Keystone logo
Australian College Of Nursing

Australian College Of Nursing

Australian College Of Nursing

Bevezetés

Az ausztrál ápolói főiskola ( ACN ) elkötelezett az ápolói vezetés előmozdítása mellett az egészségügyi ellátás fokozása érdekében. Főiskolánkon határozottan hisszük, hogy minden ápoló vezető lehet, függetlenül a munkakörétől és a szolgálati időtől. Azáltal, hogy több ezer rendkívüli ápolót hívunk össze az ország egész területéről, erős kollektív hangot adunk az ápoló számára, és tiszteletet és elismerést parancsolunk szakmánknak.

Lehetőséget biztosítunk tagjaink számára, hogy kialakítsák álláspontjukat az ápolás, az idősgondozás és az összes ausztráliai egészségügyi ellátás fontos szempontjairól.

Oktatási szervezetként posztgraduális, folyamatos szakmai fejlődés (CPD) és képzési tanfolyamaink arról híresek, hogy az ápolónőknek további ismereteket szerezzenek választott szakterületükről, és kibővítsék klinikai készségeiket. Szakterületünk a nővérvezetési oktatás, tanfolyamok és műhelyek. Az ausztrál ápolói főiskola személyre szabott oktatási tanfolyamokat is kidolgoz a szervezeti képzési igények kielégítésére.

Helyszínek

 • Canberra

  1 Napier Close, Deakin ACT 2600, 2600, Canberra

  • Sydney

   Level 6, 9 Wentworth Street, Parramatta NSW 2150, 2150, Sydney

   Kérdések