University of Southern Indiana

Bevezetés

Hivatalos Leírás


Az 1965-ben alapított University of Southern Indiana több mint 10 000 egyetemi és egyetemi hallgató beiratkozik több mint 130 tanulmányi területre.

Az indiai állambeli Evansville-ben, egy gyönyörű 1400 hektáros campuson található állami felsőoktatási intézmény programokat kínál a Szabad Művészetek Főiskoláján, a Romain Üzleti Főiskolán, az Ápolási és Egészségügyi Főiskolán, valamint a Pott Tudományos, Műszaki Főiskolán keresztül, és oktatás. Az USI egy Carnegie Alapítvány közösségi elkötelezett egyeteme, és folyamatos továbbképzést és speciális programokat kínál évente több mint 15 000 résztvevő számára az Outreach és az Engagement révén.

85259_standard_wallpaper_008.jpg

A University of Southern Indiana

Az egyetem több mint 60 országban kínál külföldi tanulmányi lehetőségeket, és a világ minden tájáról érkező nemzetközi hallgatóknak ad otthont. Az NCAA II. Osztályának és a Nagy-tavak-völgy konferenciájának versenyképes tagja, az USI 17 egyetemi kollégiumot kínál férfi és női sportok számára. Ron Rochon elnök az USI negyedik elnöke, akit 2018-ban nyitottak meg. Vezetése alatt az egyetem folytatja a megfizethető kiválóság hagyományát a hallgatók számára, miközben merész stratégiai tervvel halad előre, hogy innováció és elkötelezettség révén kiválóságra törekedjen, és az USI-t tegye a legfontosabb választásba. főiskolai hallgatók számára az egész államban és régióban, valamint vonzó magas színvonalú hallgatók vonzása az ország és az egész világ területéről.

67518_cover.JPG

Globális nagykövetek a globális közösségben

Az USI olyan elkötelezett tanulási közösség, amely előmozdítja az oktatást és a tudást, fokozza az állampolgári és kulturális tudatosságot, és elősegíti a partnerségeket átfogó programokon keresztül. Felkészítjük az embereket, hogy bölcsen éljenek egy változatos és globális közösségben.

Gyors tények

Beiratkozás: 10 734 hallgató, 91 indián megyéből, 42 másik államból és 69 másik nemzetből. A közelmúltbeli USI fokozat 82% -a saját területén vagy kielégítő területen dolgozik.

Nők: 64% Férfiak: 36% Kisebbség: 15% Alumni: 44 000+ Az USI diplomások körülbelül 70% -a Indiana.

Több mint 140 hallgatói szervezet a campuson.

Az Evansville autóval könnyen elérhető Indianapolisból, Louisville-ből, Nashville-ből és St. Louis-ból

Helyszínek

Evansville

University of Southern Indiana

Address
8600 University Blvd.
47712 Evansville, Indiana, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 812-464-1768