Keystone logo
© TBA
The American College of Norway

The American College of Norway

The American College of Norway

Bevezetés

Fedezzen fel egy izgalmas külföldi tanulmányi kalandot The American College of Norway ( ACN ), ahol kiváló akadémikusokat tapasztalhat meg, és elmerülhet a helyi kultúrában. ACN 30 éves tapasztalattal rendelkezik abban, hogy segítse a hallgatókat a legtöbbet kihozni a külföldi tanulás idejéből. ACN sokszínű hallgatói kört fogad, ahol amerikaiak és nemzetközi hallgatók tanulnak norvégok mellett. A kis campus, amely évente mindössze 50 diákot fogad, szoros közösséget biztosít, ahol a hallgatók tartós kapcsolatokat építenek ki társaikkal és oktatókkal. Legyen szó egy szemeszterről, a teljes tanévről vagy a nagyon népszerű nyári programról, ACN egyedülálló lehetőséget biztosít a hallgatók számára több akadémiai szinten.

A tapasztalt amerikai oktatók által tanított tanterv összhangban van az amerikai alapképzési követelményekkel, elősegítve a kényelmes tudományos átmenetet. ACN élő/tanuló közössége túlmutat az osztálytermeken, és ösztönzi a tanulók közötti együttműködésen alapuló tanulást. Ez a befogadó környezet tökéletes azok számára, akik támogató külföldi tanulmányi tapasztalatot keresnek. Tudományos szempontból ACN dinamikus tantervet kínál olyan kurzusokkal, amelyeket a legjobb amerikai egyetemek látogató oktatói tartanak. A szemeszterenként változó kurzuskínálat változatos tantárgyakat kínál, amelyek megfelelnek az általános oktatási követelményeknek, vagy választható tantárgyakként szolgálnak az amerikai egyetemeken. A norvég diákok gyakran választják ACN , hogy egy éves amerikai egyetemi képzésben részesüljenek, mielőtt az Egyesült Államokban megszereznék diplomájukat, amit ACN és az amerikai egyetemekkel kötött partnerség segít elő.

Az akadémikusokon túl ACN büszke az egyetemen belüli élénk közösségére, ahol különféle tevékenységeket, eseményeket és kirándulásokat szerveznek. A kulturális eseményektől az utazási kurzusokig ACN hallgatói izgalmas és gazdagító élménybe merülnek. A bájos Moss tengerparti városában, Oslótól mindössze 40 perces vonatútra található ACN mindkét világ legjobbjait kínálja – egy kisváros meghittségét, ahonnan könnyen elérhető a nyüzsgő főváros. A Moss idilli hátteret biztosít egy igazán magával ragadó külföldi tanulmányi élményhez. Csatlakozzon hozzánk The American College of Norway , ahol a tudományos kiválóság és a kulturális felfedezés egy életre szóló emlékeket hoz létre. Jelentkezz most és vegyél részt a kalandban!

Campus jellemzői

The American College of Norway alapítása óta a norvégiai Mossban található. Egy olyan program, mint ACN egy olyan városban, mint Moss, elősegíti a közösségi érzés megteremtését diákjaink, oktatóink és munkatársaink számára. Az egy épületben elhelyezett osztályok és az egyetemen található lakótermek az utcában, a diákok valóban megismerik egymást. Ez a környezet segít egy szorosan összefüggő, élő-tanulási közösség kialakításában, ahol mindenkiben megvan az összetartozás érzése.

Ház

Az egyetemen való élet a norvég diákélet és az ACN tapasztalatok nagy része. Az újonnan felújított és modern diákotthonok pár percre találhatók az iskolától. A hálótermekben egy vagy két hálószoba és közös közös helyiségek találhatók. Minden apartmanhoz tartozik konyha kis étkezővel, bejárat és fürdőszoba. Minden fürdőszobában külön mosógép található. Minden campus konyhájában hűtőszekrény/fagyasztó egység és sütő található. A hálószobákban egy ágy, párna és paplan, íróasztal, szék és egy szekrény található.

  Belépők

  ACN gördülő felvételi van, de az őszi szemeszterre elsőbbséget élveznek azok a hallgatók, akik május 1-ig hiánytalanul jelentkeznek. Évente legfeljebb 50 diákot fogadunk. Az ACN hallgatók többsége norvég, és sokan közülük közvetlenül a középiskola elvégzése után jelentkeznek ACN re.

  Követelmények norvég diákokkal szemben

  • Általános tanulmányi készségek
  • Az ajánlott osztályzati átlag 4,0
  • A jelentkezési határidőig be kell nyújtania egy teljesen kitöltött jelentkezési lapot, és el kell juttatnia részünkre a vonatkozó dokumentumokat.
  • Jelentkezésének tartalmaznia kell egy angol nyelvű esszét, amely választ ad a „Miért érdekel ez az oktatási lehetőség?” kérdésre.

  Követelmények a nemzetközi hallgatók számára

  • Érettségi.
  • Az egyetemre már beiratkozott hallgatóknak jó tudományos minősítéssel kell rendelkezniük.
  • A határidő lejárta előtt ki kell töltenie online jelentkezésünket, és be kell küldenie a vonatkozó dokumentumokat.
  • Jelentkezésének tartalmaznia kell egy esszét, amely megválaszolja a „Miért érdekel ez az oktatási lehetőség?” kérdésre.
  • Partneregyetemeink hallgatóinak információért és jelentkezésért forduljanak nemzetközi irodáikhoz (a partneregyetemi határidők érvényesek).

  Tanulói beszámolók

  Helyszínek

  • Moss

   American College of Norway, Skoggata 2, Moss, Norway, 1530, Moss

   Programok

    Kérdések