University of the Sciences in Philadelphia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Tudományos Egyetemről

A Tudományos Egyetem közel 200 éven át felkészítette a hallgatókat, hogy az egészségügyi és a tudomány területén vezetõk és gyakorlók legyenek. Megkülönböztető oktatásának kulcsa a gyakorlati kutatás és a tapasztalati tanulás hagyománya, amely minden hallgató számára nyilvánvaló, aki az egyetemen jár. Az 1821-es alapítása óta a Philadelphia Gyógyszertár Főiskolaként, az első észak-amerikai gyógyszertár főiskolaként, az USA tudományai több mint 30 fokozatú ösztöndíjas programra nőttek az egészségtudományok, a középiskolai tudományok, valamint az egészségügy és a szakpolitika területén a főiskolai diplomáktól a doktori fokozatig. . Az amerikai tudományok hallgatói mindenhol be vannak bizonyítva.

130599_130511_USciences-STC-01.jpg

(C) University of the Sciences in Philadelphia

A Tudományos Egyetem küldetése, jövőképe és értékei

Küldetés

A Tudományos Egyetem felkészíti a hallgatókat vezetőkké, innovátorokká és szakemberekké válni a tudományokban, az egészségügyi szakmákban és a kapcsolódó tudományágakban. Kiemelkedő teljesítményt nyújtunk az oktatásban, a kutatásban és a szolgáltatásban egy biztonságos és támogató környezetben, amelyben hallgatóink élnek, tanulnak és sikeresek.

Látomás

A Tudományos Egyetemet a tudomány és az egészségügy oktatásának és kutatásának vezetőjeként elismerik. Interdiszciplináris, együttműködésen alapuló oktatási tapasztalatokat és globális lehetőségeket nyújtunk, amelyek ösztönzik diplomáinkat, oktatóinkat és munkatársainkat a pozitív változások előmozdítására. A diplomásokra azért kerül sor, mert együttérző egészségügyi szolgáltatók, kritikus gondolkodók és a változás diplomatái, innovatív átalakulást hajtanak végre a társadalom javulása érdekében.

értékek

  • Az innovációt támogatjuk a szakmaközi oktatás, oktatás és kutatás területén.
  • Ösztönözzük ösztöndíjakat, technológiai fejlesztéseket és élethosszig tartó tanulást.
  • Ösztönözzük a vállalkozói szellemet, a professzionalizmust és az együttműködést, az ország első gyógyszertári iskolájaként büszke örökségünkre építve.
  • Ápoljuk a tiszteletet, a sokféleséget, az állampolgárságot, az államiságot és a befogadást.
  • Az egyetemi élet minden területén törekszünk a minőségre, az integritásra és a fenntarthatóságra.
  • Támogatjuk közösségünket és hozzájárulunk annak gazdasági életképességéhez.

Helyszínek

Philadelphia

Address
600 South 43rd Street
19104 Philadelphia, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket