Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Iskolai történelem és helyszín

1920-ban alapították a Yale-i egyetemen, a University of New Haven egyetem New England déli partján. Az egyetem élénk és változatos, több mint 7000 diák érkezik 50 államból az Egyesült Államokban és közel 50 országban világszerte, a nemzetközi diákok aránya 12%. A 80 hektáros fő egyetem a New Haven, Connecticut Technológiai és Kulturális Központja közelében található, mindössze másfél óra autóútra New York Citytől és két és fél óra Boston-tól. 1638-ban épült New Haven hosszú története és gazdag kulturális öröksége, az úgynevezett „New England kapuja”.

Sikeresen vitorlázott innen

Intézményeink a művészetek, a tudomány, a művészet, az üzleti, a mérnöki, az egészségügyi, a közbiztonsági és a közszolgáltatásokat kínálják, hogy karrier-orientált és átalakító oktatási szolgáltatásokat nyújtsanak. Több mint 100 akadémiai programunk van, amelyek mindegyike együttműködő, interdiszciplináris, projektalapú tanuláson alapul.

Itt a tanulás egy személyre szabott és gyakorlati tapasztalat, amelyet kiváló tanárok vezetnek, akik minden hallgatót sikerrel vezetnek. A tanárok csapata vezető szerepet tölt be a saját szakterületükön, amely inspirációt és elismerést nyújt a diákoknak, hogy segítsen nekik felfedezni potenciáljukat és sikeresvé tenni őket a választott területen.

Ezt a "hallgatói első" koncepciónak nevezzük

 • A tanár szakmai ismerete és elkötelezettsége

Tanulj a professzoroktól, akik elkötelezettek a személyes növekedés és a karrierfejlesztés támogatásában. Majdnem egy évszázadon keresztül ez az irányultság az volt, hogy az iskolák számtalan diákot vezetnek a személyes életük és munkahelyük sikeréhez.

 • Alapfokú oktatás

A bevált, célzott oktatás, amely a hallgatókat a szükséges készségekkel, ismeretekkel és tapasztalattal biztosítja, hogy biztosítsa a jövőbeni karrierjük és életük változását.

 • Interdiszciplináris képzés

Ez a fajta tanfolyam célja, hogy ösztönözze az interdiszciplináris feltárást és a diákok számára a nemzetközi közösségben való sikerhez való képességet, biztosítva, hogy teljes mértékben készek megérteni és navigálni a világot.

 • Számos tudományos és közös tevékenység lehetősége

Számos tanulási lehetőség áll rendelkezésre a közösségen belül, kívül és a közösségen belül, így szabadon engedheted a szenvedélyedet, vagy új érdekeket találhatsz.

 • Élénk campus közösség

Egy közeli, élénk egyetemi közösség, amely közepes méretű, kicsi, könnyen kezelhető és elég nagy ahhoz, hogy a tanulóknak sokféle tanulási és szálláslehetőséget biztosítsanak, valamint részt vehessenek a sport- és vezetésfejlesztésben. lehetőségeket.

 • Leader és achiever

A különböző iparágakban több mint 57.000 alumni van, és a diploma megszerzése után a saját életútjaikban különböző előadásokkal rendelkeznek. A diplomások több mint 91% -a foglalkoztat vagy végez diplomát egy éven belül, és a diplomások 96% -a hat éven belül sikerül a saját területén.

Küldetésnyilatkozat

A New Haven Egyetem hallgató-orientált, egyetem, kiemelkedő tudományos és szakmai oktatással. Küldetésünk, hogy a legmagasabb színvonalú oktatást a tapasztalati, együttműködési és felfedezésen alapuló tanulás révén biztosítsuk, hogy segítsük a diákokat felkészülni a nemzetközi színtéren egy teljesítő és értelmes életre.

New Haven Egyetemi rangsor és hírnév

 • Az Egyesült Államokban az első egyetemi listát öt egymást követő évben jegyzik fel - a Princeton Review
 • Top 100 észak-amerikai egyetem - 2019 US News
 • A mérnöki főiskolák 30% -a az US-2019 US News-ban
 • Nemzeti Top15 ROI rangsor - a Wall Street Journal
 • A legjobb sportmenedzsment professzionális ranglistája # 12 - "Sport üzlet"
 • Az Egészségtudományi Iskola az egészségügyi szakma legmagasabb 10% -át - "College Factual"
 • A Business School az AACSB Nemzetközi Üzleti Iskolák Szövetsége által akkreditált és a világ 5% -a közé tartozik.
 • A legjobb Foglalkoztatási Szolgáltató Központ az Egyesült Államokban a 17. helyen áll

A legújabb diplomások az Apple, a Boston Bruins, az ESPN, a Google, az IBM, a Philipps, a JP Morgan Chase, a PricewaterhouseCoopers, az Ernst & Young (Ernst).

Kiváló ösztöndíj

A Provost asszisztensek 75% -os oktatási támogatást nyújtanak, és hetente rendelkezésre állnak az egyetemi szektorban, ahol fizetett (órabér).

A Dean ösztöndíja 10% -50% -os tandíj jutalmat kínál.

A hallgatók felvétele után az ösztöndíjas értékelésbe kerülnek, és nincs szükség ösztöndíj iránti kérelem benyújtására.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

University of New Haven

Ha különösen várjuk a tudományos információk felhasználását, hogy hasznos termékeket tervezzenek az emberi élet javítása érdekében, akkor elkezdheted az orvosbiológiai mé ... [+]

Ha különösen várjuk a tudományos információk felhasználását, hogy hasznos termékeket tervezzenek az emberi élet javítása érdekében, akkor elkezdheted az orvosbiológiai mérnöki karrierjét. Röviden, az orvosbiológia a biológiai vagy orvosi alkalmazások multidiszciplináris területe, amely magában foglalja a mérnöki elveket vagy a mérnöki berendezéseket.

Karrier-orientált tanulás

Ez a terület gyors fejlődési szakaszban van, és tele van betegségek kezelésére. A Master of Biomedical Engineering program előmozdítja a gyakorlati, diák-orientált és karrier-orientált tanulási környezetet, amely a tökéletes kiindulópont álmai karrierútja számára.... [-]

Amerikai Egyesült Államok 300
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Mester

University of New Haven

Közegészségügyi Mesterünk az egyik leginnovatívabb közegészségügyi program az Egyesült Államokban. Interdiszciplináris tantervünk felkészíti Önt olyan készségekkel és tap ... [+]

Közegészségügyi Mesterünk az egyik leginnovatívabb közegészségügyi program az Egyesült Államokban. Interdiszciplináris tantervünk felkészíti Önt olyan készségekkel és tapasztalatokkal, amelyekkel kiemelkedhet a 21. századi egészségügyi munkaerő, és lehetővé teszi, hogy hozzájáruljon a lakosság egészségének javításához. A közegészségügy nem csak munka - hívás a változásra.

Segítsen egészségesebb közösségek kialakításában

A University of New Haven Közegészségügyi Mester (MPH) programjának küldetése az egészségügyi szakemberek felkészítése, akik oktatással, gyakorlattal, kutatással és szolgáltatással biztosítják a betegségek megelőzését, az egészség előmozdítását és a lakosság jólétének védelmét.... [-]

Amerikai Egyesült Államok 300
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
300 BOSTON POST RD WEST HAVEN
300, Connecticut, Amerikai Egyesült Államok