Keystone logo
Arden Study Centre, Berlin

Arden Study Centre, Berlin

Arden Study Centre, Berlin

Különleges kedvezmény a török állampolgároknak

A török állampolgárok különleges, 6000 eurós kedvezményre jogosultak a posztgraduális programok tandíjából. Általános Szerződési Feltételek érvényesek, kurzusainkkal kapcsolatos további információkért kattintson a linkre.

Bevezetés

Az iskola

Itt, az Arden berlini tanulmányi központjában 100 százalékosan elkötelezettek vagyunk amellett, hogy magas színvonalú üzleti oktatást nyújtsunk azoknak, akik különböző iparágakban szeretnék karrierjüket továbbvinni.

119555__MG_45551.jpg

Ról ről

Az Ardeni Egyetemen arra törekszünk, hogy a felsőoktatás mindenki számára elérhető legyen. Ipari szempontból releváns undergrad és posztgraduális tanfolyamokat kínálunk Németországban, amelyeket egy szakértő oktató oktat. A hallgatók választhatják a teljes vagy részidős tanulmányokat, ezért adaptálhatják tanulmányaikat az ütemtervükhöz.

119558_IMG_6772.JPG

Szakértelem és hírnév

Megértjük, hogy milyen nehéz lehet a hallgatóknak a napi kötelezettségvállalásokhoz igazítani tanulmányaikat. Ezért kínálunk olyan kevert tanulást, amely ötvözi a támogató szemtől szembeni tanulást és tanítást a független online tanulással. A hallgatóknak napi 24 órában van hozzáférésük az iLearn innovatív online tanulási platformhoz, amely számos e-tanulási forráshoz biztosít hozzáférést. Ez a rugalmas szállítási modell lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy elkészítsék az életükhöz illeszkedő gyakorlati menetrendet.

Oktatóink elkötelezettek az első naptól kezdve a hallgatók tudományos fejlődésének támogatására, valamint a tanulási eredmények elérésének felügyeletére. A hallgatók előnyeit a szakértő oktatóink is élvezhetik, akik éves tapasztalattal rendelkeznek a tudományos és az ipar szempontjából.

119564_DataAnalyticsandmktng_Africa.jpeg

Elhelyezkedés

Az Arden modern tanulmányi központja Berlin szívében található, Európa induló fővárosa. A diákok számára előnyös, ha a vállalati világ néhány legnagyobb szereplője veszi körül őket, köztük a Sony, a Deutsche Bahn és a Daimler. A város virágzó üzleti élete bőséges hálózatépítési lehetőséget és lehetőséget biztosít a diákok számára, hogy az osztálytermen kívül is fejlődjenek.

Maga a tanulmányi központ a legkorszerűbb létesítményeket kínálja, könnyű hozzáférést biztosítva üzletekhez, éttermekhez és különféle legnépszerűbb látnivalókhoz, hogy megismerje a város gazdag kulturális és politikai történelmét.

119554_ThinkstockPhotos-518023832.jpg

Karrier támogatás

A virtuális iLearn tanteremben található az online Karrier Portálunk, amelynek célja, hogy diákjaink kitűnjenek a munkaadók előtt a mai versenyképes munkaerőpiacon. Az interjúszimulátortól és önéletrajz-készítőtől a globális keresőn át az e-learning kurzusokig számos hasznos eszközt kínál a portál, hogy segítse a hallgatókat karriercéljaik elérésében.

Az online karrierközpontunk által kínált támogatáson túlmenően az Arden minden kurzusa a foglalkoztathatóságra összpontosít. Az elméletet a gyakorlattal ötvözve programjaink olyan keresett tudást adnak, amelyet a diploma megszerzésekor közvetlenül a munkahelyen is alkalmazni lehet.

119562_DataAnalyticsandmktng_EastAsia.jpeg

Nemzetközi fellebbezés

A mai napig több mint 50 000 hallgató támogatása révén, több mint 150 országból, igyekszünk biztosítani, hogy Arden magas színvonalú oktatása elérhető legyen a világ minden tájáról származó nemzetközi hallgatók számára.

Továbbá minden kurzusunkat angolul, a világ legjelentősebb üzleti nyelvén oktatjuk, és ingyenes német leckéket is kínálunk. Úgy gondoljuk, hogy ezek az előnyös nyelvtudások jelentősen növelik a hallgatók elhelyezkedési esélyeit Németországban és az egész világon.

119559_ProjectManagement_Africa.jpg

Az értékeink

  • Hozzáférhetőség - Rugalmas online tanulást kínálunk, hogy a hallgatók bármikor és bármikor tanulhassanak.
  • Rugalmasság - innovatív, online tanulási platformunknak köszönhetően a hallgatók a napi elkötelezettségükhöz igazíthatják tanulmányaikat.
  • Karrier-központú programok - Tanfolyamaink célja az, hogy a hallgatók számára biztosítsák a kulcsfontosságú üzleti készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikeresek legyenek a mai versenyképes munkaerőpiacon.
  • Támogatás - Online Karrierportálunk a hallgatók személyes és tudományos fejlődésének szentelt, biztosítva, hogy teljes mértékben felkészültek a munkahelyre.
  • Finanszírozás - Úgy gondoljuk, hogy a pénzügyi aggályok nem akadályozhatják a személyes fejlődést. Ezért rugalmas finanszírozást és magas színvonalú oktatást kínálunk.

119552_ProjectManagement_LATAM.jpg

Helyszínek

  • Berlin

    Arden Study Centre Berlin, Dessauer Str. 3-5, 10963, Berlin

    Kérdések