Hivatalos Leírás

Youngstown State University, a városi kutató egyetem, hangsúlyozza a kreatív, integrált oktatási koncepció, ösztöndíj, és a szolgáltatás. A University helyezi a diákok, a közepén; vezet a felfedezés, terjesztése és alkalmazásának ismerete; előlegek civil, tudományos és technológiai fejlődés; és ösztönzi az együttműködést, hogy gazdagítsa a régió és a világ.

A tények

 • 13.381 Összesen diákok: 1203 végzős hallgatók (Fall'13) - 46% férfi, 54% nő; 18% -os kisebbségi diákok, 1,5% a nemzetközi hallgatók.
 • 177.000.000 $ FY11 éves működési költségvetés; Állami források tartalmazzák a 25% - 145 hektáros városi campus egyik a nemzet legszebb és körében Ohio legbiztonságosabb.
 • Akkreditálta a Higher Learning Bizottság és tagja a North Central Association.
 • College akkreditációk: Business Administration - AACSB Nemzetközi; Oktatás - NCATE; Engineering - ABET. Az egyes programok tovább erősítette a saját szakmai szervezetek.
 • Tagja a Northeast Ohio Medical University, mely gyorsított hatéves BS / MD.
 • Több mint 115 egyetemi szakok. Bizonyítványok, egyetemi és főiskolai diplomát. 44 mesterképzést. Doktorátust oktatási vezetés (EdD), fizikoterápia (DPT) és anyagvizsgálatok (PhD).
 • 12.000.000 $ Andrews Student Üdülés és wellness központ.
 • Több mint 88.000 alumni dolgozik, a tanulás, és élő a világ minden tájáról.
 • YSU kínálja a legjobb tandíj értéke közül Ohio 11 legnagyobb átfogó állami egyetemek.
 • $ 7,900 állami oktatás és díjakat a 2013-14 tanévben. Jelentős kedvezményeket tandíj esetében lakói a közeli országok PA, WV, és NY.
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

MA

Youngstown State University (YSU)

A Master of Arts fokozatot gerontológia egyik Youngstown State University legújabb szakon. Szilárd interdiszciplináris elsősorban a szociális epidemiológia és az öregedés ... [+]

A Master of Arts fokozatot gerontológia egyik Youngstown State University legújabb szakon. Szilárd interdiszciplináris elsősorban a szociális epidemiológia és az öregedés, a program eltér a néhány másik a maga nemében az állam, és csatlakozik csak egy maroknyi más az ország egész területén.

A lakosság országszerte változik oly módon, hogy nagyban befolyásolja az egészségügyi szakemberek - ez az öregedés. Ohio jelenleg a hatodik legnépesebb idősebb felnőttek az Egyesült Államokban szerint a 2010-es népszámlálás. A népesség elöregedése, párosulva a várható élettartam növekedése és a csökkenő születési arány, továbbra is növekedni fog mind az aránya és száma idősebb felnőttek, ezáltal erősebb szükség van a fokozott szakemberek. Re önkéntes koordinátorok a hospice központok és kórházak az otthoni egészségügyi dolgozók és a vezetők esetében az öregedéssel kapcsolatos ügynökségek, gerontológiai-központú karrier nagy lesz a kereslet a közeljövőben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Youngstown
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul