Keystone logo
© Alte University
Alte University

Alte University

Alte University

Bevezetés

Üdvözöljük az Alte Universityn, egy kiváló intézményben, amely multikulturális környezetéről híres, és amelynek diákjai több mint 32 nemzetiséget képviselnek. Egyetemünk elkötelezett a befogadás és a mindenki számára biztosított esélyegyenlőség előmozdítása mellett. A neves nemzetközi oktatási intézményekkel való stratégiai partnerségek révén jelentősen fokozzuk mind hallgatóink, mind oktatóink tudományos fejlődését.

Az "ALTE" név mélyen tükrözi küldetésünket. A legmagasabb pontot és a kiválóságra való törekvést szimbolizálja, és megtestesíti elkötelezettségünket, hogy az egyéneket a lehető legnagyobb lehetőségeikhez vezessük.

Az Alte University büszkén kínál három megbecsült nemzetközi programot: az egyciklusú orvosképzést, az egyciklusú fogorvosi programot és az informatikai alapképzést. Évente kétszer tartunk felvételt, az őszi (októberben kezdődő) és a tavaszi (márciusban kezdődő) felvételi időpontokban, így biztosítva a leendő hallgatók számára világszerte a rugalmasságot és az elérhetőséget.

Helyszínek

  • Tbilisi

    Tbilisi, Georgia, University St. N2, 0177, Tbilisi

Kérdések