Keystone logo
Albion College Pre-állatorvosi program
Albion College

Pre-állatorvosi program

Albion, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 53 090 *

Az egyetemen

* nemzetközi diákok

Bevezetés

Változtassa az állatvédelem iránti szenvedélyét karrierré. Építse fel az akadémiai és klinikai alapot, amelyre szüksége van az állatorvosi iskolába való felvételhez.

Miért érdemes az Albionnál tanulni az állatorvos előtt?

A Wilson Medical Institute-on keresztül személyre szabott tanfolyamok, szolgáltatások, klinikai tapasztalatok és kutatások révén felkészülhet az állatorvosi karrierre. Szigorú tudományos és társtantervi programozásunknak köszönhetően állatorvos-előkészítő hallgatóink többek között a Michigan Állami Egyetemen, a Purdue Egyetemen és Illinois-ban jártak állatorvosi egyetemre.

Állatorvos-előkészítő hallgatóként egy szakot választ – gyakran biológiát, kémiát vagy biokémiát –, miközben követi a dedikált tantervünket, amely felkészít az állatorvosi haladó tanulmányokra. Élvezheti a széles körű bölcsészeti oktatás, a kulturális kompetenciák, a kommunikáció, a csapatmunka és a szociális készségek fejlesztésének minden előnyét, miközben egy-egy mentorálás során tanul a karokkal, szoros kapcsolatokat ápol társaival, és rengeteg lehetőséget kínál az aktív tevékenységekre. tanulás.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések