Hivatalos Leírás

120405_SoP_InnovationExcellence.jpg

Bátran először!

Az USC Gyógyszerészeti Iskola több mint 100 éve szolgál az innováció és a kiválóság jelzőjeként a gyógyszerészeti oktatásban, a kutatásban és a gyakorlatban, és régóta rangsorolja az US News

Az USC ad otthont az egyetlen gyógyszertár iskolának, amely a gyógyszerfejlesztés és a klinikai szolgáltatás teljes spektrumát felöleli - a gyógyszer-felfedezéstől a gyógyszerek és orvostechnikai eszközök biztonságos szállításához szükséges piaci megközelítésig, a különféle körülmények közötti gondozástól a hatás értékeléséig. a betegek kimenetele alapján történő ápolás, valamint az egészségügyi ellátás költségei. Klinikai karunk tagjai új utat keresnek és azonosítják a bevált gyakorlatokat a legkülönfélébb ápolási környezetben.

Az iskola jelentős támogatásokat kapott a Nemzeti Egészségügyi Intézetektől a rák, az Alzheimer-kór és a cukorbetegség jelentős felfedezéseinek fejlesztésére, valamint a Medicare és a Medicaid Innovációs Központtól a gyógyszerek biztonságos és optimális felhasználásának biztosítása, valamint az innováció fejlesztése érdekében. javítja a betegek eredményét, miközben csökkenti a költségeket. Az iskola ütemtervű felsőfokú programokat kínál , amelyek felkészítik a dolgozó szakembereket új készségekkel, hogy kiemelkedjenek a változó piacon. És az USC Leonard D. Schaeffer Egészségpolitikai és Gazdaságtudományi Központjával folytatott partnerségünk bizonyítékokon alapuló kutatásokat eredményez, amelyek megerősítik a gyógyszerészek hozzájárulásának tartós értékét az együttműködési gyakorlathoz.

Az USC Gyógyszerészeti Iskola az egyetlen magángyógyszertár iskola a fő egészségtudományi egyetemen, amely hallgatóinkat négy nagyobb kórház közvetlen közelében helyezi el.

Ezenkívül az USC Gyógyszertár Iskolájának hallgatói mintegy 300 helyszínen működő leányvállalatok kiterjedő hálózatának, valamint több mint 400 önkéntes karának és receptorainak nagyszerű előnyeit élvezhetik, akik közül sokan az USC Gyógyszerészeti Iskola hallgatói. Az iskola négy közösségi gyógyszertár és egy speciális gyógyszertár tulajdonában van.

120409_USC_Doheny-e1504207258947.png

Fokozat lehetőségek: Egyetemi hallgató, posztgraduális és gyógyszerész doktor (PharmD)

Az iskola széles körű végzettséget és bizonyítványokat kínál, az iskola legnagyobbjától - a Gyógyszerésztudományok doktoraitól (PharmD) és annak számos közös és kettős fokú lehetőségeitől a magasan elismert mester- és doktori programokig. Az iskolán keresztül is kínálnak tartózkodási és ösztöndíj-lehetőségeket.

Diplomás programok

Az USC Gyógyszerészeti Iskola multidiszciplináris Ph.D. A mesterképzési programokat a vezető akadémiai, ipari és kormányzati intézmények igénylik. Ezek a programok egyedülálló tudományos keretet foglalnak magukban a gyógyszerek felfedezésétől, szállításától és fejlesztésétől a genetika és a genomika alkalmazásáig, a kísérleti és klinikai transzlációs kutatásokig.

Gyógyszeripari

 • Ph.D. Program
 • MS a molekuláris farmakológiában
 • MS gyógyszertudományban
 • Klinikai

Egészséggazdaságtan

 • Ph.D. az egészséggazdaságtanban
 • A gyógyszergazdasági közgazdaságtan és a politika területén
 • Progresszív MS az egészséggazdaságtanban

Egészségügyi döntés elemzése

 • MS az egészségügyről szóló döntés elemzésében
 • MS a biogyógyszerészeti marketing területén

Szabályozó tudomány

 • Doktori fokozat a szabályozó tudományban
 • MS a szabályozó tudományban
 • MS a kábítószer-fejlesztés irányításában
 • MS az orvosi termékek minőségében

120408_Daryl-Davies.jpg

Gyógyszerész orvos (PharmD)

Az USC Gyógyszerészeti Iskola 1950-ben létrehozta az ország első PharmD programját, és továbbra is úttörője a holnap gyakorló gyógyszerészek innovatív oktatásának és felkészítésének.

A Gyógyszerészeti Iskola legnagyobb fokú programja, a négyéves, teljes munkaidős PharmD program a hallgatók számára a következőket biztosítja:

 • Egyedülálló gyógyszertári gyakorlati tapasztalati program az első tanév kezdetén, amely azonnali és fokozatosan kihívást jelentő hallgatók számára nyújt klinikai tapasztalatokat.
 • Kettős, közös fokozatú és tanúsító programok széles körű kínálata.
 • A régió legnagyobb öregdiákos gyógyszerészhálózata, amely értékes karrier-támogatást nyújthat a gyógyszerészi hivatalba lépő diplomások számára.

Az USC PharmD programjának diplomáira az Egyesült Államok egész területén a munkaadók nagyon keresettek, és sokféle karrierlehetőséget igényelnek.

Gyógyszertár előtti egyetemi diploma

Az USC School of Pharmacy egyetemi programjai arra ösztönzik a tehetséges hallgatókat, hogy karrierlehetőséget folytassanak a gyógyszerészet területén, és jelentős szerepet töltenek be a gyógyszerészetben és a gyógyszerfejlesztésben, valamint kiskorúak a biomedicinális gyógymódok tudományában és irányításában. Az alapképzésben részt vevő fő- és kiskorúak célja a gyógyszerészet előtti, az orvostudomány előtti és az egészséggel kapcsolatos más szakmákra összpontosító egyetemi hallgatók jobb előkészítése.

120407_Keck.jpeg

Karrier

Az USC School of Pharmacy diplomáit vezető gyógyszeripari vállalatokban, kutatóintézetekben és szabályozó ügynökségekben alkalmazzák világszerte. Legfrissebb diplomáink olyan szervezetekben dolgoznak, mint Allergan, Eli Lilly, Biogen, Johns Hopkins Orvostudományi Iskola, az Egyesült Államok Élelmezési és Gyógyszerészeti Igazgatósága, a Stanfordi Egyetem, a Novartis Biológiai Orvosi Kutatóintézet, az Amgen, a Medtronic, a Shimadzu Scientific, a Harvard University, a Merck, A Genentech és a Facebook.

Számos MS fokunkat STEM ismeri el az OPT számára.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

University of Southern California School of Pharmacy

Az USC egészségügyi közgazdaságtan végző programja a gyógyszergazdaságtan és politika szaktudományának mesterképzését nyújtja. Ezt az MS programot a Közgazdasági Tanszékk ... [+]

Áttekintés

Az USC egészségügyi közgazdaságtan végző programja a gyógyszergazdaságtan és politika szaktudományának mesterképzését nyújtja . Ezt az MS programot a Közgazdasági Tanszékkel és az USC Price School of Public Policy közösen kínálják. A hallgatókat képzik a farmakoökonómia és az értékelési technikák gyakorlati alkalmazására olyan gyakorlati döntéshozó környezetben, mint a kezelt ápoló gyógyszertárak, a harmadik fél fizetőinek és a kormányzati ügynökségeknek.

Az USC gyógyszergazdasági közgazdaságtan és politika mesterképzési programjának megkülönböztető jellemzője az, hogy a hallgatók milyen mértékben aktívan vesznek részt közzétehető kutatásokban , akár vezető szerzőként, akár másodlagos szerzőként, a kar tagjával együttműködve.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Southern California School of Pharmacy

A Master of Science in Biopharmaceutical Marketing (BPMK) egy 27 egység közötti interdiszciplináris posztgraduális program a precíziós marketing területén, amelynek célja ... [+]

Áttekintés

A Master of Science in Biopharmaceutical Marketing (BPMK) egy 27 egység közötti interdiszciplináris posztgraduális program a precíziós marketing területén, amelynek célja kizárólag a biofarmakon és fizető iparágak karrierje. A BPMK célja a biotechnológiát célzó alapvető ismeretek és stratégiai készségek építése

A BPMK az első ilyen jellegű program, amelynek célja a teljes „egészségügyi gazdasági ökoszisztéma” beépítése, az adatközpontú marketing gyakorlati alkalmazásának fejlesztése és megkönnyítése, ami jobb hozzáférést, szegmentálást és az ügyfelek és a betegek megértését eredményezi. Ennek a mélyebb elemzési alapú stratégiai folyamatnak az eredménye a piaci kockázat és a lehetőségek elvesztésének jelentős csökkentése a jobb betekintés és a tervezési hatékonyság révén.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Southern California School of Pharmacy

Az USC Gyógyszerészeti Iskola multidiszciplináris mesterképzési programjainak végzettségét a tudományos élet, az ipar és a kormányzat vezető intézményei igénylik. Master ... [+]

Áttekintés

Az USC Gyógyszerészeti Iskola multidiszciplináris mesterképzési programjainak végzettségét a tudományos élet, az ipar és a kormányzat vezető intézményei igénylik. Master of Science a molekuláris farmakológiában

Belépés

Felkérést kapnak a gyógyszerészet, a kémia, a biológia vagy más kapcsolódó tudományágak alapképzettségével vagy mesterfokozatával rendelkező jelöltek. A jelentkezőknek bizonyítaniuk kell a szóbeli és írásbeli angol nyelvtudást, valamint olyan alapvető tudományos területeken, mint a szerves és fizikai kémia, a biokémia, a biológia, a matematika, a statisztika és a számítástechnika.

A felvételi kérelmeket a Gyógyszerészeti Iskola Gyógyszerészeti és Gyógyszertudományi Doktori Iskola Felvételi Bizottsága vizsgálja felül, és elsősorban az akadémiai kiválóság alapján értékelik őket.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Southern California School of Pharmacy

Az USC Healthcare otsuse elemzése egy iparág által jóváhagyott posztgraduális program, amely közvetlenül felkészíti Önt az egészségügyi karrierre, biofarmakon, orvosi esz ... [+]

Áttekintés

Az USC Healthcare otsuse elemzése egy iparág által jóváhagyott posztgraduális program, amely közvetlenül felkészíti Önt az egészségügyi karrierre, biofarmakon, orvosi eszközökre.

A valós STEM-képzésünk stratégiai menedzsment eszközöket és gyakorlati betekintést nyújt az egészségügyi érték, az elérhetőség, a visszatérítés és az árak javításához.

Az MS Healthcare Analysis Analysis programjában olyan alkalmazott tanterv található, amelynek szakterületei közvetlenül felkészítik a diplomásokat az analitika-központú egészségügyi üzleti karrierre. Minden tanfolyamot a globális egészségügyi, biofarmakon, orvostechnikai eszközök vezetõivel konzultálva készítenek... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Southern California School of Pharmacy

A STEM által megjelölt orvosi termékminőséget biológiai, gyógyszerészeti és orvosbiológiai és orvosbiológiai mérnöki háttérrel rendelkező hallgatók számára tervezték. A p ... [+]

Áttekintés

A STEM által megjelölt orvosi termékminőséget biológiai, gyógyszerészeti és orvosbiológiai és orvosbiológiai mérnöki háttérrel rendelkező hallgatók számára tervezték. A program célja az, hogy a hallgatókat a jelenlegi és jövőbeli szabályozások mögött meghúzódjon az elmélet, amely hatással van a termékminőségre, és hogy valós gyakorlati eszközöket biztosítson az ipari karrierjük során.

A minőségbiztosításban és a minőség-ellenőrzésben dolgozó szakemberek felelősek az egészségügyi termékek biztonságának biztosításához szükséges tesztelésért és felügyeletért. A hallgatók megismerik azokat a szabályokat és irányelveket, amelyek biztosítják a gyógyszerek, biológiák és orvostechnikai eszközök minőségét az Egyesült Államokban és nemzetközileg, és hogyan tudják ezeket az ismereteket alkalmazni az orvostudományi termékek fejlesztésének és gyártásának folyamatosan bővülő területén. Fejlesztenek a minőségi gyakorlatok és a minőségbiztosítási rendszerek értelmezéséhez és végrehajtásához szükséges alapelvek megértését.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Southern California School of Pharmacy

Az USC Gyógyszerészeti Iskola multidiszciplináris mesterképzési programjainak végzettségét a tudományos élet, az ipar és a kormányzat vezető intézményei igénylik. A gyógy ... [+]

Áttekintés

Az USC Gyógyszerészeti Iskola multidiszciplináris mesterképzési programjainak végzettségét a tudományos élet, az ipar és a kormányzat vezető intézményei igénylik. A gyógyszerészeti tudományok Masterje kiemeli az alap- és alkalmazott kutatásokat a gyógyszerek szállításában és célzásában, gyógyászati kémia, számítási kémia, gyógyszerészet, farmakokinetika, farmakodinamika, immunológia, valamint a molekuláris és sejtbiológia felhasználásával.

Belépés

Felkérést kapnak a gyógyszerészet, a kémia, a biológia vagy más kapcsolódó tudományágak alapképzettségével vagy mesterfokozatával rendelkező jelöltek. A jelentkezőknek bizonyítaniuk kell a szóbeli és írásbeli angol nyelvtudást, valamint olyan alapvető tudományos területeken, mint a szerves és fizikai kémia, a biokémia, a biológia, a matematika, a statisztika és a számítástechnika.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Southern California School of Pharmacy

Az USC Gyógyszerészeti Iskola Klinikai és Kísérleti Terápiás Master programja (CXPT) alapvető tanfolyamokkal készíti elő a hallgatókat a transzlációs tudományok, a farmak ... [+]

Áttekintés

Az USC Gyógyszerészeti Iskola Klinikai és Kísérleti Terápiás Master programja (CXPT) alapvető tanfolyamokkal készíti elő a hallgatókat a transzlációs tudományok, a farmakológia és a klinikai fejlesztés területén, hogy megkönnyítsék teljesítményüket magas szintű alap-, transzlációs és alkalmazott kutatásokban a tudományterületre jellemző a diplomás hangsúlyterülete.

Ez magában foglalhatja a gyógyszeres szűrés, a preklinikai fejlesztés, az ADME (pl. Felszívódás, eloszlás, metabolizmus, elimináció) és a biztonság értékelését, valamint a klinikai tesztelést.

A hallgatók széles körű alaptudományi és transzlációs tudományos képzéseket kapnak, amelyek lehetővé teszik számukra a gyógyszerfejlesztésben, az optimalizált kombinációs terápiában való részvételt és a terápiák (pl. Farmakogenomika, fertőző betegségek és metabolomika) individualizálását.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Mester

University of Southern California School of Pharmacy

A STEM által kijelölt gyógyszerfejlesztési menedzsment program célja a preklinikai biológiai és gyógyszerészeti tudományokkal rendelkező hallgatók számára. Célja, hogy be ... [+]

Áttekintés

A STEM által kijelölt gyógyszerfejlesztési menedzsment program célja a preklinikai biológiai és gyógyszerészeti tudományokkal rendelkező hallgatók számára. Célja, hogy belépő és középszintű tudósokat állítson elő a transzlációs kutatások szakmai gyakorlatához szükséges ismeretekkel és készségekkel, különös tekintettel a preklinikai gyógyszerfelfedezés korai szakaszában történő felfedezés és a klinikai gyógyszerfejlesztés közötti átmenet területére. Ez a terület, amelyet általában a „halál völgyének” neveznek, a transzlációs kutatás egyik legnehezebb és legfontosabb területe, a program azonban nem rendelkezik a jövőbeli transzlációs tudományos vezetők képzésére és oktatására szolgáló programokkal.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
December 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

PhD

University of Southern California School of Pharmacy

Az USC Gyógyszerészeti Iskola 1950-ben létrehozta az ország első gyógyszerész doktora (PharmD) programját, és úttörője marad továbbra is a holnap gyakorló gyógyszerészek ... [+]

Áttekintés

Az USC Gyógyszerészeti Iskola 1950-ben létrehozta az ország első gyógyszerész doktora (PharmD) programját, és úttörője marad továbbra is a holnap gyakorló gyógyszerészek innovatív oktatásának és felkészítésének.

A Gyógyszerészeti Iskola legnagyobb fokú programja, a négyéves, teljes munkaidős PharmD program a hallgatók számára a következőket biztosítja:

Egyedülálló gyógyszertári gyakorlati tapasztalati program az első tanév kezdetén, amely azonnali és fokozatosan kihívást jelentő hallgatók számára nyújt klinikai tapasztalatokatKettős, közös fokozatú és tanúsító programok széles körű kínálataA régió legnagyobb öregdiákos gyógyszerészhálózata, amely értékes karrier-támogatást nyújthat a gyógyszerészi hivatalba lépő diplomások számára... [-]
Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Szeptember 2019
Angol
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Address
University of Southern California 1985 Zonal Avenue
Los Angeles, California, Amerikai Egyesült Államok