Hivatalos Leírás

Az egyetemről

Az 1898-ban alapított Kijev Művelődési Intézet (Igor Sikorsky KPI) - Ukrajna egyik legrégebbi műszaki egyeteme, Európa és a világ.

Jelenleg az Igor Sikorsky KPI egy országos autonóm államkutató felsőoktatási intézmény.

Gyors tények

  • Igor Sikorsky KPI oktatja a hallgatókat a különböző gazdasági és szociális területeken, 118 szakterületet általában.
  • Igor Sikorsky KPI a jelölteket (Ph.D.) és az orvosokat (D.Sc.) a következő kiemelt területeken: Energia, Mérnöki, Informatika, Információs Biztonság, Elektronika, Távközlés, Űrrendszerek, Vegyi Technológia és Biotechnológia.
  • A képzési folyamatot tapasztalt tanárok és ismert NASU tudósok végzik.
  • Igor Sikorsky KPI 19 karból, 10 intézetből és 152 osztályból állt.
  • Több mint 21 000 diák tanul az Igor Sikorsky KPI-ben.
  • 260 ezer diplomás volt a 117 éves történelem során.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

National Technical University Of Ukraine

Az orvosbiológiai mérnöki ágazat gyorsan növekszik, és a mérnöki jövő egyik legígéretesebb területe. A Biomedical Engineering új lehetőségeket nyit meg a karrierfejleszté ... [+]

Áttekintés

Az orvosbiológiai mérnöki ágazat gyorsan növekszik, és a mérnöki jövő egyik legígéretesebb területe. A Biomedical Engineering új lehetőségeket nyit meg a karrierfejlesztés és a szakmai fejlődés számára. A Biomedical Engineering Department (FBMI) - az NTU "KPI" egyik legfiatalabb karja, az idő kihívásaival válaszolt.

A Kar szakosodott a biomedikai mérnöki, orvosi és biológiai informatika és a kibernetika modern részlegének szakembereivel, a fizikai rehabilitációval. A diákok felkészítése az FBMI számára körülbelül 130 magasan képzett szakembert és a NAS és a NAMS vezető tudósait foglalja magában, köztük 2 olyan professzort, akik az ukrán tudomány és technológia tiszteletbeli munkatársai, 15 orvosok és 20 tudomány kandidátusa. Az FBMI hallgatók ipari gyakorlaton vesznek részt Ukrajnában és külföldön működő vezető kutatóintézetekben, klinikai kórházakban és gyárakban. A kari végzettség mind Ukrajnában, mind külföldön működik, vezető szakemberek - biomedikai mérnökök, szoftverfejlesztők és tudósok - pozíciói.... [-]

Ukrajna Kyiv
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul