Keystone logo
American College Of Osteopathic Surgeons

American College Of Osteopathic Surgeons

American College Of Osteopathic Surgeons

Bevezetés

Az American College Of Osteopathic Surgeons ( ACOS ) elkötelezett az osteopathiás sebészeti ellátás kiválóságának előmozdítása iránt oktatás, érdekképviselet, vezetésfejlesztés, valamint a szakmai és személyes kapcsolatok támogatása révén.

Az American College Of Osteopathic Surgeons elfogadja és elfogadja az American Osteopathic Association etikai kódexét; megköveteli tagjaitól minden kategóriában, hogy ismerjék az AOA Etikai Kódexét; és megköveteli, hogy tartsák be annak rendelkezéseit, ahogyan azt időről időre módosították, módosították és / vagy értelmezték.

Az elmúlt évtizedeket számos főiskolai tapasztalat és eredmény érte el, például szigorú oktatási szabványok kidolgozása a sebészeti képzési programok számára és a kötelező továbbképzési követelmények; az éves klinikai közgyűlés (ACA) létrehozása; valamint a Kormányzótanács átszervezése a tagság jobb képviselete és szakmai igényeinek kielégítése érdekében. Végül az American College Of Osteopathic Surgeons szakterületeket a következő kategóriák szerint szervezték meg: általános sebészet, neurológiai sebészet, plasztikai és rekonstruktív sebészet, urológiai, valamint kardiotorakális és érrendszeri sebészet.

A Főiskola újra és újra győzedelmeskedett a küldetése iránti elszántsága, kitartása és hite révén.

Helyszínek

  • Alexandria

    1680 Duke Street, Suite 500 Alexandria, VA 22314, 22314, Alexandria

    Kérdések