Keystone logo
Aeropole Flight Training

Aeropole Flight Training

Aeropole Flight Training

Bevezetés

Aeropole" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/37/37618_Crew.jpg" alt="Aeropole" />

Az alt = "Aeropole

alt = "Az Aeropole egy 2010-ben alapított prémium repülési akadémia. Technikailag fejlett repülőgépek pilótaképzésének szakemberei vagyunk. A modern gyémántok flottáját üzemeltetjük a finn Helsinki-Malmi-szal, mint a fő bázisunkkal. rendelkezésre állnak tapasztalt oktatók, akik készen állnak az Ön igényeinek kielégítésére, függetlenül attól, hogy új vagy a repülésben, vagy egy légitársaság pilóta.

A mi célunk

We at alt = "Az Aeropole szenvedélyesen látja el Önnek kiváló repülési tréningeket. Célunk, hogy minőségi szempontból első számú repülési iskola legyen Finnországban. Ígéretünk az Ön számára, hogy kiváló minőségű ügyfélszolgálatot, képzést, felszerelést és személyzet.

1. Kiváló ügyfélszolgálat

Csak olyan ígéreteket teszünk, amelyeket meg tudunk tartani. Ez azt jelenti, hogy pontosan érvényesek és tisztességes képzési megállapodások, könnyen érthető árképzés és nyílt kommunikáció, amikor a dolgok megváltoznak. Az edzési ütemtervet egyénileg az Ön igényei szerint alakítják ki, legyen az rendes munkaidőben, este vagy hétvégén.

2. A képzés minősége

Nagyon pedagógiai megközelítést alkalmazunk a képzésben. Nem azért vagyunk itt, hogy megmutassuk repülési képességeinket vagy tapasztalatainkat, hanem arra, hogy a hallgatókat biztonságos és magabiztos pilótákké alakítsuk, függetlenül attól, hogy repülési céljaik professzionálisak vagy szabadidős célokra szolgálnak. Új megközelítést alkalmaztunk egy olyan képzési és minőségbiztosítási rendszerre, amelyet eddig még egyetlen finn repülési iskolában nem láttak. Oktatási módszereink kipróbált és bevált világszínvonalú rendszerek, amelyeket adaptáltunk és továbbfejlesztettünk a helyi skandináv környezethez -, amelyek teljes mértékben megfelelnek és meghaladják az európai légiközlekedési előírásokat.

3. Modern repülőgép

Repülőgépeink korszerű, kiválóan alkalmasak a kiképzésre és rendkívül jó biztonsági adatokkal rendelkeznek (sőt, az iparág legjobbjai). Merjük azt állítani, hogy Finnországban a legújabb és legmodernebb kiképzőparkot üzemeltetjük árai kategóriánkban. . Minden diákunkat arra ösztönzik, hogy az üveg pilótafülkével felszerelt repülőgépeken képezzenek képességeket, és a hagyományos hangszereken is tanítsunk, hogy minden szükséges készséget meg tudjunk adni hallgatóinknak.

4. Szakmai és tehetséges oktatók

Oktatóink száz, vagy akár több ezer órás tapasztalattal rendelkeznek oktatókként, és legtöbbjük rendelkezik légitársasággal vagy charter repüléssel. Velünk vannak, mert oktató jutalmat találnak és szenvedélyesek a minőség iránt - nem csak azért, hogy több órát felvegyenek. Ugyanakkor az oktatás minősége nem az egyéni oktató vállán nyugszik, hanem szervezetünk és a tanulás minőségének módszertani megközelítésével támogatta.

Hiszünk abban, hogy a csúcsra maradás egyetlen módja annak felismerése, hogy mindannyian végtelen úton járunk a tanuláshoz - a kiválóság kitartással és folyamatos fejlesztéssel jár. Ne hagyja, hogy ez a megszállottság akadályozza meg abban, hogy élvezze azt, amit velünk tapasztal: az izgalom és a szórakozás elválaszthatatlan része a repülésnek, függetlenül attól, hogy törekvő magánpilóta vagy új és kifizetődő karrierjét indítja a repülés területén. Vegyük biztonságosan végigvezetni ezeket a tapasztalatokat!

Kik vagyunk mi?

Repülési és üzleti szakemberek vagyunk, kiegészítő háttérrel: légitársaságok és charterpilóták, karrier-oktatók, repülőgép-mérnökök, üzleti vezetők és vállalkozók. Csalódásaink voltak a repülőiskola hiánya miatt, amely valóban érdekli a hallgatók tanulása és az ügyfélszolgálat, ezért alapítottuk azt. Lehet, hogy nem a legolcsóbb repülõiskola lenne, de minden bizonnyal igyekszünk a legjobb maradni!

Engedélyek

 • EASA ATO tanúsítvány FI.ATO.2016 - Finn finn CAA jóváhagyása az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) szabályai szerint jóváhagyott képzési szervezet (ATO) keretében folytatott kurzusokhoz.
 • EASA ATO tanúsítvány DK / ATO / 011 - A dán CAA jóváhagyása az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) szabályai szerint jóváhagyott képzési szervezet (ATO) keretében folytatott kurzusokra.

Helyszínek

 • Helsinki

  Helsinki-Malmi Airport Main terminal, 00700, Helsinki

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések