Keystone logo
Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Bevezetés

Alberta első professzionális akupunktúrás és hagyományos kínai orvoslási (TCM) programokat nyújtó iskolájaként az Alberta Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine vezetői soha nem változtak. Többször bizonyítottuk vezető szerepünket az oktatás, a kutatás és az innováció terén, és programjainkat Kanadában, az Egyesült Államokban (NCCAOM) és Kínában ismerik el.

Célunk nem csupán az akupunktúra és a TCM oktatása; helyettünk megbízásunk az, hogy biztosítsuk a szükséges eszközöket ahhoz, hogy magasan képzett szakemberré válhassunk, akit nem korlátoznak a korlátozások.

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine a személyes növekedés és fejlődés helyszíne az oktatás és a társaik révén. Az Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine hallgatói köre kultúrák és hátterek széles skálájával van tele, így esélyt adva értékes kapcsolatok kiépítésére és a nyitott gondolkodásmód ápolására. Munkatársaink szenvedélyesek, megértők és értékek, hogy kapcsolatot építsenek ki hallgatóikkal.

Helyszínek

  • Calgary

    20 Avenue Northwest,1910, T2M 1H5, Calgary

    Kérdések