirements

  Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

  Helyszínek

  • Coventry

   1A Brandon Lane Coventry CV3 3RD, , Coventry

  Kérdések