Keystone logo
Alte University Fogorvostudományi Doktori Program (angol nyelven)
Alte University

Fogorvostudományi Doktori Program (angol nyelven)

Tbilisi, Grúzia

5 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

USD 4500 *

Az egyetemen

* nemzetközi diákok

Bevezetés

A Nemzetközi Orvosi Iskola egylépcsős fogorvosi (angol nyelvű) oktatási programot kínál.

A program célja, hogy a hallgatók mély rendszerszintű ismereteket szerezzenek és gyakorlati készségeket fejlesszenek a fogászati oktatás nemzetközi alapelvei alapján, klinikai és kutatási készségeket szerezzenek a fogászat területén, és felkészítse a megfelelő oktatást a folyamatos tanulásra és fejlődésre, hogy professzionálisakká váljanak.

A tanulási folyamat az elméleti oktatás mellett a gyakorlati készségek fejlesztésére összpontosít. A hallgató gyakorlatilag minden olyan manipulációt elvégez a fantomon, amelyet a program biztosít. Ez a tanítási módszer biztonságos. A hallgatónak lehetősége van arra, hogy bármely manipulációt vagy eljárást többször elvégezzen a fantomon, majd a pácienst A professzor vagy oktató felügyelete mellett kezelje. Az egyetem rendelkezik fogászati klinikával, amely több lehetőséget biztosít a gyakorlati munkára.

Ezenkívül az egyetem több, modern fogászati technológiával és magasan képzett fogorvosokkal felszerelt fogászati klinikával működik együtt. Mivel a szájegészség az általános egészség szerves része, és a szájbetegségek összefüggnek a szisztémás betegségekkel, a programban szerepel a szisztémás betegségekkel kapcsolatos képzés.

Az egyetem együttműködik multidiszciplináris kórházakkal, hogy a hallgatók klinikai környezetben tanulhassanak a szisztémás betegségekről. A program a kutatási készségek fejlesztésére összpontosít, hogy a végzettek gyakorlati és tudományos területen egyaránt dolgozhassanak és folytathassák tanulmányaikat.

A legjobb klinikai tapasztalat az országban

Az Alte University a legjobb klinikai tapasztalatot kínálja az országban. Az Alte University kizárólagos partnere a legnagyobb grúziai egészségügyi szolgáltatónak, az Evex Groupnak, amely országszerte akár 100 kórházat és klinikát egyesít, és kivételes lehetőséget biztosít hallgatóinknak, hogy teljes klinikai tapasztalatot szerezzenek az Alte University-n folytatott tanulmányaik során. Az Evex Group egyik legnagyobb kórháza, az Ivane Bokeria Egyetemi Kórház az Alte University kapcsolt klinikája, ami azt jelenti, hogy hallgatóink naponta ennek a kórháznak a területén végzik klinikai tárgyaikat.

Szolgáltatások: A betegek számára több mint 20 szolgáltatás és átfogó járóbeteg-ellátás áll rendelkezésre a IV. Bocskai Egyetemi Kórházban: Kardiológia, idegsebészet, szívsebészet, általános sebészet, érsebészet, kardiológia, állcsont- és arcsebészet, máj- és vesetranszplantáció stb.

Akkreditáció és nemzetközi elismerés

A Nemzetközi Orvosi Iskola és programjai

Elismerte és jóváhagyta

  • Orvosi Oktatási Világszövetség (WFME)
  • Nemzeti Orvosi Bizottság (NMC)
  • Egészségügyi Világszervezet (WHO)
  • Oktatási Bizottság a külföldi orvosi diplomások számára (ECFMG)
  • Törökországi Felsőoktatási Tanács
  • Szudáni Felsőoktatási és Tudományos Kutatási Minisztérium

Tagjai

  • Európai Felsőoktatási Minőségbiztosítási Szövetség (ENQA)
  • Európai Orvosi Oktatási Szövetség (AMEE)

Belépők

Tanterv

Karrierlehetőségek

Miért érdemes a Alte University egyetemen tanulni?

Az Iskoláról

Kérdések