University of Southern California School of Pharmacy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

120405_SoP_InnovationExcellence.jpg

Bátran először!

Az USC Gyógyszerészeti Iskola több mint 100 éve szolgál az innováció és a kiválóság jelzőjeként a gyógyszerészeti oktatásban, a kutatásban és a gyakorlatban, és régóta rangsorolja az US News

Az USC ad otthont az egyetlen gyógyszertár iskolának, amely a gyógyszerfejlesztés és a klinikai szolgáltatás teljes spektrumát felöleli - a gyógyszer-felfedezéstől a gyógyszerek és orvostechnikai eszközök biztonságos szállításához szükséges piaci megközelítésig, a különféle körülmények közötti gondozástól a hatás értékeléséig. a betegek kimenetele alapján történő ápolás, valamint az egészségügyi ellátás költségei. Klinikai karunk tagjai új utat keresnek és azonosítják a bevált gyakorlatokat a legkülönfélébb ápolási környezetben.

Az iskola jelentős támogatásokat kapott a Nemzeti Egészségügyi Intézetektől a rák, az Alzheimer-kór és a cukorbetegség jelentős felfedezéseinek fejlesztésére, valamint a Medicare és a Medicaid Innovációs Központtól a gyógyszerek biztonságos és optimális felhasználásának biztosítása, valamint az innováció fejlesztése érdekében. javítja a betegek eredményét, miközben csökkenti a költségeket. Az iskola ütemtervű felsőfokú programokat kínál , amelyek felkészítik a dolgozó szakembereket új készségekkel, hogy kiemelkedjenek a változó piacon. És az USC Leonard D. Schaeffer Egészségpolitikai és Gazdaságtudományi Központjával folytatott partnerségünk bizonyítékokon alapuló kutatásokat eredményez, amelyek megerősítik a gyógyszerészek hozzájárulásának tartós értékét az együttműködési gyakorlathoz.

Az USC Gyógyszerészeti Iskola az egyetlen magángyógyszertár iskola a fő egészségtudományi egyetemen, amely hallgatóinkat négy nagyobb kórház közvetlen közelében helyezi el.

Ezenkívül az USC Gyógyszertár Iskolájának hallgatói mintegy 300 helyszínen működő leányvállalatok kiterjedő hálózatának, valamint több mint 400 önkéntes karának és receptorainak nagyszerű előnyeit élvezhetik, akik közül sokan az USC Gyógyszerészeti Iskola hallgatói. Az iskola négy közösségi gyógyszertár és egy speciális gyógyszertár tulajdonában van.

120409_USC_Doheny-e1504207258947.png

Fokozat lehetőségek: Egyetemi hallgató, posztgraduális és gyógyszerész doktor (PharmD)

Az iskola széles körű végzettséget és bizonyítványokat kínál, az iskola legnagyobbjától - a Gyógyszerésztudományok doktoraitól (PharmD) és annak számos közös és kettős fokú lehetőségeitől a magasan elismert mester- és doktori programokig. Az iskolán keresztül is kínálnak tartózkodási és ösztöndíj-lehetőségeket.

Diplomás programok

Az USC Gyógyszerészeti Iskola multidiszciplináris Ph.D. A mesterképzési programokat a vezető akadémiai, ipari és kormányzati intézmények igénylik. Ezek a programok egyedülálló tudományos keretet foglalnak magukban a gyógyszerek felfedezésétől, szállításától és fejlesztésétől a genetika és a genomika alkalmazásáig, a kísérleti és klinikai transzlációs kutatásokig.

Gyógyszeripari

 • Ph.D. Program
 • MS a molekuláris farmakológiában
 • MS gyógyszertudományban
 • Klinikai

Egészséggazdaságtan

 • Ph.D. az egészséggazdaságtanban
 • A gyógyszergazdasági közgazdaságtan és a politika területén
 • Progresszív MS az egészséggazdaságtanban

Egészségügyi döntés elemzése

 • MS az egészségügyről szóló döntés elemzésében
 • MS a biogyógyszerészeti marketing területén

Szabályozó tudomány

 • Doktori fokozat a szabályozó tudományban
 • MS a szabályozó tudományban
 • MS a kábítószer-fejlesztés irányításában
 • MS az orvosi termékek minőségében

120408_Daryl-Davies.jpg

Gyógyszerész orvos (PharmD)

Az USC Gyógyszerészeti Iskola 1950-ben létrehozta az ország első PharmD programját, és továbbra is úttörője a holnap gyakorló gyógyszerészek innovatív oktatásának és felkészítésének.

A Gyógyszerészeti Iskola legnagyobb fokú programja, a négyéves, teljes munkaidős PharmD program a hallgatók számára a következőket biztosítja:

 • Egyedülálló gyógyszertári gyakorlati tapasztalati program az első tanév kezdetén, amely azonnali és fokozatosan kihívást jelentő hallgatók számára nyújt klinikai tapasztalatokat.
 • Kettős, közös fokozatú és tanúsító programok széles körű kínálata.
 • A régió legnagyobb öregdiákos gyógyszerészhálózata, amely értékes karrier-támogatást nyújthat a gyógyszerészi hivatalba lépő diplomások számára.

Az USC PharmD programjának diplomáira az Egyesült Államok egész területén a munkaadók nagyon keresettek, és sokféle karrierlehetőséget igényelnek.

Gyógyszertár előtti egyetemi diploma

Az USC School of Pharmacy egyetemi programjai arra ösztönzik a tehetséges hallgatókat, hogy karrierlehetőséget folytassanak a gyógyszerészet területén, és jelentős szerepet töltenek be a gyógyszerészetben és a gyógyszerfejlesztésben, valamint kiskorúak a biomedicinális gyógymódok tudományában és irányításában. Az alapképzésben részt vevő fő- és kiskorúak célja a gyógyszerészet előtti, az orvostudomány előtti és az egészséggel kapcsolatos más szakmákra összpontosító egyetemi hallgatók jobb előkészítése.

120407_Keck.jpeg

Karrier

Az USC School of Pharmacy diplomáit vezető gyógyszeripari vállalatokban, kutatóintézetekben és szabályozó ügynökségekben alkalmazzák világszerte. Legfrissebb diplomáink olyan szervezetekben dolgoznak, mint Allergan, Eli Lilly, Biogen, Johns Hopkins Orvostudományi Iskola, az Egyesült Államok Élelmezési és Gyógyszerészeti Igazgatósága, a Stanfordi Egyetem, a Novartis Biológiai Orvosi Kutatóintézet, az Amgen, a Medtronic, a Shimadzu Scientific, a Harvard University, a Merck, A Genentech és a Facebook.

Számos MS fokunkat STEM ismeri el az OPT számára.

Helyszínek

Los Angeles

Address
University of Southern California
1985 Zonal Avenue

Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok