University of Southern Indiana

Bevezetés

Hivatalos Leírás


1965-ben alapították, a University of Southern Indiana közel 8000 egyetemi és posztgraduális hallgatót jegyez be 80 nagyiskolában. Egy állami felsőoktatási intézmény, amely egy gyönyörű, 1400 hektáros területen található Evansville-ben, az Indiana-ban, az USI programokat kínál a Liberális Művészeti Főiskola, a Romain Főiskola, a Nursing és Egészségügyi Főiskolák és a Pott College of Science, és az oktatás. Az USI egy Carnegie Alapítvány Közösségi Egyetemi Egyetem, amely évente több mint 15 000 résztvevővel folytat oktatást és speciális programokat az Outreach és az Engagement révén.

85259_standard_wallpaper_008.jpg

A University of Southern Indiana

Az egyetem külföldi tanulmányi lehetőségeket kínál több mint 60 országban, és nemzetközi diákok otthont ad a világ minden tájáról. Az NCAA Division II és a Great Lakes Valley Conference versenyző tagja, az USI 17 főiskolai és női sporttevékenységet folytat. Linda LM Bennett elnök az USI harmadik elnöke, és 2009-ben felkerült. Vezetése alatt az egyetem folytatja a megfizethető kiválóság hagyományát a diákok számára, miközben merész stratégiai tervvel halad előre, hogy kiválóságot érjen el az innováció és az elkötelezettség révén. választás a főiskolai hallgatók számára az egész állam és régió, valamint vonzza a magas kaliberű diákok az egész ország és a világ.

67518_cover.JPG

Globális nagykövetek a globális közösségben

Az USI olyan elkötelezett tanulási közösség, amely előmozdítja az oktatást és a tudást, fokozza az állampolgári és kulturális tudatosságot, és elősegíti a partnerségeket átfogó programokon keresztül. Felkészítjük az embereket, hogy bölcsen éljenek egy változatos és globális közösségben.

Gyors tények

Beiratkozás: 9.364 A diákok 89 indiai megyéből, 36 másik államból és 51 másik nemzetből származnak. A legutóbbi USI-gradusok 86,2% -a dolgozik a saját területén vagy kielégítő területen. Nők: 62% Férfiak: 38% Kisebbség: 9% Alumni: 36,000 Az USI diplomások 74% -a Indiana-ban marad. Több mint 130 diákszervezet az egyetemen. Evansville könnyen megközelíthető Indianapolis, Louisville, Nashville és St. Louis területéről

Helyszínek

Evansville

University of Southern Indiana

Address
8600 University Blvd.
47712 Evansville, Indiana, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 812-464-1768